Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! 🔥Goodram IRDM 1X16 GB RAM 724 TL 🔥

Tamamdır. Performans arasında fark yoksa kingston daha hoşuma gitti kalsın o zaman. Teşekkürler iyi forumlar
  2. H

❌İndirim Bitti! 🔥Goodram IRDM 1X16 GB RAM 724 TL 🔥

Dün indirimle Kingston Fury Beast 2x16 GB modelini aldım. Toplam 1500 TL ye. Şuan bu ürün bana kupon vs 1350 TL ye geliyor. Hangisi daha iyidir. eğer bu model daha iyiyse iade eder bunu şipariş veririm Aldığım ürün...
  3. H

🔥İndirim Mega Dev İndirim: Dark Maxima v20 2x20CM ARGB fanlı kasa 508.99 TL!

v20 yerine v12 modelini seçtim. Üzülsem mi? 520 TL ye aldım?
  4. H

Dark maxima v12 kasa alinir mi? Nasildir

Alınır. Hatta aldım bile :D
  5. H

Rampage Trapper 4x120mm Argb Fanlı Kasa Alan Varmı

Son görüşleriniz nelerdir? Birde ayıptır sorması ne kadara almıştınız?
  6. H

Trendyol Paylaş Kazan (9-10-11 Mart) Ana konu

Bende sorun var galiba kaydedildi diye gözükmüyor ama yinede teşekkürler geri dönüş yaptım.
  7. H

Kaydedildi diye gözükmüyor ama yinede teşekkürler geri dönüş yaptım.
  8. H

Bizde yapalım bari. Kaydeden lütfen yanıtlasın geri dönüş yapayım hak geçmesin. https://ty.gl/8fqtmxj
  9. H

Monitör Düşük Hz ve Fhd Gözükmüyor

Aynı sorun bende de mevcut. Ben laptop ta ikinci ekran olarak bağladım şimdilik. Ekran kartım gt520m. Driver kurdum güncelledim ama maksimum 60hz alabiliyorum. Siz kutunun içinden çıkan hdmı kablo ile mi yoksa display port ile mi bağladınız?
  10. H

Monitör Düşük Hz ve Fhd Gözükmüyor

Monitçrünüz bu mu? Acer EG240Y Pbipx 23.8
  11. H

Yardım 1140 TL Acer EG240YPbipx 165HZ Monitör Ölü Piksel Sorunu

Çok teşekkür ederim. Benim için ölü piksel şuan hiç problem değil. Tek korkum ölü piksel büyüyüp kocaman yuvarlak haline gelirse ve monitörüm kullanılamaz durumda olursa o zaman çok sıkıntı olur. Umarım öyle bir durumla karşılaşmam.
  12. H

İade hakkımı biliyorum onda sıkıntı yok ama iade ettikten sonra bu bütçede bu özellikte başka bir monitör bulamam. Bulsam da onda da ölü piksel çıkabilir. Sonra tekrar iade tekrar yeni monitör çok sıkıntı olur benim için :(. Eğer birebir aynı ürünle ücretsiz değişim imkanım varsa ondan...
  13. H

Acer EG240YPbipx 165 HZ Monitör 1139TL'ye Alınır mı?

Merhaba, Yaklaşık 2 gün önce 1140 TL ye Acer EG240YPbipx 165HZ Monitörü aldım bugün kargo geldi kurulumunu yaptım. Ürün sıfır ve kapalı kutu. Ekranın sağ en üst köşesinde 1 adet ölü piksel mevcut. Benim için hiç problem değil dikkatli baksam anca görüyorum. İnternette 1 ölü pikselin çoğalıp...
  14. H

Merhaba, Yaklaşık 2 gün önce 1140 TL ye Acer EG240YPbipx 165HZ Monitörü aldım bugün kargo geldi kurulumunu yaptım. Ürün sıfır ve kapalı kutu. Ekranın sağ en üst köşesinde 1 adet ölü piksel mevcut. Benim için hiç problem değil dikkatli baksam anca görüyorum. İnternette 1 ölü pikselin çoğalıp...
  15. H

Acer Nitro kg242yp Alınır Mı?

Bende bugün 1100 TL ye Linkteki ürünü aldım umarım pişman olmam link: https://www.gittigidiyor.com/cevre-birimleri/monitor/acer-eg240ypbipx_spp_892880?id=665730161
  16. H

Acer Nitro kg242yp Alınır Mı?

Takip
  17. H

CORONA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR.

Yumurta süt et tavuk balık 6 aydır yemiyorum :/
  18. H

CORONA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR.

Öncelikle geçmiş olsun. Çok kafana takma atlattıktan sonra uzantılarını yaşaman normal. Bende 5/6 ay önce hafif diyebileceğim şekilde atlatmıştım 1 hafta sonrasında bel ağrısı, ishal, yemek yiyememe ve fazla sıvı kaybı gibi durumlar da yaşadım. Şuan toparladım ama en sevdiğim ve sık yediğim...
  19. H

Rx 580 nitro+ 4 gb vs r9 380x

rx 580 daha iyi. Kartların fiyatı normale döndü mü? Mining yüzünden 1 k lık kart 6k olmuştu en son. 1500 TL deyince şaşırdım açıkçası
  20. H

Yardım Ekran kartım 65 derecenin üstünde kokuyor ?

Dostum nolur üstünde gelen koruma jelatinlerini çıkardım de :). (arkadaşımın başına gelmişti)
Top Bottom