Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Sizinkisi güzel yarın bu monitör ile ilgili konu açarım benzer fiyata daha iyisi yoksa alırım
  2. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

@dızciii hocam bu soruyu sormadım sayalım, o ekran 1080p imiş, bunu geç fark ettim
  3. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Hocam linkini verdiğim 5500tl olan nasıldır? Fiyatı gerçekten ucuz sizinki ile aynı gibi özellik olarak sizce alınır mı? Veya sizinkini daha üstün klan bir özellik varsa sizinkinden alayım.
  4. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Belirli bir bütçem yok istediğim özelliklerde en uygun fiyatlı hangisi ise onu alacağım.
  5. Sakurajima Mai

Oyuncu sandalyesi önerisi

Hocam 9bin TL'ye şöyle bir sandalye gördüm fiyatına değer gibi siz ne düşünüyorsunuz...
  6. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Monitör koyacağım taraf 100cm genişliğinde olacak çünkü pencere yanı olduğu için perde payı da lazım, iyi midir sizce 100cm?
  7. Sakurajima Mai

6500 olsa evet düşünmez alırdım ama şuan fiyatlar minimum 9bin
  8. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Benim mekan böyle, bu köşeye masa koyacağım L yapmayı düşünüyorum, pencere tarafı asıl kullanım alanı olur sağ taraf ise belki 35-40 cm derinliğinde olur. 1768772033 70cm bu şekilde oluyor. 1768772146 Monitörü sağ tarafa mı koysam diye düşünüyorum ama oradan da 70cm masa çıktım mı kapı önü çok...
  9. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Hocam 80 biraz fazla oluyor, benim masa koymaya tek müsait yerim oda kapısının tam önündeki duvar, masa 80cm olursa kapıya çok yakın olur.
  10. Sakurajima Mai

Galiba ofis sandalyesi alacağım oyuncu olanlar biraz gereksiz pahalı gibi geldi bana
  11. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Kullanacağım masa 65cm gibi bir derinliği olacak daha imalata vermedim masayı ama en olur ölçü budur diye düşünüyorum sizce bu nb f80 uygun mudur bu masada? Görsellerinde sanki biraz alan lazımmış gibi gözüküyor. 1768771377 Ben laptop kullanıcısı olduğum için ve laptop da düz ekran olduğuna...
  12. Sakurajima Mai

Ben sabahtan akşama kadar oturmayacağım, sadece 2-3 saat oturacağımı varsayarsak acaba daha ucuza bir ofis koltuğu mu ayarlasam diye düşünmeye başladım. Siz deneyimlediğiniz için size sormak istiyorum, sizce oyuncu sandalyesine günde en fazla 2-3 saat oturmak için bu kadar para vermeye değer mi?
  13. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Ve bu monitör curved değil, 27 inçin de büyük bir ekran olduğunu düşünürsek sizce curved şart mıdır? İlk defa monitör alacağım, deneyimsizim bu konuda. 1768771033 Hıparlöründen memnun musunuz ve ekranı yukarı aşağı oynatabiliyor muyuz?
  14. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

İps düşünüyorum. Evet bu baya ucuzmuş tek sıkıntı galiba sabit ayak olması.
  15. Sakurajima Mai

Daha ucuz ne önerirsiniz
  16. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Laptopta 5080 var ekran 2560x1600 1768770544 https://amzn.eu/d/bjI96bH Hocam şu monitör bayaa ucuzmuş sadece 180hz ama 240ile 180 arasında pek fark yok alınır mı sizce? 1768770592 Diğerleri 240hz 9500-10bin tl fiyatlarında bu ise 5500
  17. Sakurajima Mai

27inç 2k monitör önerisi

Monitörü laptop ile kullanacağım. Laptopun ekranı 240 Hz olduğu için monitörü de 240 Hz almayı düşündüm. Tercihim, monitörün kendi hoparlörü olmasıdır fakat olmuyorsa da mecburen gider, 2 hoparlör alırım. Pek bütçem yok, o yüzden ne kadar ucuz ve fiyat performans olursa o kadar iyi olur.
  18. Sakurajima Mai

Hocam bu fab v3, v4, v5 bunlar sadece renkte mi farkediyor yoksa mekanizma ve tasarım olarak değişiklikler de var mı 1768548288 Amazonda şuan hawk fab koltukları 8700tl alınır mı sizce? Veya aynı fiyata daha iyisi varsa ona bakayım yoksa bunu alıp geçeyim. İlk defa oyuncu koltuğu alacağım beni...
  19. Sakurajima Mai

ilk verdiğim linkdeki xprime nasıldır hocam
  20. Sakurajima Mai

Hocam titanseat fury ile ilk linkini verdiğim arasında nasıl bir kalite farkı var
Geri