Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

Yardım Eve interneti stabil dağıtamıyorum.

50/10 turktelekom kullanıyorum. Modem evin en ücra köşesinde ve malesef ortalara kadar alamıyorum. Tenda marka bir wifi dağıtıcı aldım ancak ara ara kopma yaşıyorum. Duvarlar çok kalın ev 140m2 nasıl yaparız bu işi fikri olan var mı ?
  2. Nyrxia

Çamaşır Kurutma makinesi önerisi

profiloda indirimler mevcuttu en son bi göz at istersen
  3. Nyrxia

Pc bi anda donuyo ama mouse hareket ediyor

Aynı sorun 12400f 3060ti bilgisayarımda da var. Çözemedim. Win11 kullanıyorum kule tipi sogutucum var. Ben işletim sisteminden olduğunu dusunmeye başladım.
  4. Nyrxia

❌İndirim Bitti! POCO X6 Pro 8/256 15.899 TL 🔥🔥🔥

malesef bendeki mastercard
  5. Nyrxia

❌İndirim Bitti! POCO X6 Pro 8/256 15.899 TL 🔥🔥🔥

Günde 2-3 saat telefon kullanan biri olarak 15k bandında bişey bakıyordum. Dün en son dedim s22+ alayım baska indirimli bişey bulamayacaz sabah bununla karsılastım. Simdilik 2-3 yıl işimi görecektir. Bu 256 GB S22+ 128 GB hafıza kartı girişi yok şarj aleti yok batarya mAh olarak daha iyi bunda...
  6. Nyrxia

Yurtdişi Alişveri̇şleri̇ne Ek Vergi̇ Geldi̇, Li̇mi̇t 30 Euro'ya Düştü Hayirli Olsun!!

Şimdi benim kargoda ürünüm var n'olacak TRye geldiginde bi daha ekstra vergi mi çıkacak.
  7. Nyrxia

Instagram Müşterim paramı vermedi ne yapabilirim?

Polise gidip şikayetçi olabilirsin. İnsanlar genelde çekinirler bi de polisle mi uğraşayım falan diye. Konuşma kayıtlarını SS olarak al git karakola şikayetçi ol bitsin gitsin.
  8. Nyrxia

YANLIŞ BANKAYA PARA GÖNDERME İŞLEMİ

Bunu hemen bankayı arayarak halledebilirsin.
  9. Nyrxia

Yerel telefoncudan alınan telefon vergi indirimine girer mi

İnternetten alıp adiniza TC kimlik numaranıza kadar faturalı olması lazım.
  10. Nyrxia

DRONE ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

Bende hem hobi hemde belki iş yaparim kafasıyla almayı düşünüyorum. DJİ mini 3 pro alabilirsin sanırım o fiyatlara şuan bende o civarda biseyler bakıyorum.
  11. Nyrxia

❌İndirim Bitti! Clear marka Şampunlarda indirim Tane 66 TL

Sağolasın 12 tane alınca 58₺ye geldi.
  12. Nyrxia

🔥İndirim Nothing Phone (2a) 128/8 14.999 TL (Nothing Türkiye)

Bu mu mantıklı yoksa poco m6 mı ?
  13. Nyrxia

Youtube reklam nasıl kapatılır?

Çare premium
  14. Nyrxia

🔥İndirim A101 MONSTER İÇECEKLERDE 2 AL 1 ÖDE

Monster çok daha şekerli bu arada. Favorim Burn !
  15. Nyrxia

valorant perma ban :(

2004-2005 yılından bu yana online oyunlar mmorpg moba fps vs oynadım hesap nasıl caldırılıyor anlam veremiyorum.
  16. Nyrxia

❌İndirim Bitti! Samsung A15 6/128 8000 TL (Prime Özel)

Fiyatina göre nasıl telefon yaşlılar için uygun mu sadece Facebook Instagram vs kullanacak alo diyecek o kadar .
  17. Nyrxia

🔥İndirim Rampage Rm-X5 Kulaklık 287 TL

verdim 287₺ aldım bakalım ne gelecek.
  18. Nyrxia

Sizce bu paranın kaynağı ne olabilir?

Bankadan gelen paranın kimden geldiğini vs öğrenebilirsin sürekli aynı kişiden geliyorsa adam kara para işine bulaşmış yada farklı sebeplerden yani babana yolluyor olabilir. Bence farklı farklı isimlerden geliyorsa sıkıntı ona dikkat et
  19. Nyrxia

Fenerbahçe Sizce Ligden Çekilmeli Mi?(Anketli)

100+ yıllık kulüpler kolay mı öyle ligten çekilmek bu kadar saf olmayın kardeşim. Dükkan mı kapatıyosun adamı oyarlar nereye çekiliyor. Mecbur EŞŞŞEK gibi devam edecekler.
  20. Nyrxia

Fenerbahçe Sizce Ligden Çekilmeli Mi?(Anketli)

ÇE-Kİ-LE-MEZ ! Sadece taraftar ve camiaya gaz basacak ve kapanacak mevzu.
Top Bottom