Arama sonuçları: *

1. JerckZ

Rx 9070 xt ekran kartı için kasa önerisi

Merak ettiğimden soruyorum, bilgi eksiğim var. 1000W önermenizin sebebi nedir? Çünkü önerilen 750W yazıyordu. yetmeyeceği için mi rahat çalıştıralım diye mi sebebi nedir ?
  2. JerckZ

Rx 9070 xt ekran kartı için kasa önerisi

Merhabalar yakın zamanda rx 9070 xt satın aldım, bunu da kullanmak için kasa ve psu ihtiyacım var. Hem ekran kartı kasaya sığacak hem de psu'su yetecek bir kasa olursa sevinirim. Kasa psu ayrı mı almalıyım yoksa psu dahil olan kasa mı almalıyım? Bütçe taksit olduğu sürece 7000 TL.
  3. JerckZ

4000 TL Bütçe İle Kasa Önerisi

Sistem şu an r5 3600 ama bir süre sonra r7 5700x almayı düşünüyorum anakart yeni alacağım msi mpg b550 gaming plus düşünüyorum(öneriniz olursa bununla ilgili beklerim.) Ram corsair vengeance 8gbx2 (2 tane 8gb daha almayı düşünüyorum.) Ekran kartı rx 7600 1703683255 Psu var mıdır bunda acaba...
  4. JerckZ

4000 TL Bütçe İle Kasa Önerisi

Bütçe 4000 tl max 4500 tl’ye kasa önerebilir misiniz? Psulu ve psu olmayan bir tane önerebilirsiniz ancak toplam bütçe 4000 olduğu için psu’suz olacaksa psu önerisinde de bulunun lütfen bütçeye uyaca şekilde.
  5. JerckZ

Msi MPG B550 Gaming Plus nasıldır?

Msi mpg b550 gaming plus anakart almayı düşünüyorum, işlemcim şu an r5 3600 ama yakında onu da yükseltmeyi düşünüyorum yalnız bir süre 3600 ile kullanacağım. İncelemelere bakarak bu anakart hoşuma gitmişti ama sizlere de sormak istedim daha uyguna aynı performansı verecek veya bu fiyatlarda bir...
  6. JerckZ

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Yenileme tarihi 21.06.2026 Oldu konu sahibine teşekkürler.
  7. JerckZ

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Bende böyle bir hata çıkıyor 11 tane pc için olanı aldıktan sonra.
  8. JerckZ

7000 TL - 8500 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

7000 - 8500 TL arasında ekran kartı bakıyorum ama ben pek anlamıyorum hangisi neye göre iyidir nedir diye, yardımcı olursanız sevinirim.
  9. JerckZ

Farming Simulator 22 Arkadaşlarla Oynarken Kapanıyor

Bugün farming sim 22 indirdik xboxtan arkadaşım lobiyi kurdu, katıldık her şey iyiydi birkaç dakika sonra birimiz düştük daha sonra başka biri düştü en son lobiyi kuran arkadaşta düştü sırayla oyundan düşmeye başladık. Processor monitör ile bir şeyler yapmaya çalıştım ama bilmiyorum ne kadar...
  10. JerckZ

B450M-K-2 Anakart kullanıp Kule tipi Soğutucu Kullanan Varmı ?

Kasanın içinden bu parçaların çıkması gerekiyor normalde sizde çıkmadı mı ?
  11. JerckZ

850 lira oyuncu fare önerisi

Hyperx pulsefire serisinden birini tercih edebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 2020’de pulsefire fps pro almıştım o zamandan beri kullanıyorum gayet kaliteli hiçbir sıkıntısını görmedim.
  12. JerckZ

ea play 10 saat süresi

Evet f1 22’yi 10 saat oynayabiliyorsun. Diğer soruna gelecek olursak steam de sağ üstte isminin ve fotoğrafının olduğu yere tıklayınca hesap detayları olması gerekiyor orada abonelikler diye bulabilirsin veya kayıtlı olan kartını da silebilirsin.
  13. JerckZ

James Donkey JD24FG1MS144 Renk Ayarı

Bilen birileri yok mu acaba ?
  14. JerckZ

James Donkey JD24FG1MS144 Renk Ayarı

Herkese merhabalar bugün James Donkey 24 inç 1 ms 144 hz monitörünü satın aldım, renkler biraz garip geldi fotoğrafını paylaştım herkeste böyle mi yoksa renk ayarı yapmam mı gerekiyor, nasıl bir renk ayarı yapmam doğru olur yardımcı olursanız sevinirim.
  15. JerckZ

AMD Smart Access Memory B450 desteği gelmiş, nasıl indirebilirim ?

Evet gelmiş. Donanım Arşivi instagram hesabında gördüm ben de 1607241131 Yazının sonunu okusaydım keşke :d Sanırım şu an kullanabilmek için RX6000 serisi güncel ekran kartının olması gerekiyormuş arkadaşlar
  16. JerckZ

AMD Smart Access Memory B450 desteği gelmiş, nasıl indirebilirim ?

Gigabyte B450m s2h anakartım var, şimdi gördüm smart access memory özelliği gelmiş galiba, bios update i nasıl yaparım, bulamadım.
  17. JerckZ

Kablosuz İnternet Çok Yavaş

bilgisayara kablo ile bağlıyorum sanırım o yüzden pcde sıkıntı yok. Modemde sıkıntı olabilir diye düşündüm çünkü evdeki bütün telefonlarda aynı sorun var. Yarın sabah bir arayayım o zaman, yanıtınız için teşekkürler.
  18. JerckZ

Kablosuz İnternet Çok Yavaş

Merhabalar, internetim Tük Telekom üniversiteli 50MB 1 aya yakındır kullanıyorum. Bilgisayarımdan internete girdiğimde veya indirme yaptığımda hiç bir sıkıntısı yok her şey normal. Ancak kablosuz ile telefonlardan bağlanınca aşırı yavaş oluyor. 60 mb'lık bir uygulamayı 10 saniyede indirmem...
  19. JerckZ

Türk Telekom kullanmaya devam mı etmeliyim ?

Merhabalar öncelikle Ataşehir'de oturuyorum, senelerdir Türk Telekom kullanıyorum. Şu an için 35 mb internete 99 tl ödüyorum. İnternet paketimin taahhütü bitmek üzere o yüzden araştırmaya başladım. Türk Telekom'da 50 mb internetin 119 tl olduğunu gördüm, Türk telekomdan memnunum acaba eski...
  20. JerckZ

Gigabyte B450M S2H BIOS nasıl güncellenir?

Bende aynı o şekilde yaptım, cevabınız için teşekkürler :)
Geri