Arama sonuçları: *

1. D

Önerebileceğiniz Kaliteli İPTV

https://t.me/forumgeyikhane iptv için buraya bakabilirsiniz güzel bilgiler mevcut ayrica 10 na yakin bu işi yapan çok saglam isimler var. Yıllardır gruptayim bir sıkıntı yaşamadım
  2. D

6500 XT ve Ryzen 3 2200G

Arkadaşlar ekran kartını aldım Sapphire'n, bende ki işlemciyi de satıyorum onun yerine ryzen 5 2600 6/12 alıyorum 1500 liraya
  3. D

6500 XT ve Ryzen 3 2200G

Ben saydığım oyunları oynuyorum onun dışında oynadığım oyun yok şimdilik. Eğer bütçe yeterse olabilir ama işte malum durumlar belli , evli ve çocuklu bir insan olunca 10 lirayı bile düşünüyorsun bu ülkede :))
  4. D

6500 XT ve Ryzen 3 2200G

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 3 2200G işlemcim var ekran kartı olarak RX 6500 XT düşünüyorum öyle darboğaz falan pek taktıgım bir şey değil zaten oynadığım oyunlar belli, ETS 2, genarls, arada CS:GO ve FM 22. sadece sormak istediğim fazla sıkıntı olmadan çalışır mi bu işlemci de bu ekran kartı? Daha...
  5. D

Oyun için 500-1300 TL ekran kartı tavsiyesi

Zaten İkinci el arıyorum orda bile piyasa uçmuş gitmiş bulamazsam pc yi satıp series s alacam
  6. D

Oyun için 500-1300 TL ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, ETS 2 CS:GO FM oynuyorum başka oyunla işim yok, APU sistem kullanıyorum şu an ve ekran kartı almayı düşünüyorum daha çok AMD çip setli ekran kartı taraftarıyım NVIDIA'ya ya soğuk bakıyorum. Çok fazla pahalı olmayan en fazla1.300'e falan bulabileceğim bir ekran kartı tavsiyesi...
Top Bottom