Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Forza Horizon 5 Steam'de 11.47$ (Forza 4'ü olanlar için geçerli)

FH4 mevcut, fiyatlar bu şekilde görünüyor.
  2. M

Pc oyun oynarken aniden kapanıyor

Ddr5 amd sistem ve 2x ram mi kullanıyorsun?
  3. M

Yardım Bilgisayarım hiçbir şekilde interneti kullanamıyor?

İmzandaki anakart atacağım linkteki ürün ise linkteki support sekmesinden network driver yazanı kurmayı dene Anakart Driver
  4. M

Yardım Bilgisayarım hiçbir şekilde interneti kullanamıyor?

Dns ve ip adres ayarların otomatikte değil mi?
  5. M

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

[H3 id='MSI+RTX+5070+TI+16G+Trio+OC+White'][/H3] MSI RTX 5070 Ti 16G Trio OC White
  6. M

❌İndirim Bitti! Dreamstar Nova 2 (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) TV Box 2081₺

Next star 4k pro 2.nesil siparişi geçtim şimdi, iptal edip bunu mu alayım? 4k 30fps olayı gerçek mi deneyimleyen var mı YouTube platformunda mesela 4k 60fps video açamıyor muyuz?
  7. M

Feedback posted by mantania on hck_

Ürünün satın alma sürecinden satış sonrasına kadar iletişimi kesmedi. İstediğim tüm testleri ve görüntüleri sağ olsun anında gönderdi. Paketleme ve teslimat konusunda da sorun yaşamadım, ürünler gayet iyi çalışıyor. Kendisine teşekkür ederim.
  8. M

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Anakart Konudaki sıvı soğutmaya ek olarak vatandan bu anakartı aldım. Amazondaki bu soğutucu ve linkini verdiğim anakart için steam kodu alabilecek miyim net bilgisi olan var mı?
  9. M

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Ben dün akşam vatandan Msi Mpg x870e edge ti anakart aldım. 1x50 + 1x30 toplamda 80 dolar kazanabiliyor muyum o zaman?
  10. M

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Thermalright peerless assassin 120'den geçilir mi buna?
  11. M

🔥İndirim MSI Mag Forge 100M 2.359 TL / 100R 2.499 TL

100R modelini kullanıyorum. Ekran kartının montaj alanı kısa, 3 fanlı kartların montajı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kullandığınız veya alıp da kullanacağınız ekran kartının uzunluğuna dikkat ederek kasa seçimi yapmanızı tavsiye ederim.
  12. M

BU SİSTEM SİZCE %10 İNDİRİMLE Alınır mı?

Bana da bu fiyata kendin toplasan daha iyi toplarsın gibi geldi. Parçaların hep giriş seviye modelleri seçilmiş.
  13. M

9070 XT Ekran Kartı Önerileri

Sapphire Nitro+ modelini almayı düşünüyorum ama coil whine görülme oranı buranı modelde yüksek sanırım. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ona göre sipariş oluşturacağım, şimdiden teşekkür ederim.
  14. M

🔥İndirim 🔥Günsan Siyah 100'lü Kablo Bağı Kuponla 3 Adet 37TL🔥

1 tl'ye premiuma geçtim. Kartta da 23 TL bonus varmış 9 küsüre geldi, teşekkürler.
  15. M

1.1 milyon TL araç önerisi

Bulabilirsen 1.8 hybrid Corolla öneririm.
  16. M

Arabayı çok stop ettiriyorum

Dizel araç kullan derdin çözülsün
  17. M

❌İndirim Bitti! Samsung telefonlarda efsane indirimler

Noldu bitti mi indirim sepette 40.998 TL oluyor?
  18. M

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

Google TV'den izleyemiyor muyuz?
  19. M

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

Teşekkürler ben de aldım promosyon kodunu.
  20. M

Çözüldü✓ PC temizledim fakat goruntu yok

Ram'leri kontrol et knk sök tak yap
Geri