Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Hp Omen 17 RTX4080 i913900hx sizce alınır mı?

Acaba şuan ki bütçem ile 5000 kartlı laptop alırsam performans olarak daha mı iyi olur?
  2. Sakurajima Mai

Veya 5000 serisi kartları mı beklemeliyim? Almak istediğim laptop şuan 95lira ama ben herhalde bu fiyata 5080 alamam, bu paraya 5070 alabildiğimi var sayarsak 5070 mi daha mantıklı 4080 mi? 5000 serisini beklemeye değer mi sizce?
  3. Sakurajima Mai

Okulda kullanacağım, bu yüzden laptopun sade tasarımını sevdim. Ancak performansı ve soğutması hakkında pek bir bilgim yok. İnternette de bu laptop ile ilgili pek fazla video bulamadım. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. Sakurajima Mai

Hp Omen 17 RTX4080 i913700hx sizce alınır mı?

Laptopu tasarım olarak gerçekten çok beğendim. Tam aradığım bir sade tasarımı var ama sorun şu ki videolarda ekranının kolay sallandığı söyleniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce ekran sallantısı için başka modellere bakmalı mıyım?
  5. Sakurajima Mai

Bütçeye uygun en iyi f/p laptopu önerir misiniz

Arkadaşa attığınız linki göstermiştim ama dün gitmiş mediamarkttan 4050 laptop almış herhalde biraz bütçeyi düşürmesi gerekti Acer nitro5 almış
  6. Sakurajima Mai

Bu fiyata sizce daha iyisi bulunabilir mi yoksa en olur laptop bu mudur?
  7. Sakurajima Mai

Arkadaşım laptoplardan pek anlamıyor ve bu konuda benden yardım istedi. Ancak benim de bu konuda bilgim sınırlı olduğu için değerli forum arkadaşlarıma danışmak istedim. Arkadaşımın bütçesi maksimum 45.000 TL. Laptopu okul için ve günlük işler için kullanacak. AutoCAD gibi çizim programlarını...
  8. Sakurajima Mai

Eski laptop için ssd önerisi

Şimdi kendisine sordum pc Asus x550j modeli gtx950m ekran kartı var böyle bir laptop 1718991241 Evet foto bulanık elimde bulunan bir videodan ss aldım 1718991309 Çocuğun ailesinin durumu iyi değil elinde de birikmis 1000tl gibi bir parası var dedim ki bari parasının tamamını harcamasın
  9. Sakurajima Mai

Eski laptop için ssd önerisi

Kuzenimin eski bir laptopu var ve yaklaşık 10 dakikada açılıyor, ayrıca çok yavaş çalışıyor. Ona SSD almasını söyledim. 900 TL'lik, Kingston marka 240 GB bir SSD önermiştim. Ancak ailesinin durumu pek iyi değil ve çocuğun da üç kuruş birikmişi var. Parasının çoğu SSD'ye gitmesin diye...
  10. Sakurajima Mai

Kamera sistemi için en uygun internet

İmalathanemize kamera sistemi kuracağız bilirsiniz kamera için pek hızlı internete ihtiyaç yoktur en ucuzundan wifi önerebilir misiniz. Ben biraz baktım da hep pahalı fiyatlara vardı belki de nereye bakacağımı bilmiyorum...
  11. Sakurajima Mai

25.000TL telefon önerisi

Sipariş ekranında düşündüm sonra ben çok telefon kırıyorum bunu da kırarım dedim ve bütçeyi aşağı çektim:D 1704974975 Sizce S23 nasıl bir seçenek? S24ün çıkması ile daha da ucuzlar mı?
  12. Sakurajima Mai

25.000TL telefon önerisi

İşlemcisi, kamerası ve bataryası beni memnun edecek en iyi fiyat performans telefonu önerirseniz sevinirim ekranı da güzel olsun :) Zaten bir telefondan bu saydıklarımdan başka bir şey beklenmez :/ Fiyatına göre en iyi telefonu önerirseniz sevinirim😘
  13. Sakurajima Mai

Sizce iPhone 15 alınır mı

Kılıf nasıl beğendin mi? Herhangi bir düşme durumunda darbelere karşı etkili bir şekilde koruyabilir mi? Ayrıca bunun magsafe özelliği var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  14. Sakurajima Mai

14 proya bütçem yetmediği için alamıyorum biraz ucuz olsun diye 14 alırım diyordum da 14 ile 15 arasında 3-4 liralık fark olduğunu fark edince güncellik açısından 15 tercih ettim
  15. Sakurajima Mai

@Meter90ss iPhone 15 için magsafeli kılıf ve ekran koruyucu önerebilir misiniz bide bu kamera tarafının çizilme riski var mı oraya da bir koruyucu gibi bir şey alınmalı mı
  16. Sakurajima Mai

Sonradan taksit Amazon da oluyor muydu
  17. Sakurajima Mai

256gb mavi almayı düşünüyorum ve Hepsiburada da 53TL 3 taksit 55 oluyor 1703262395 Yanılmıyorsam Amazon da taksit olmuyordu
  18. Sakurajima Mai

Plus ile düz model arasında yalnızca boyut farkı var diye biliyorum doğru mudur? 1703244146 Zaten çok büyük cihaz kullanmak istemiyorum telefonu tek el ile kullanabilmek istiyorum 1703244582 Evet çok haklısın
  19. Sakurajima Mai

S24 55000e alınır mı ve ne zaman çıkar 1703174866 Daha önce iPhonem olmadı aslında androidden sıkıldığım için iPhone geçmeyi düşünüyordum. Yani bu fiyata değmez mi diyorsunuz?
  20. Sakurajima Mai

Hepsiburada da 3 ay taksit ile 55.000TLye alabiliyorum sizce almalı mıyım millet Yok şöyle yok böyle sorunları var diyor bu yüzden forum arkadaşlarıma sormak istedim.
Top Bottom