Arama sonuçları: *

1. E

Red dead redemption 2 at sürme simülasyonudur

At sürme simülasyonunda Türkçe altyazı bile yok ama tlou2'de Türkçe dublaj bile var.
  2. E

Red dead redemption 2 at sürme simülasyonudur

Evet oyunun grafikleri güzel, atmosferi fena değil ama içi bomboş. Övenler de “değişik olacağız” kafasıyla övüyor zaten. Hele şu Enis Kirazoğlu var ya, sanki hikayesini yazana tapacak hale gelmiş. Yemin ederim ömrümde bu kadar sıkıcı, oynanışı boş, haritası anlamsız bir oyun görmedim.
  3. E

🔥İndirim Sevgililer Günü'ne Özel 6 GB Hediye!

Yaptım 5 GB verdi yalancı.
  4. E

En iyi 5 sigma sıralaması

Halen dalga geçiyorsunuz kolaysa siz yapın koçum. Öyle clash royale den kart fırlatma, köy yönetmeye benzemez. 1769792345 Evet kaldım varmı diyeceğin bir şey.
  5. E

Bu adamlar senin gibi telefonun başında saatlerce clash royale oynamıyor yada instagram reels izlemiyor büyük rolleri var hepsinin bir zorluğu var ve sen gidip "bunlar eşcinsel" diyorsun valla yazık sen olsan daha doğru düzgün yürüyemezsin. 1769770669 Neresi troll? Burda kurgusal olarak en iyi...
  6. E

Thomas shelby gelmiş geçmiş en iyi sigmadır. 1769534992
  7. E

Bu kızla nasıl konuşcam

Arkadaşım şimdi neden laf attın. Ben sana nasıl karizma olmayı ve toplum içinde ezilmemeyi öğretiyorum sen gidip "kaybol aw" diyorsun.
  8. E

Sorun yaratan benmiyim?

Eğer seni önemsemiyorsa onu kendi haline bırakacaksın sigma kurallarında böyle yazıyor.
  9. E

Bu kızla nasıl konuşcam

Sigma ve karizma olmadan hiçbir kızı etkileyemessin.
  10. E

Bana göre en iyi 5 sigma 1.Thomas Shelby Sigmalığın ve karizmanın vücut bulmuş halı. 2. Patrick Bateman Sigma denince akla gelen ilk kişi. 3. Kratos İntikamını büyük bir şekilde almış en iyi sigma karakter. 4. John Wick Savaş ve hayatta kalma stratejileri en yüksek olan sigma. 5...
  11. E

ARC Raiders'i En ucuz Nereden Alirim ❓

O paraya göre iyi diyorum zaten kim direk sana kalıcı olarak versin o hesabı ne yazidigma baksan bu.
  12. E

Hocam gidin o yasa dışı işleri farklı yerlere söyleyin. Ben item satış da bir tane adam gördüm adam hesap çalıp atıyor birisinin ismine bakıyorum Merve,Eymen Eda Elif diye gerçek isimler oluyordu ben direk çalıntı olduğunu anlamadan direk almıştım birini sonra hesabının çalındığını söyleyen...
  13. E

Hocam oluyor mümkün işte itemsatışdaki satıcılar bunlardan alıp stoğa koyuyor. 1769351038 E posta şifre veriyorlar ona giriyorsun.
  14. E

İtem satış'daki satıcılardan daha güvenilirler merak etme.
  15. E

OYUN ÖNERİRMİSİNİZ (EPİC VE STEAM)

At sürme sim.
  16. E

Frisby FCL-F1334C 120mm P4S CPU Soğutucu alınır mı ?

Rampage varken alınmaz. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-everest-rampage-wind-chill-420-cpu-sogutucu-fiyati,107206992.html
  17. E

Yardım Fifa oynarken kasadan ses geliyor ne yapacağım

Fanı ters koymuşsun oyuzden oluyor.
  18. E

1.6 Milyon civarı suv ve sedan araba tavsiyesi (Yaş 22)

https://www.togg.com.tr/t10x
  19. E

Aula hero 68mi GameRaider K1 HEmi alınır

Razer varken aula alınmaz çöp.
  20. E

https://plati.market/games/arc-raiders/1700/ 1769198865 Bu iyi.
Geri