Arama sonuçları: *

1. H

Windows 11den 10'a geçmek

Windows 11den 10'a format atmadan geçmek mümkünmü? 10 günden fazla geçti o yüzden kurtarma seçeneği olmuyor.
  2. H

Steam pazardan item alıyor

Steam item alıyor guard var şifre değiştim mailler safe kaspersky free tarama yaptı full tarama steam aile kütüphanesi şifresi bile koydum koymadan önce pazardan benden habersiz item alıyordu.
  3. H

13K-15K Arası monitörsüz Pc önerisi

13k 15k arası monitörsüz olursa youtube test videolu öneri isterim şimdiden teşekkür ederim.https://www.gencergaming.com/da-c1 bunuda düşünüyorum
  4. H

Kulaklığımın Mikrofonu sıkıntı

Kulaklığımın markası James Donkey 720 duymada herhangi bir problem yok fakat aynısını mikrofon için söyleyemem.Mikrofon dışarıdan fazla ses alıp veriyor. Ses sürücüleriyle herhangi bir ilgisi varmı acaba hiç kurulum yapmadım ?
  5. H

Shift tuşum delirdi.

Shift tuşuna basınca CapsLock Tab Numlock ve ses açma tuşuna basıyor.
  6. H

Social club giriş hatası !

Bugün sorun başladı red dead redemption 2 oynuyordum sonrasında bugünde açtım fakat fotoğrafta görüldüğü gibi şifreyi falan girsemde login tuşuna basamadım.
  7. H

Steam disk yazma hatası!

şuan çözüp yapıcam 1662883453 bi sıkıntı var key kısmında yanıt vermiyor oluyor. 1662883746
  8. H

Steam disk yazma hatası!

Seagate expansion Drive sağlık testini nasıl yaparım ?
  9. H

Steam disk yazma hatası!

Normal bir şekilde Red dead redemption 2 oynuyordum en son bir şey yoktu.Bilgisayarı diğer açışımda steam kütüphanem boştu fakat oyunlar yüklüydü. Oyunu açmaya çalışırken geçersiz platform hatası veriyor.Oyun dosyalarını doğrulamak istediğimde ise disk yazma hatası veriyor. Nedeni ne acaba?
  10. H

Fifa 22 yetenek hareketleri

Serbest antrenman modunda denesemde her zaman yapamıyorum
  11. H

Fifa 22 yetenek hareketleri

Fifa 22 de gelişmek skill haraketlerini bilinçli yapmak istiyorum. gibi vuruşlar yapmak istiyorum çok düşük ihtimalle atabiliyorum daha iyi öğrenmek istiyorum. Özellikle fancy backheel lob çok estetik geliyor bana.
  12. H

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Zup oyunlarının serilerinde 1 saat geçti hala kart düşmedi normalde düşerdi 15 oyunda falan yaptım 1656340692 Bayağı zor düşmeye başladı daha hiç zup serisinden düşmedi hayırlısyla düşer inşallah
  13. H

Bilgisayarım Fivem Kaldırır Mı

evet 1656280997 kastırmaz grafik ayarlarını düşür + grafik paketi kur
  14. H

Fifa 22 transfer olamıyorum!!

Fifa 22'de kariyerimde eski takımıma geri dönmek istiyorum bu yüzden cheat engine ile overollumu düşürdüm ama istediğim takımdan teklif gelmiyor. Ne yapmam lazım?
  15. H

Mouse almak istiyorum Önerilerinizi beklerim.

Fiyat aralığı maximum 800 olmak üzere mouse önerebilirsiniz.
  16. H

Mouse almak istiyorum Önerilerinizi beklerim.

Bütçem 800 TL baktığım Bir yanda steelseries aerox 3 diğer yanda steelseries rival 3 wireless var. 2'si hakkında video izlesemde radikal bir karar veremedim. Sizden karşılaştırma yapmanızı size göre iyisini kötüsünü öğrenmek istiyorum. Aerox 57 gram kablolu / Rival 3 kablosuz Pilleri olmadan...
  17. H

❌İndirim Bitti! incehesap çılgın indirim

Soru işareti koya koya ilerliyorum şuan
  18. H

Sepete gidemiyorum la kulaklık almıyacam söz veriyorum bırak gireyim incehesap adam bırakta sepete gireyim
  19. H

Sepeti mi kapattılar alamıyorum herhangi bir şey
  20. H

ürün gelmesin dava aç
Geri