Arama sonuçları: *

• Users: Xoma2
  • Order by date
  1. X

GAMİNG.GEN DEN ALDIĞIM PC

Diyelim ki iptal ettim nerden alabilirim bu bütceye bu pc den daha iyi bir pc gösterirmisiniz lütfen
  2. X

evet birde artı olarak 8 gb ram daha aldım 1636299490 Malesef 2. el alma şansım yok tu internette ve vatan medimark gibi yerleri araştırdım bu bütceye en iyi bunu buldum
  3. X

https://www.gaming.gen.tr/urun/108415/vortex-10105f-intel-i3-10105f-gainward-gtx-1650-ghost-4gb-8gb-ram-250gb-ssd-gaming-bilgisayar/ aldığım pc bu dur agalar var mı kullanan önerisi olan
  4. X

yeni pc aldım ssd uyumlu mu? nasıl öğrenirim

1 x M.2 4 x SATA 6Gb/s yazıyor anakartta . Şöyle ki ben gaming gen tr den altım hazır pc hata yapmazlar her halde ssd kısmında
  5. X

Tamamdır teşekkürler yardımın için
  6. X

Peki dostum ikisinide aynı anda taksam yüklü windows için bi sorun oluşur mu
  7. X

yeni pc ana kart: Asus prıme h410m k anakart r2.0 2933(oc)mhz ddr4 soket 1200 hdmı m.2 mATX /// eski ssd: hıkvısıon c100 1.5 sata 6 gb/s 120 gb ////// yeni ssd : adata 150 gb aswordfısh 250-g-c m.2 BAŞKA BELİRTMEM GEREKEN BİR DURUM VAR MIDIR ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN KUSURA BAKMAYIN
  8. X

Selamlar agalar yeni bir pc aldım ve aklımda bir soru var. Şu anda bir ssd almaya bütcem yetmiyor ben de eski pc de bulunan ssd yi yeni pc ye eklemeyi planlıyorum uyum sağlarımı. Neye göre uyum sağlayıp sağlamadığını merak ettim. Bir de uyum sağlar ise eski pc de windows yüklü yeni pc takmamla...
Top Bottom