Arama sonuçları: *

1. B

4k TV önerisi (bütçe 30k)

evet
  2. B

Yok cod falan değil hikayeli oyunlar genelde. Valla büyük olması iyi olur en azından 50 inç falan
  3. B

Arkadaşlar maksimum 25-30 k bütçede alabileceğim iyi tvleri önerebilir misiniz? Kulanım amacı dizi,film ve çoğu zaman oyun :D Oyun en önemli kısmı o yüzden tv seçmekte zorlandım. Yok hz, yok input lag bir sürü farklı şey gördüm :D araştırdıkça kafam daha da karıştı :D O yüzden tv'den anlayan...
  4. B

steamdeki knight online virüslü gözüküyor

Güzel bi çözüm :D :D Ekstra bi program kullanmıyorum zaten direkt windows'un programı :D
  5. B

steamdeki knight online virüslü gözüküyor

Dün akşam steam'den knight online indirmeye çalıştım ama virüs programı oyunu virüs olarak algıladı :D steamden indirilen bişeyde virüs çıkması çok garip geldi ilk defa böyle bişey başıma geliyor bunun nedenini bilen var mı beyler bayanlar :D
  6. B

KASA LED KAPATMA SORUNU

Arkadaşlar kasa'da üzerinde "led" yazan bi tuş var ama çalışmıyor, rgbler kapanmıyor. normalde sorun yok ama gece rahatsız ediyo, bunu kapatmanın başka bi yolu var mı? kurtarın beni bu illetten :D
  7. B

YETERSİZ BELLEK SORUNU

Sistem özellikleri. 3060 ekran kartı, ryzen 5 5500 işlemci, 16 gm ram, 500 gb m2ssd . Diablo 4 betası oynarken bu hatayı almaya başladım, hatta arka planda opera açık kalmış, o da "yetersiz bellek" gibi bir hata ile kapandı. Bu sorun hogwarts legacy'de de başıma gelmişti. Diğer tüm yüksek...
  8. B

İKİNCİ Bİ SSD TAKILIR MI

Arkadaşlar şuan kullandığım bir m2 ssd var ancak boyutu yeterli gelmiyor. Acaba bu anakarta başka bir ssd/hdd takılabiliyor mu? Modeli şu ASUS TUF GAMING A520M-PLUS 4866MHz(OC)
  9. B

İNTERNET KOPMA PROBLEMİ

1 hafta önce millenicom vdsl internet bağlattım. İlk hafta hiçbir sorun yoktu, 75 mbps paket aldım 50 mbps hız alabiliyordum. Daha önceki modemim adsl ve hızım 12 olduğu için 50 bana çok yüksel geldi, dolayısıyla çok kurcalamadım :D Ama son 2 -3 gündür interneti neredeyse kullanamıyorum . Günde...
  10. B

xbox series s video kayıt

Youtube için kullanmak istiyorum. Kendisi maksimum birkaç dakika kayıt yapabiliyor ve görüntü pek hoş değil. Capture cardlar çok pahalı ama 1080 p için işimi görebilecek uygun bir şey var mı diye sormak istedim
  11. B

xbox series s video kayıt

Arkadaşlar xbox series s için 1080 p 60 fps sabit kayıt alabileceğim bir capture card önerir misiniz?
  12. B

Xbox kulaklık bağlama

Xbox series s ilk çıktığı zamanlarda almıştım, kulaklığı xbox kolu üzerinden kullanıyordum bir sorun olmadan çalışıyordu sonra satmak durumunda kalmıştım. yaklaşık 1 sene geçtikten sonra tekrar yeni bir xbox series s aldım aynı kulaklığı takıyorum ama hiçbir şekilde kulaklığa geçmiyor ses...
Geri