Arama sonuçları: *

1. Vitov2

Instagram Engelleme sisteminin çalışma mantığı

Arkadaşlar öncelikle iyi günler; Instagram üzerinden engel yediğimiz zaman bu engellin çalışma mantığı nedir ? Sadece tek hesaba engel atılsa hesapsal çalıştığını düşünürüm açabileceği tüm hesaplara atıldığında nasıl atıyor ve bu sistemin donanımsal ve hesapsal olabilirmi yada ip ban tarzı...
  2. Vitov2

telefon hatada kaldı

arkadaşlar konu biraz acil bilenler yardımcı olursa telefon recovery mood online update yaparken (connect wifi) hatasında kaldı 30 40 böyle tel açılmıyor kapanmıyor pc bağlayıp yeniden başlatmam gerekiyor yada farklı bı çözüm bilen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.
  3. Vitov2

Yardım Instagram gümrük malı satıcıları

LEPTOP almayı düşünüyorum adam gelip kendim alabileceğimi söyledi kilitli bile olsa formatla hâlederiz 😂
  4. Vitov2

😂 Dolandırmak yüksek diyorsun anlaşılan
  5. Vitov2

Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese. Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. Bunlar hakkında ne biliyorsunuz ? Bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ?
  6. Vitov2

GÜMRÜK DİYE SATILAN LEPTOP

Sağolun hocam sahibinden tüyosu için teşekürler. İlan 9 Ekim'de konulmuş yaklaşık 40 gün olmuş.
  7. Vitov2

Öneri 2.el Uygun fiyatlı leptop öneri

Arkadaş öncelikle iyi günler, Arkadaşlar 2000 ₺ bandında fazla aşmadan 2. Elde güzel kaliteli bişey almak istiyorum Satan veya çevresinde olan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir. Not : doları bahane edip ikinci eli biye zamlandiran fırsatçı arkadaş yazmasın.
  8. Vitov2

Çalıntı olması büyük sıkıntı bunu telefon gibi sorgulaya bilirmiyim 1605704103 2000₺ fazla aşmadan 2. Elden almak istiyorum satan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir.
  9. Vitov2

Adam yerinin Sinop'ta olduğunu söylüyor gidip alabilirmisim . Sinop'ta olan arkadaş dönüş sağlaya bilirmi
  10. Vitov2

Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese. Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ? Oradan leptop almayı düşünüyorum MONSTER ABRA A5v12.1...
  11. Vitov2

Yardım Kargo sipariş ettim 5 saattir kurye dağıtımda gösteriyor

Bekle kardeş günün sonunda gelmezse yarın şubeye gidersin acele etme
  12. Vitov2

Yardım Türkcell Superonline alt yapısı

Arkadaşlar gerçekten bu konuda yardımcı olucak Bilgili arkadaşlar yokmu yoksa forum sadece Abdullah abimcilerin fanboyumu ?
  13. Vitov2

Yardım Türkcell Superonline alt yapısı

Herkese merhabalar arkadaşlar. Bundan 4 yıl önce mahalledeki yolları yenildiler (Amasya / Merzifon) ve Turkcell Superonline olduğu bir kapak koyuldu. Buna rağmen TTNet (türk Telekom) bizi adls 16 mb dw 2 mp up veriyor ama bunları görmek mümkün değil . Neyse Turkcell Superonline sitesinden...
  14. Vitov2

Çözüldü✓ Yurtdışı alışverişleri açıldımı ?

Herkese merhabalar Bildiğiniz gibi korona virüsü yüzünden yurt dışı (aliexpres wish vb) sitelerin alışverişleri kapanmıştı ürünler Türkiye gelmiyordu. Şuanda gümrük açıldımı ürünler geliyormu bı bilginiz varmı ? Biseyler Alıcamda bu ara
  15. Vitov2

Fakir işi laptop önerisi

Beyler hem uzaktan eğitim hemde oyun için oyunda csgo valorant filan oynarım Max 3500 Fakir işi ama f/p laptop önerir misiniz
  16. Vitov2

Çözüldü✓ Bence Forumda Chat olmalı

Güzel bişey olur formun sosyaligi için ama farklı bı bölüm olarak yayınlanması daha güzel olur . Bu arada konuyu kaldırdılar 😅
  17. Vitov2

Yardım BF HARDLİNE giriş battlelog da yapmam gerekenler

İyi günler elimde battlefeild hardline var oyunun bu sabah indirmesi bitti oyunu acmak icin bastıgımda Battlelog diye bir sayfaya yonlendiriyor, 2018 de uzun sure BF1 oynamıstım boyle bişeyle karşılaşmadım. Oynayan bilen arkaşlar napmam gerektigini anlatsın.
  18. Vitov2

bu laptop bu fiyata iyi mi?

Knk bence laptop pahalı yağni ram çok diye güveneme hem işlemcin hemde ekran kartın eski GTX 700 serisi iş odaklı oyun anlamında beklentin varsa çok heveslenme
  19. Vitov2

Laptop sürekli yeniden başlıyor

İlk hata system unknow hard error du o düzeldi sanırım şimdi sürekli olarak kayıt defteri düzenleyicisini açmak istiyor. Formatın çözemediği hiç bişey yoktur ama formatsız çözümler gerekiyor 1587419309 Bir şekilde masa üstüne ulaştım ve denetim masası/başlangıçta/ bölümünde benim izin...
  20. Vitov2

Laptop sürekli yeniden başlıyor

1 saat önce bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda unknow hard eror hatası aldım ve bilgisayar kayıt defteri düzenleyicisini açmak için izin istedi verdim yeniden başladı açıldığında güvenli moddaydı internetteki bazı yöntemleri denedim hiç bir sorun bulmadı en son olarak biligisayarı eski bir...
Geri