Arama sonuçları: *

1. L

42 Bin Tl'ye Bu Sistem Alınır mı?

haklısın 4060 hazır sistemler var mı ki o fiyatlara acaba Evet evet o yüzden işlemciyi amd yapıcam
  2. L

Evet aslında o işlemciyi çok istiyorum şu anda bütçemi aşıyor gibi Onu ekleyeceğim hocam Amd ekran kartı istemiyorum ya
  3. L

Hocam 1 tb için hangi ssdyi önerirsiniz peki bu sistemde
  4. L

Dostlar ufak bi uyumuşum ama bu kadar tartışmanıza gerek yok :D Monitörü bi köşeye bırakalım bu tarz yorumlarıda linç olarak algılamıyorum merak etmeyin, sistemlere odaklansak daha iyi olur :D
  5. L

Biraz aceleciyim galiba o konularda hocam. :D Var var ama artık fps drop vs almaktan yoruldum tak etti canıma. Hocam belki de profesyonellik yolunde ilerleyeceğimdir :D
  6. L

o zaman biraz bakınmak en iyisi mi cumayı bekklesem mi bi şeyler denk gelir mi acaba
  7. L

bu tarz bi sistem bulursam taksitli direkkt alırım zaten hocam x3d işlemciyi kaçırmak istemem 1778683446 Hocam cs bağımlısıyım :D ama istediğim kasada beni bi yandan uzun götürsün istiyorum. O yüzden maks 50k taksitli bi kasa istiyorum.
  8. L

monitörüm 600 hz hocam bu tarz kombinasyonlar beni daha çok cezbediyor gibi yani özel istek mi desem kişisel tercih mi desem işlemci amd ekran kartı nvidia tarafındayım.
  9. L

hocam cidden intel oyun konusunda beni korkutuyor şu an mertcan bahar sistemine bakıyorum. 2 aylık süreç beni yorar şu an alsam daha iyi
  10. L

o tarz sistemleri linklerseniz sevinirim hocam
  11. L

Hocam elimde ki sistem 10 senelik ddr4 bi sistem artık ddr5 e geçip yine 5-10 sene rahat ettircek bi şey arıyorum tabi ki arada hikayeli oynarım. O yüzden maks bu bütçeye alabileceğim en iyi sistemleri bekliyorum ama intel işlemciden yana değilim ya. 1778682387 hocam çok pahalı değil mi sizce...
  12. L

hocam sıfırdan diziyorumn sistemi
  13. L

oynadığım oyunlar cs2 faceit ve valo bu tarz oyunları oynuyorum fps olarak ama 42 k ya alınır diyorsanız alayım yoksa çok daha iyisi var daha ucuz fiyata ya da aynı sistem daha ucuza var falan derseniz önerilere açığım.
  14. L

intel kısmı biraz beni korkutuyor ya işlemcide sanırım amd ciyim ben
  15. L

Merhaba dostlar bu sistem 42 k ya alınır mı daha iyi fırsatlar var mı şu an? Maks bütçe 50 k ama bu sistem 42 ye güzel alınır diyorsanız bunuda alırım https://www.itopya.com/phoenix-5060-v8-amd-ryzen-5-7500f-asus-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-o_h30924
Geri