Arama sonuçları: *

1. B

Modemim sürekli internet kesiyor

Arkadaşlar sorunu çözdürdüm kullanmış olduğum hatta arıza varmış bulunduğum konumda hat 72 mbps desteği varmış fiberim olmadığı için 50mbps ye kadar kullanıyorum bilginiz olsun sürekli kesinti alırsanız hatta arıza varmış modemden yanada alıcaksanız sonuna kadar arkasında olduğum KEENETİC den...
  2. B

Anladım demin modem bakarken forumlarda herkes keenetic önermiş aklımda şu modeli var birde tendanın v12 si var ancak 100mbps internet için 1200mbps bi modem biraz fazla değil mi
  3. B

Evet eminim alt yapımı yeni yaptırdım şuan 13 14mbps upload alıyorum aktif
  4. B

Arkadaşlar merhaba ben bu 2 hafta içersinde Gıbırnet e abonelik açtım ve modemim uyumsuz olduğu için yeni modem sipariş ettim modemim Zyxel in VMG1312-T20B modeli sürekli olarak internet kesiyor bundan önceki modemimde Zyxel di ve ürünün yorumları hep kötüydü bu modeli daha yüksek ve sorunsuz...
  5. B

Sosyal Medya çökmesi

Arkadaşlar WhatsApp ile Instagram çöktü mü yazdığım mesajlsr iletilmiyor
  6. B

1000 Tl' ye kadar mouse önerisi

steel series aerox 3
  7. B

1000 TL Bütçeye Mouse Önerir misiniz?

valorant oynarken mouse a vurdum kırıldı model a101 piranha x7d gaming mouse ÖNERİ MOUSE BEKLENİYOR
  8. B

Baseus 20W Hızlı Şarj Adaptörü pil sağlığımı düşürür mü?

hayır tab2 de özelliği hızlı şarj etmesi zaten kullandığın cihaz destekliyosa no problem
  9. B

Ucuz ve gerçek rx 480 8 gb

vergi olayı yok galiba çünkü ürün ve kargosu var sadece
  10. B

Ucuz ve gerçek rx 480 8 gb

rx 480 8 gb ark bunu buldum tr 4k üzeri var ama burda ne hihmetse kargosuyla 2800 civarı geliyor galiba bi bakarmısınız
  11. B

Gigabayt A320M-S2H ryzen 7 5800x desteği

abi manyak bişy bu benim işlemci r5 1600af ama anakart a320 bendeki bios sürümü f3 var bu sürümle gidip ben r5 5600g felan alsam çalışacakmış benim ekran kartım çok kötü bi videosu gelse nasıl olur yeni bios f4 sürümünde şuanki en iyi işlemci vaad ediliyor abi giriş seviye anakarta bomba işlemci...
Geri