Arama sonuçları: *

1. F

Windows 10 key en ucuza ve güvenilir nerden alınır

bende retail key almak istiyorum ama hangi sitedeki gerçek retail acaba nerden alabilirim
  2. F

YARDIM windows10 key aldım retail mi oemmi nasıl bakarım

@mcjrowss57 rica etsem hangi siteden aldınızı yazabilir misiniz bende retail key almak istiyorumda çoğu sahteymiş
  3. F

Anakart Modelinin hatalı gözükmesi nasıl çözülür ?

kimseyi rencide etmek yada trip atmak fln değil niyetimde bu nasıl bi mesaj ? 3. parti programlar yanlış algılıyor belki windowsun built in aracı doğru algılar demeye getiriyosunuz.. üstte yazdığım o kadar şeyi yapabiliyorumda bu dediğinizi ben düşünemiyor muyum ? Bu foruma konu açılırken önce...
  4. F

Anakart Modelinin hatalı gözükmesi nasıl çözülür ?

gigabyte b450m s2h v2 anakart ile ryzen 5 3600 işlemci kullanıyordum.Bugün işlemcimi yükseltim 5600 aldım taktık pcye açıldığında cpu-z programıyla kontrol ettim anakart modeli yanış gözüküyordu.Bios güncellemeyi denedim, chipset güncellemeyi denedim ,sıfırdan format attım ve clear cmos ile bios...
  5. F

❌İndirim Bitti! MSI GM08 Clutch Mouse 99 TL

Sizin yorumunuz çok önemli belliki siz mouse kullanmışsınız çünkü herkes olumlu yorum yapmış siz anlatabilirmisiniz olumsuz yönlerini ? Alttaki kaydırmaz ayakların kalitesi,dpi hassasiyeti,plastik malzeme kalitesi vs elleri terleyenler için lekeleme iz bırakma yaparmı ? Bende bir rampage mouse...
  6. F

AMAZON JP GİFT CARD ALMAK

nasıl ya banka kartıyla niye amazon jpden ürün alınmıyor emin misiniz bundan ? Ben birçok yerde banka-kredi kartı farketmeksizin ödeme yapılabilidğini okumuştum.
  7. F

Saphire Pulse 6600 8450 TL

Ben bunu nerden görüp haberdar olabilirim peki 😅☺️
  8. F

hocam şuanda dolar düşmüşken trden alınabilir mi yoksa gene amazondan almak daha karlı mıdır ? Yani henüz trde hiçbir indirim göremedim ama türkiye satıcılarında indirim olur mu yurtdışındaki kadar ucuz.Bi tek bu gaming genin ve incehesabın hazır sistemleri ucuzlayabilir herhalde tek ekran kartı...
  9. F

Amazon Japonya üzerinden alınan ürünler

Arkadaş sanırım o trye gönderimin nasıl açıldığını sormak istemiş.Benim tek bildiğim yöntem ürünü karta ekliyiceksin sonra karta tıklayıp f5 atınca tr'ye gönderim açılırsa hemen görürsün gibi.
  10. F

dün gece boyunca asus rtx 2060 gözledim.56 yene düştü bak 56 yen olduğunda olur olmaz sadece 3 saniye içinde satıldı.Adamlar program kurmuşlar indirime girince 3-5 saniyeye satın alıyorlar bize bişe kalmıyor keşke 1 tanecik kalsa her seferinde 1 kişi alabilse ihtiyacı olan...
  11. F

Güncel en karlı pool ?

şuan ethermine havuzundan ödeme almak için illaki fee ücreti ödenmesi zorunlu mu yoksa belli bir limite zamana kadar bekleyince ücretsiz alınabiliyor mu ?
  12. F

Amazon jp Türkiye gönderim yazmayan ürün almak

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.Birde siz türkiyeye gönderimi olmayan ürünü nasıl alabildiniz ? Add to card aktif olmuyorki türkiyeye gönderilmeyen ürünler nasıl sipariş verebildiniz ?
  13. F

Aynı anda 2 kart ile kazım yapamamak

2 Adet rx 5500xt ekran kartım var.Bu iki kart iki ayrı bilgisayarda takılı ve kazım yapıyor görünüyor.Fakat 2miners sitesinden adresimi girince yalnızca 1 işçi gözüküyor.Nedeni nedir ?
  14. F

Amazon jp'den nasıl sipariş verilir, rehber varmı?

Rehberden ziyade püf noktaları verseler gerisini kendi kendine halledilecek şeyler.Bazı konularda çoğu kişi bilmiyor.Bazı kaynaklar var ama kısıtlı bu konunun altında önemli noktalar kısa kısa yazılsa çok faydalı olucaktır.
  15. F

Raven Coin (RVN) Mining Yardımlaşma ve Bilgilenme Konusu

hocam ben core clock değerini en dibe çekiyorum memory clock en sonda 1860 power limit %33 bu şekilde 55 derece civarı ısınıyor 26 mh civarı veriyor.Sizce core clocku en dibe çekmem yanlış mı 1200 demi olması lazım ?
  16. F

Mining için ekran kartı MH/s değerlerini öğrenme.

ben baktım çoğu videoda 24-25 mh/s gösteriyor @wh1te arkadaşın dediği gibi.Ama bu mh değerinin ne kadar getirdiğini söyleyebilirmisiniz bana hangi coini kazdıklarını bilmiyorum birazda acemiyim. 1636986294 Öğrendim.Geçen ay çekilmiş sanırım pakistanca bir video tam anlıyamadım dili ama. Hiveos...
  17. F

Mining için ekran kartı MH/s değerlerini öğrenme.

Hocam bendede gtx 1060 3GB var.Bu kartda kar ettirir mi herhangi bir altcoinde ? Şuanda 8gb kartım var zaten kazım yapıyorum elimde ayriyetten msi gtx 1060 3gb var.Bunuda satmayı düşünüyorum 2500e almak isteyen biri var.Sizce miningde kullanılabilir mi ve ne kadar getirisi olur aylık eğer 100...
  18. F

Amazon japonya alışveriş adres sorunu

Evet daha uygun olmasını bekliycem sanırım.Şöyle bi 5k ya olsa fena olmazdı :)
  19. F

🔥İndirim RTX 3060 her şey DAHİL 6600 TL -- 10 dakika da bitti

açıklayıcı oldu saolun...
  20. F

Amazon japonya alışveriş adres sorunu

6500tl iyi bi fiyat mı peki sizce alınır mı ? ve almak istesem mesela 2-3 tane alabiliyormuyum ? Gümrükten geçerken birden fazla olduğu için ticarete giriyor mu ? bide son olarak gift seçeneğini seçince ne farkediyor satın alım aşamasındaki.
Geri