Arama sonuçları: *

1. S

Valorant Kalıcı Ban Atması

Knk 1 hesabım ban yedi 2 hafta boyunca 2 olan hesabına girmedim yeni hesap kurup oynadım ve ban atmadı sonra 2 main olan hesaba girdim 2 gün sonra ban attı hatta PC sıfırladım acaba yanlış bir şey mi indirdim ama yine ban yedim 1788682229 Parayı geçtim o kadar emek verdim
  2. S

Valorant Kalıcı Ban Atması

Merhaba arkadaşlar bundan 20 gün önce main hesabım ban yedi. 3 madde parti yazılımlarından oyunu betadan beri oynuyorum hiçbir şekilde hile kullanmadım. Ve banımı açmadılar sonra ümidi kestim yeni hesap kurup 1 hafta oynadım. Ban vs atmadı sonra 2 olan main hesabımla 2 gün oynadıktan sonra 2...
  3. S

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

Güncelleme benden hesabım benim olup olmadıkları soruyorlar benden bilgiler istediler ilettim bekliyorum.
  4. S

Siz harbi şakasınız bende senin gibi düşünüyordum hile kullanmayan birisi nasıl ban yiyebilir taki bende yiyene kadar betadan beri bu oyunu oynuyorum emin ol benim gibi kaç kişi mağdurdur.
  5. S

Hocam bende yedim sizinki açıldı mı
  6. S

Valorant Ban Yedim Hwıd Banı Olup Olmadığını Nasıl Öğrenirim

merhabalar 2 gün önce valorant hile kullanmadığım halde bana 7 madde gereği ban verdi hesabım kalıcı kitlendi aynı pc de başka hesaptan oyuna girsem ban yermiyim.birde bu HWID olayı varmış onu nasıl anlarım HWID ban yediğim nasıl anlaşılır.
  7. S

Valorant Haksız Yere Ban Yeme

Güncelleme aradan 12 saat geçti ve dönüş sağlandı attıkları ticket foto olarak aşağıya bırakıyorum.
  8. S

knk hesabı almadım ve kimseyede vermedim
  9. S

attım ticket beklemedeyiz o kadarda kastık immo 3 olduk boşa gitti
  10. S

ticket attım beklicez
  11. S

ne yazdınız
  12. S

hocam ne yazdınız acaba yardımcı olurmusunuz
  13. S

öyle knk kullanmadığım halde ban yedim.
  14. S

hocam açamıyorumki hay aksi ters giden bir şey oldu diyor açmıyor bilet ama kullanmadım hile arkadaşınız ne yazdı acaba. 1787344287 yokki betadan belli oynuyorum kullansam kullandım derim o kadar emek verdim para yatırdım rankım immo 3 ne yapmama gerek.
  15. S

merhabalar oyun içindeyken ban yedim yediğim hatanın fotoğrafını ekliyorum hiç bir şekilde hile vs kullanmadım ne yapmam gerek yazdımcı olurmusunuz.
  16. S

Asusu thh nasıl verebilirim

hocam thh ile görüştüm fatura olmadığı için thh veremiyormuşum.
  17. S

Asusu thh nasıl verebilirim

merhabalar asus monitörümü thh vericem 4 defa garantide panel değişti ama sorun devam ediyor ürünün faturası yok 2. el almıştım ama 4 adet servis fişi var ben asusumu vermem gerek yok sa satıcıyımı.
  18. S

Ryzen 5 7600 kasa alınır mı??

Alınmaz mı hocam
  19. S

Kart açılmamış güvenlik etiketi üzerinde 10 dk 65 derece psu garantisi devam ediyor oyun için kullanılmış hocam anakart ram olsun nasıl 27k alıcam
  20. S

Merhabalar 2.el bir kasa alıcam özellikleri altta belirticem bazı parçaların garantisi mevcut ekran kartı furkmakta max 65 derece ve parçalar nasıl değerlendirme yaparsanı sevinirim. RYZEN 5 7600 5.1GHZ ASUS A620M-E CSM XPG GAMMİX 5200MHZ 16GB RAM GOODRAM P500 512GB M2 SSD THERMALRİGHT...
Geri