Arama sonuçları: *

1. alprntrkeli

Asus b66m-a d4 i5-12400f watt sorunu

Anakartta işlemci ile ilgili olan bölümlerin ss'lerini dosya uzantısı bmp olduğundan drive'a yükledim Drive linki
  2. alprntrkeli

Asus b66m-a d4 i5-12400f watt sorunu

Bu hafta msi b560m-a pro 11400f sistemdenden asus b660m-a d4 12400f sisteme geçiş yaptım,11400f'i 100 wattlarda kullanabiliyorsum ama 12400f'i stress testlerinde maksimum 65 watt kullanıyor.youtube'dan videolar izledim ama olmuyor asus anakartta işlemci watt sınırını kaldıracak bir ayar mı var
  3. alprntrkeli

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Ekran görüntüaündeki eylemleri başlat tuşuna bastın mı?bazen kullanıcıdan komut alana kadar temizlemiyor
  4. alprntrkeli

Monitör laptopla birlikte açılmıyor

Laptopu açtığımda, ekranı kapat modundan uyandırınca ve monitörde değişiklik yaptıktan sonra (görüntü modu değiştirmek gibi) monitör açılmıyor, DisplayPort çevirici kablosunu çıkarıp taktıktan sonra görüntü geliyor, aklıma gelen her şeyi denedim ve 2 gündür bu şekilde . Daha önce böyle bir sorun...
  5. alprntrkeli

Crucial p2 1TB vs Samsung 980 1TB hangisi daha iyi?

Başlıktaki ssdler ; Samsung 980 1TB Crucial P2 1TB Bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi,başka bir disk öneriniz varsa yazabilirsiniz 1TB olursa iyi olur. Pc ; Monster Tulpar T5 V20.3 512 GB -Öncelikle uzun ömürlü ve sıcağa dayanıklı olması önemli (odamda klima Vs bulunmuyor). -Zorunlu...
  6. alprntrkeli

Mining Yapılan Ekran Kartı Nasıl Anlaşılır ? Satıcılardan Nasıl Korunuruz ?

Bellek saatini 1000-1500 Mhz arttırıyolar,bir arkadaşım oradan anlamıştı satıcıya sorduğunda mecburen itiraf etmişti :)
Top Bottom