Arama sonuçları: *

1. Sakarya içinde RX 6600 XT veya RX 6600 arıyorum

Sakarya içinde RX 6600 XT veya RX 6600 arıyorum

RX 6600 XT veya RX 6600 arıyorum, önceliğim XT modeli. Sadece Sakarya içi elden teslim alabilirim. Param güvende vs. çok komisyon kestiği için bütçemi aşıyor.
  2. H

İnceleme Windows'un Yerine Geçebilecek İşletim Sistemi: Pardus

Maalesef Linux üzerinde Widevine desteği kısıtlı bu yüzden de Prime Video 480p, Disney Plus 720p'den yukarı oynatılamıyor. Linux çekirdeğinin DRM desteği kısıtlı olduğu için ve streaming platformları yeterli desteği vermediği için düşük kalitede izlemek zorunda kalıyoruz. Wine ile tarayıcıların...
  3. H

Bilgisayara 2 kulaklık nasıl takabilirim ?

Teknik olarak mümkün. Nasıl Discord sesi ana çıkış dışında diğerlerine ayrı şekilde verebiliyorsa bu da mümkün. Sanal bir ses çıkış cihazı yaratıp ona gelen sesi istenen cihazlara dağıtabiliriz. "Naudio" kütüphanesi ile C#'da ya da Python'da yapanlar var. Github üzerinde örnek projeler mevcut...
  4. H

🔥İndirim PNY XLR8 CS3040 1TB M.2 SSD 960TL!

https://www.trendyol.com/pny/1tb-xlr8-gaming-m280cs3040-1tb-rb-5600-4300mb-s-m2-pcie-nvme-gen4-disk-p-116897202 Edit: İndirim İnce Hesap satıcısında mevcuttu şuanda stok bitmiş olarak görünüyor. Diğer satıcılarda ise en uygun 1221 TL.
Top Bottom