Arama sonuçları: *

1. R

Leptop ekranında siyah çizgiler ve bozulmalar olması

Başlıkta tam anlatamamış olabilirim fakat. Laptop'ta oyun oynarken (tüm oyunlarda) ekrana siyah çizgiler, şekiller geliyor. Oyunu bazı kısımlarında görsel arttığı için oyun çok donuyor, donmanın yanı sıra FPS düşü olduğu için bir anda grafik işlemcisini kapatıp oyunu da kapatıyor. Sorun neden...
  2. R

Leptop ekranın da siyah çizgi sorunu

Başlıkta tam anlatamamış olabilirim fakat. Leptop'ta oyun oynarken (tüm oyunlarda) ekrana siyah çizgiler,şekiller geliyor. Oyunu bazı kısımlarında görsel arttığı için oyun çok donuyuyor , donmanın yanı sıra fps düşü olduğu için bir anda grafik işlemcisini kapatıp oyunu da kapatıyor. Sorun neyden...
  3. R

Eski Gamepad'in tüm tuşları birbirine girmiş

Geçen gün pes 21 i indirdim ve arkadaşımdan eski ucuz bir gamepad aldım oyun oynamak için fakat pes de kol ayarlarına gelince sol analog ile yön tuşları birmiş gibi çalışıyor , sağ analog ile hareket tuşları (şut,pas orta,arapas) bir çalışıyor . xbox 360 a çevirip çözüm bulanlar olmuş ama bende...
  4. R

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

ssd var toshibanın m2 ssd si bugün 2-3 tane steam gibi program açarken ufak donmalar meydana geldi
  5. R

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarı yeni aldım 1 ay felan oldu.Baya güçlü bir sistem topladım ryzen 3600 ve 2060s takılır ve oynadığım oyunlar cs go- lol (çizim yapmak için aldım fakat şuan üni durduğu için programları kullanmıyorum) yani oynadığım oyunlar bilgisayarı çok yormuyor ve günde kardeşimle ben de 10-12 saat...
  6. R

250 tl mikrofonlu kulaklık önerisi

250 tl civarında kulaklık almak istiyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada varsa başka önerileriniz onlarıda belirtebilirsiniz sebepleri ile teşekürler. https://www.itopya.com/gamebooster-ghost-shark-rainbow-rgb-led-titresimli-71-siyah-gaming-kulaklik/...
Top Bottom