Arama sonuçları: *

1. Davcen

İnstagram Zorla Şifremi Değiştirmemi İstiyor? [RESİMLİ]

Ben bir kaç keredir denediğim halde bu olay başıma geliyor yani bir hata sen de çıkıp adamlar senin için yapıyor gibisinden böyle bir konuşma yaptığın için ben de böyle bir yorum yaptım zaten sinirliyim bu hataya ayrıca yaşım da 15 değil 21 pişman olacağım hiç bir harekette de bulunmam sana iyi...
  2. Davcen

Bir hata var diyorum kaçıncı hesabı açtım diyorum birader bunu anlayamayacak kadar sorunlu musun?
  3. Davcen

Arkadaşlar yeni hesap açıyorum ve aşağıda ki gibi saçma sapan bir hata veriyor bu kaçıncı oldu çıldırmak üzereyim hiç bir şüpheli hareketim yok 5 sayfa takip edip bir arkadaşıma mesaj atıyorum ve keşfette takılıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
  4. Davcen

İnstagram Boşta Olan Kullanıcı Adını Ne Zaman Kullanabilirim?

Arkadaşlar bir hesabım var eğer kullanıcı adını değiştirirsem yeni bir hesap açtığım zaman o kullanıcı adını alabilir miyim ayrıca ne kadar süre sonra alabilirim aradan bir zaman geçmesi gerekiyormuş?
  5. Davcen

Numpad'li Klavye mi Yoksa Numpad'siz Klavye mi?

Arkadaşlar mekanik bir oyuncu klavyesi almayı düşünüyorum kime dediysem numpad'li olmasına gerek yok diyor sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Geri