Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Memtest86 hata 7200mhz 48gb ram

Merhaba son durum nedir?
  2. G

Rx 9070 siyah ekran sorunu

Herkese merhaba, yeni kurduğum sistemimle ilgili bazı sorunlar yaşıyorum, ancak nedenini veya çözümünü bulamadım, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle karşılaştığım sorunları açıklayayım: Bilgisayarımın performansında bir sorun yok, ancak bazen siyah ekrana geçiyor ve donuyor, güç...
  3. G

MSI 650W MAG A650BNL Power Rx 9070'i besler mi

Konu açilali biraz süre geçmis fakat sonradan okuyacak arkadaslar faydalansin diye yazma ihtiyaci duydum. Ryzen 5 7500f ve rx 9070 kullaniyorum bu psu'nun full range versiyonu ile. İslemciye oc,uv islemleri gerceklestirdim ekran kartina hic dokunmadim en agir testlere de soktum oyun testlerine...
  4. G

Yardım Yeni bilgisayar topladım ama ekran görüntü gelmiyor

Kusura bakmayin konuyu üste tasidigim icin fakat ayni problemi b650m project zero ve 7500f ile yasiyorum siz cozebildinizmi probleminizi
  5. G

Ryzen 5 7500f + B650M Project Zero Ram Önerisi

Teşekkür ederim cevabınız için hocam, arkadaşdaki ramle sizinki arasında performans açısından kayda değer farklar var mı, yoksa bende apacer'i iade edip xpg alacağım
  6. G

Ryzen 5 7500f + B650M Project Zero Ram Önerisi

Dostlar selam Ryzen 5 7500F ve B650M project Zero sistem için Apacer Panther RGB 32 GB 6000 MHz CL40 RAM siparişi vermiştim ama açıkçası sipariş verirken sadece RGB olmasına bakmıştım ve CL40 olduğunu fark etmemiştim. Bugün çok bir fark ödemeden...
  7. G

Yardım MSI PSU MAG A650BNL full range mi?

Teşekkür ederim hocam ben amazondan siparişini şimdi teslim aldım full range versiyonu çıktı. Rx 9070 ile gönül rahatlığıyla kullanabilirim diye düşnüyorum
  8. G

Yardım MSI PSU MAG A650BNL full range mi?

hocam satın aldınız mı acaba full range'mi
  9. G

Ryzen 5 7600 Anakart Tavsiyesi

Dostlar selam sorum basit aslında ryzen 5 7600 işlemcili ve rx 9070 ekran kartlı bir sistem toplayacağım fakat anakart konusunda kararsızlık yaşıyorum. B850 ile B650 arasında ne gibi farklar var bilmiyorum aşağıda verdiğim anakartlardan hangisini önerirsiniz sebepleriyle beraber açıklarsanız çok...
  10. G

Ryzen 5 9600X ve RX 9070 Beyaz Sistem Önerisi

O zaman sizin için Ryzen 7 9700x veya ryzen 7 7700(x) daha uygun olur tahminimce hocam eğer fiyat dengesini kurabilirseniz.
  11. G

Hocam kafamda ufak değişiklikler yapma fikri var ama bende net değilim. Şimdilik görüntüden tasarruf edip işlemci soğutuyu hava soğutma ile değiştirip oradan artan parayı b850 anakartla değiştirmeyi düşünüyorum. Onun dışında işlemci konusunda biraz kararsızlık yaşıyorum bir yanım biraz daha...
  12. G

Dostlar selamlar, 10 yıllık bir aradan sonra tekrar bilgisayar toplama arifesindeyim ve çocukluk hayalim olan beyaz sistemi toplamaya başlıyorum. Bütçe olarak 60.000 ile 70.000 arası bir bütçe ayırdım. Benim aklımdaki parçaları yazıyorum sizlerin de tavsiyesini bekliyorum. İşlemci: Ryzen 5...
  13. G

Öneri 4070 Ve R5 7500F için monitör

Dell şirketinin teknik servisinin çok iyi olduğunu duymuştum bende bir sıkıntı yaşamanız durumunda güzel ilgileneceklerdir. Ek olarak Odyssey G6 kullanmıştım ben eğer bir sorun varsa yardımcı olabilirim.
  14. G

Öneri 4070 Ve R5 7500F için monitör

Siyah renklere önem veriyorsanız Odyssey G6 tavsiye edebilirim. IPS panel istiyorsan da attığın G2724D çok iyi bir seçenek, farklı bir seçenek daha istersen Q27G4X olabilir, Parlaklığa önem veriyorsan G274QPF E2 olabilir.
  15. G

27 inç Monitör önerisi alabilir miyim?

Samsung Odyssey G6, Dell G2724D, MSI G274QPF E2 modellerine bakabilirsin hocam
  16. G

Çözüldü✓ ps5 için 2k monitör ileride pc içinde olacak

Samsung Odyssey G6 bakabilirsin PS5 için de PC için de cok guzel bir monitordur. Ayrica piyasa da Asus ve Samsung dışında dahili hoparlör olan çok bir marka ve model yok.
  17. G

2k 240hz arıyorum öneride buluncak varmı

Odyssey G6 modelini arkadaslar tavsiye etmis bizzat kullanan birisi olarak bende tavsiye ederim hocam guzel monitördür. Sirf VA diye ghosting vardir diyenler genel olarak hakli olabilir ama bu monitorde ben ghosting görmedim.
  18. G

Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör 2k 240Hz 9500 TL

Bende 1 hafta önce satın almıştım ama kötü panele sahip bir ürün geldiğini düşündüğüm için ve ölü pikselde olduğundan iade etmiştim. Bakalım iade geldikten sonra tekrar satın almayı planlıyorum daha iyisini bulamazsam.
  19. G

Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör 2k 240Hz 9500 TL

Konu açılalı 1 aydan fazla olmuş ama belki sonradan okuyanlar için yardımcı olur o yüzden şunu belirteyim, Bu monitörü ghosting var diye önermeyenleri kesinlikle dinlemeyin. Ben satın aldım ve denedim kesinlikle Ghosting yoktu
  20. G

2K Va Panel Monitör Tavsiyesi

güzel monitöre benziyor hocam ghosting seviyesi ne durumda? 1719602221 Hangi msi monitörü kullanıyorsunuz hocam
Geri