Arama sonuçları: *

1. Blazerainz

Tp Link Accsess Point cihazı lan üzerinden internet vermiyor.

Yıllardır kullandığım Tp Link Access Point cihazım dün geceden beri birden Lan kablosuyla bağlı olduğum bilgisayarıma internet vermemeye başladı lan işareti modem üzerinde yanıyor ve bilgisayarda da bağlı gözüküyor. Normal telefonuma vs. wifi üzerinden internet sorunsuz bir şekilde çalışıyor...
  2. Blazerainz

Bilgisayarı açınca görüntünün gelmemesi ve fan sesinin patlıycakmış gibi artması

ekran kartının kablosunu söktüm bios tarzı bir yer açıldı lütfen ekran kartının güç kablosunu takın yazdı taktım tekrar ekran gelmiyor. Fan sesi çözüldü kendiliğinden ama görüntü hala yok.
  3. Blazerainz

Bilgisayarı açınca görüntünün gelmemesi ve fan sesinin patlıycakmış gibi artması

ekran da gelmiyor, fan sesi arttığında korkup hemen kapatıyorum, kapatmazsam bir sorun olur mu?
  4. Blazerainz

Merhaba, bugün bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum akşamında tekrar bilgisayarı açtığımda ekran gelmedigini farkettim ve tekrar kapatıp açtım bu sefer hem ekran gelmiyordu hem de klavye ve farem algılamıyordu. 20-30 saniye açık durduktan sonra fan sesinin hızlıca arttığını ve patlıycakmış gibi...
  5. Blazerainz

hp z210 workstation kasa değişikliği

Merhaba, hp z210 workstation modeli bir bilgisayara sahibim. İnternetten kasasına bakabilirsiniz. Size sorum, ben bu kasayı değiştirmek istiyorum ama hangi kasalar uygun bilmiyorum. Oyuncu kasası olmasını istiyorum, eğer biliyorsanız bir kaç tane uyumlu olan örnek kasa linki bırakırsanız çok...
  6. Blazerainz

Paparaya Yurt Dışından Giriş Yapmak

Önerebileceğin vpn var mı?
  7. Blazerainz

Denedim aynı hatayı verdi
  8. Blazerainz

Merhaba, şu an yurtdışındayım ve acilen paparaya giriş yapmam lazım. Sitesine veya mobil uygulamasına girerken ip erişim hatası alıyorum. Siteye girmenin başka bir yolu var mı?
  9. Blazerainz

Yurtdışı Hesap Satış Siteleri

Orda takipçi vs. Satabilir miyim?
  10. Blazerainz

Yurtdışı Hesap Satış Siteleri

Merhaba, yurtdışında euro veya dolar birimiyle takipçi, beğeni, oyun hesapları vs. İtemsatış gibi bulunan siteler var mı? Varsa yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler <3
  11. Blazerainz

Spotify Speed Up Telif Olayı

Merhaba, benim bir sorum var. Bu Spotify'da yüklenen speed up şarkılar telif yemiyor mu? Ben de bir şarkıyı speed up yapıp yayınlasam telif yer miyim?
  12. Blazerainz

hesap alım satım güvenli site

itemsatış üzerinden alabilirsin.
  13. Blazerainz

TikTok en ucuz izlenme

Merhaba, TikTok en ucuz izlenmeyi hangi site veya panel üzerinden alabilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  14. Blazerainz

Spotify Hesabını Yurtdışına Satmak

Arkadaşlar merhaba, size bir sorum olacaktı. Benim Almanyada arkadaşlarım var orda Spotify aylık 10 Euro olduğu için benim Türkiye'den alıp onlara hesap açıp açamayacağımı sordular. bunu yaklaşık 5 arkadaşıma yapacağım. Bu yaptım şey yasal mıdır? :)
  15. Blazerainz

HP anakartlı bilgisayara bios ayarlarını değiştirdikten sonra açılmaması

Merhaba, bugün bilgisayarımın bios ayarlarını değiştirdim bilip bilmeden. Bilgisayarı baştan başlattığımda aşağıda belirtmiş olduğum gibi açılış ekranı geliyor ve hangi tuşa basarsam basayım kasadan bip sesi geliyor. Eğer bunun çözümü varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Top Bottom