Arama sonuçları: *

1. Shazyr

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

kral geçtiğin firma ne söylememişsin
  2. Shazyr

bioshock remastered türkçe yama

https://forum.donanimhaber.com/bioshock-remastered-turkce-yama-duzeltilmis--137557200 Eski konu olduğunu biliyorum. İnternette gezerken başlarda çıktı başka biri ararsa diye atıyorum linki.
  3. Shazyr

GPU 110 Derece Çözümünü bulamıyorum....

@Zangetsuu hocam fanlar çok kötü yerleştirilmiş hava sirkülasyonu önden arkaya doğru olmalı arkadaşında dediği gibi sıvı soğutucunun radyatörünü üst kısma takın içerdeki havayı dışarı çekecek şekilde egzoz fan ve bu havayı dışarı tahliye edecek ön ve alttaki kısma dışardan içeriye hava alacak...
  4. Shazyr

Yardım CS2 girince pc otomatik kapanıyor

Hocam sorunu çözdüm. AMD'nin uygulamasından CS nin tüm ayarlarını kapatıp uygulama ayarlarını kullan yaptım düzeldi. Dediğim gibi sıcaklıklar normal ve parçaların hepsi sağlam.
  5. Shazyr

Yardım CS2 girince pc otomatik kapanıyor

@DevAgonYa hocam çözdünüz mü benimde Rx 7600 sistemim var aynı sorunu yaşıyorum bütün oyunları oynayabiliyorum ancak CS 2 açmaya çalışınca ana menüye varmadan bilgisayar donup resetliyor. PSU sağlam sıcaklıklar normal durumda. Sorun sadece cs de yaşanıyor.
  6. Shazyr

AOC 24G4X 23.8″ 180Hz alınır mı?

Monitör alacağım bütçem 4500 tl daha iyi seçenekler varsa önerebilir misiniz? Ekran kartım RX7600 FreeSync destekli ürünler önerirseniz sevinirim. Aoc'un bu modelinin FreeSync var mı yok mu anlamadım alınabilir mi...
  7. Shazyr

R5 7500F+ RX7600 sistem alınır mı?

Gençer Gamigde kart bilgilerini doldurup işlemi onaylamama rağmen satın alamıyorum.
  8. Shazyr

DDR5 almak mantıklı olur mu yoksa DDR4 sistemlere mi yönelmeliyim?
  9. Shazyr

HANGİ VPN KULLANMALIYIM

Ben uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım kendileri sağlam bir vpn şirketi zaten rahatça kullanabilirsiniz.
  10. Shazyr

HANGİ VPN KULLANMALIYIM

Proton VPN kullan.
  11. Shazyr

Bu sistemi almayı düşünüyordum. Bu fiyat bazında önerebileceğiniz daha uygun bir sistem var mı? Bütçem bu kadar üzerine daha ekleyemem.
  12. Shazyr

Minecraft alınır mı?

Virüs değilde miner var sen oynarken ekran kartınla madencilik yapıyorlar. Tavsiyem Team extreme yada Titan launcher kullan.
  13. Shazyr

İnsanlar neden Laptop değilde masaüstü al diyor ?

Masaüstü daha uzun ömürlüdür ve bir parçada sorun olduğunca kolayca temin edebilirsin. Ama laptopda bir şey olursa baya sıkıntı çektirebilir. Masaüstü daha kullanışlıdır ısınma derdi olmaz. Laptop ısındıkça performanstan kıstıkça kısar oyun vs oynamaya pek gelmez. Ondan laptop alma masaüstü al...
  14. Shazyr

İnsanlar neden Laptop değilde masaüstü al diyor ?

Fiyat bazında daha uygun daha ferah bakımıda daha kolay. Laptop sadece taşınılabilirlik açısından avantajlıdır.
  15. Shazyr

Yardım Minecraft Dünyamı geri getiremiyorum

Save dosyasını doğru yerden alıp doğru koyduğunuzu emin misiniz?
  16. Shazyr

Yardım Minecraft Dünyamı geri getiremiyorum

Java olmadan açılmaz ki zaten doğru diyor arkadaş. Benim save dosyasını atım istersen.😅
  17. Shazyr

Hd 4650 bu sisteme uyarmı

Bildiğim kadarıyla Windows 10 desteklemiyor windows 8 den sonra desteği yok diye biliyorum.
  18. Shazyr

Yeni satın aldığım asus monitörde ölü piksel sorunu

Bir çılgınlık yapıp iade edebilirsin.
  19. Shazyr

İnstagram verileri nasıl silinir ?

Başka hesaplara giriş yapamadığınıza göre cihaz banı benzeri bişey olmalı o saçma yani niye cihazınızı yasaklıyorlar tuhafıma gitti. Umarım sorunu çözersiniz yabancı kaynaklara bakın derim onlarda vardır bununla ilgili bir şey.
  20. Shazyr

KULAKLIKTAN SES GELMİYOR YARDIM

Belki sizin haberiniz yoktur çarpma düşme vs olmuş olabilir benimde eski kulaklığım düştüğünde bir tane kablosu çıkmıştı içinden söküp tekrar bağladığımda sorunu çözmüştüm. Ses aygıtları bölümünden ses seviyesini ayarlarda bir sorun var mı kontrol edebilirsiniz.
Geri