Arama sonuçları: *

1. Aswium

GTA 5 online çok geç açılması ve arkadaşın bağlı olduğu sunucuya bağlanmama

story mod a gir sonra invite only session (sadece sen ve arkadaşların girebilir) a gireceksin arkadaşın sana davet atsın veya sen at o gelsin bu şekilde oynayabilirsiniz.
  2. Aswium

Yardım eFootball 2023 klavye ve kol ile 2 kişi nasıl oynayabilir?

Merhaba, aynı pc de klavye ve kol ile oynayamiyorum. Şöyle bir sorun yaşıyorum, mesela kol ile oynarken iki takımı birden kontrol ediyorum. Veya tam tersi klavye ile oynarken...
  3. Aswium

Kendi web sitemiz nasıl olmuş

Merhabalar çok kısa şekilde 4 farklı örnek çıkardım, şimdi daha net anlaşılıyordur tahminimce. Ayrıca ufak tefek görüntü kirliliğini de ortadan kaldırırsanız hoş bir görüntü çıkacaktır. *ben örnek olduğu için doğru ölçeklerde paylaşmadım fakat Instagram gönderi boyutları 1080x1080 siz ona göre...
  4. Aswium

Hayır hocam tam bu değil demek istediğim şey mesela şuan Instagram da olan bir örnek şömine görselinin üzerine dediğim gibi sol alt ve sağ üst köşeden bir çizgi çekip ayırıyoruz, çizginin sağ kısmının parlaklığını biraz kısıyoruz ve güzel bir yazi ne fontu (Bebas fontu cuk oturur) ile modelin...
  5. Aswium

Instagram demişken ziyaret ettim ve her şömine için kapak fotoğrafı ekleseniz güzel durur bence. Mesela sol alt ve sağ üst noktayı birbirine bağlayan bir şerit çekin, birinin opaklığı diğerinden düşük olsun ve modelin adı neyse onu yazın veya çok kısa özelliklerinden bahsedebilirsiniz.
  6. Aswium

instagram a tıklayınca WİX sitesine atıyor ordan mı yaptınız :)
  7. Aswium

İnternetim nasıl bu kadar hızlı

Fotoğrafta da görüldüğü gibi...
  8. Aswium

Yardım Fan çoklayıcı tavsiyesi

Merhaba, 120 mm egzoz fanı aldım geçenlerde ve kasada boşta 4 pinli fan girişi kalmamış hiç fark edemedim, aldığım fan 4 pinliymiş. Kasada şuan iki tane önde, bir tane de işlemci fanı var 4 pinli hepsi. Fan çoklayıcı olarak ne almalıyım ve montajı nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Aswium

🔥İndirim 128 Gb Usb Bellek 99TL

değil derken :D
  10. Aswium

Öneri KZ Kablolu Kulaklık Önerisi

Çok sağ olun mail geldi tc verdim onayladilar, telefonda kullanacağım sadece umarım iyidir cidden.
  11. Aswium

Valla görmemiştim cok teşekkür ederim
  12. Aswium

Hocam ürün geldiğinde vergi vermiyor muyuz?
  13. Aswium

tamamdır hocam çok sağ olun ordan alacağım. 1685309489 Acaba vergi dahil mi fiyata?
  14. Aswium

Truthear olanı nerden alabilirim en hızlı ve güvenli şekilde ?
  15. Aswium

Çok teşekkür ediyorum amacım sadece müzik dinlemek iş görür sanırım. 1685308729 Teşekkürler öneriniz için telefondan müzik dinleyeceğim sadece sizce hangisi daha iyi olur?
  16. Aswium

KZ markasının güncel olarak hangi kulaklığını önerirsiniz? Kablolu model olarak. @Evil Belief hocam önerilerinizi alabilir miyim farklı marka da olur ama kulaklık yapısı KZ tarzı olursa çok iyi olur.
  17. Aswium

Lastikpabuc.com sitesi güvenilir mi

Mağazaları varmış ama sitesine pek güvenemedim.
  18. Aswium

GİGABYTE GF24-2 Tekrar indirimde

Ben kullanıyorum şuan gayet güzel ama bir keresinde sol üstten panel içindeki ışık gözüküyordu ertesi gün kendi kendine gitti şuan öyle bir sorun yaşamıyorum.
  19. Aswium

🔥İndirim Ready or Not 83,13 TL Etail.com

Arkadaşım olmadığı için oynayamayacağım. 🥲
Geri