Arama sonuçları: *

1. emirhanatacjk

Bu sistem bu fiyata alınır mı

Arkadaşlar bu sisteme 6000 TL yazılmış ikinci el altta yazıyor her şeyi ekran kartının ve anakartın garantisi devam ediyor. Neden bu kadar ucuz anlamadım sizce güvenebilir miyim ? Sistemi test etmek istersem nasıl test edebilirim herhangi bir parça zarar görmüş mü diye. Bilgisi olanlar yardımcı...
  2. emirhanatacjk

Bu sistem hangi oyunları oynatır ?

Eyvallah hocam. Zaten sistem 3 hafta önce alınmış. Kampanyadan aldığı için ucuza veriyor. Kutu fatura garanti her şey var
  3. emirhanatacjk

Bu iki sistemden hangisini almalıyım?

1. Daha mı pahalıya geliyor? Birde bu sistemlerde valorant ve csde ortalama kaç FPS oynarım?
  4. emirhanatacjk

Bu iki sistemden hangisini almalıyım?

Arkadaşlar 1. Sistem 6000 TL monitörle beraber ikinci sistem 6300 fakat monitörüm yok o yüzden monitörlü bir sistem istiyorum :/ sizce hangisini almalıyım. CS valorant ve rainbow oynuyorum sadece. Video vs. Çekmiyorum
  5. emirhanatacjk

YouTube kanallarına geldiği gibi 40 saniye içerisinde stok bitiyor hocam alınması imkansız gibi bir şey
  6. emirhanatacjk

Hocam bu nasıl peki fiyat 6300 birde steelseries rival 300s mouse hediye edecekmiş. Ürün 9 Kasım'da itopyadan alınmış sıfır faturaları elimde diyor.
  7. emirhanatacjk

Peki bu fiyata önerebileceğiniz her şey dahil bir sistem var mı?
  8. emirhanatacjk

Bu sistem ile hangi oyunları oynayabilirim yayın video vs. çekmeyecegim her oyunu low ayarda oynarım. Birde bu sistem için 7500 TL uygun mu her şey dahil fakat 2. El malum dolar 13 oldu sıfır almaya kalksak elde avuçta bir şey kalmaz :)
  9. emirhanatacjk

Bu sistem alınır mı çok acil yardım lütfen

Şu anda bütçem yok maalesef. Bu şekilde idare edeyim biraz elime para geçince işlemciyi değişip rami 16 yapacağım inşallah
  10. emirhanatacjk

Sağolasın kardeşim. Başka önerisi olan varsa bekliyorum yine
  11. emirhanatacjk

Tamamdır o da bana yeterli olur alıyorum o zaman hadi bakalım :)
  12. emirhanatacjk

Bundada o civarda bir şey olur o zaman doğru mudur
  13. emirhanatacjk

Arkadaşlar sadece valorant ve csgo oynayacağım. Başka hiç bir oyun oynamıyorum. Altta bıraktığım sistem alınır mı özelleştirme yerinden anakart B450 olarak seçeceğim. Birde şuanda alacak bütçem yok ama sistemi aldıktan sonra 8 GB ram kendim ekleyeceğim. 165 hz monitörüm var bu sistem valorant vs...
  14. emirhanatacjk

Bu sistem alınır mı ?

Fiyatı 4200 arkadaşlar fakat ikinci el letgodan buldum. Ben hiç anlamam bu işlerden Satan arkadaş her şeyini istediğin gibi kontrol edebilirsin istediğin gibi test edebilirsin diyor. İçindeki parçaları nasıl kontrol ve test edebilirim ki ? Gerçekten hiç bilgim yok bağışlayın :)
Top Bottom