Arama sonuçları: *

1. A

Orta üst seviye 2K oyun ağırlıklı bilgisayar tavsiyesi (Kasa hariç)

@Keyfen Kesinlikle katılıyorum. Önerileri sorgulamadan ilerlemiyorum. Uyardığın ve bilgi verdiğin içi teşekkür ederim. Araştırıp önerileri değerlendiriyorum. Herkese teşekkür ederim.
  2. A

@Ertuğrul03Yavuz İyi ki ram'leri detaylandırdınız. Corsair stok bulamadım bir türlü. "6000mhz üstü max CL32 gecikme değerli" diye not aldım.
  3. A

@Ertuğrul03Yavuz Paylaştığın için teşekkür ederim. Psu - İlk kez duydum. Ram önerini not aldım : Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 6GHz CL30 teşekkürler.
  4. A

@Ertuğrul03Yavuz Ramleri listemden çıkarttım. Önerin olursa inceleyeceğim. Msi psu neden önermedin? Yorumlar ve videolar @Emirkanyvs Genel mantığını anladım. Güzel. Bütçeyi arttırabilirim. Kasa hariç diye düşünmüştüm zaten ve ilk mesaj yazmayı unuttum. Benim hatam oldu. Güncellemeye...
  5. A

@Emirkanyvs Önerin için çok teşekkür ederim. Kasayı aldım. Bugün teslim. Ekran kartını en sona bıraktım. Çok anlamıyorum. Önerdiğin m2 ssd 3500₺ ve ben farklı bir model eklemiştim. %50 fiyat farkına değeriyor mu? B850 anakartta marka model önerin var mı? Msi/asus düzeyinde. B650'ye göre...
  6. A

Bu ürünler nasıl? Öneriniz olur mu? Kasayı aldım. Kasa beyaz. Bugün gelecek. Siyah beyaz kombin olacak. Yazılım geliştirme ve daha çok oyun olacak.
  7. A

Gamegaraj 4070 ti süper hazır sistemleri nasıldır

Link paylaşımı serbestçe paylaşabilir misin
  8. A

Merhabalar, Donanım arşivi ve birçok diğer kanalın videolarını izledim. Çok güzel sistemler var ve tam istediğim gibi değiller. Ekran kartı için önerilerinizi beklerim. Kasa alındı: Asus gt502 plus beyaz Kasa hariç 60 bin₺ civarında bütçe ile 2k oyun ağırlıklı bilgisayar tavsiyesi. ---...
  9. A

BÜTÇE 40K am5 sistem dizilir mi?

Selam, ben de benzer sistem kurmak istiyorum. 2k oyun için uygun olur mu bu parçalar? @barut tam sistemi paylaşabilir misin? Şu an hiç anlamıyorum bu parçalardan. Destek için teşekkür ederim. 1738569541 Ben başka bir başlık atsam daha iyi olacak. Barutun konusunu sabote etmeyim. Teşekkürler.
  10. A

15 Bin TL Bandında Ekran Kartı Hariç Sistem Toplama

şurada bahsediyor. illaki 1700 pin desteğine ihtiyaç yok diyor. 1636372053 ve asus anakart desteklerken msi anakart sadece 1700 pin için olan sıvı soğutma desteği veriyormuş. Görünen o ki, bu 12. nesile geçiş bütçeyi yaklaşık %50 artırmayı gerektirecek.
  11. A

Şimdi intel 12. nesillerde işlemci şekli dik dörtgene dönmüş. Anakart ona göre değişiyor. Alacağımız her hangi bir sıvı soğutma bu işlemciye uygun olur mu? Mesela: Corsair CW-9060047-WW iCUE H115I Elite Capellix28mm RGB Fanlı Sivi Islemcı Soğutucusu Bana olmaz gibi geldi çünkü hem şekil hem...
  12. A

@Muci46 Anakart değişikliği gerektirir mi? Ne zaman çıkıyor 12. nesiller? bir tarih bulamadım.
  13. A

Merhaba Furkan, teşekkürler. Burada önerilerinden 4x8=32gb ram yerine 2x16 ram tercih etsek nasıl olur? Önerdiğin anakart isminden aşağıdaki kartı buldum. doğru mu? Kasa: Corsair Crystal PC kasası (sertleştirilmiş camlı Micro ATX) Güç: Corsair RM850 (2021), RM Serisi, 850 Watt 80 Plus Altın...
  14. A

Merhabalar; Güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. İşlemci gücü ve ram gerektiren bir işim ve Battlefield gibi oyunları rahat oynamak istiyorum. Kasa olarak Corsair Crystal Series 680X RGB kullanacağım. 32 gb ram ihtiyacım var. Donanım bilgim yeterli olmadığı için desteğinize ihtiyacım var...
Top Bottom