Arama sonuçları: *

1. YağızYılmaz

Monitörümde Siyah Çizgi Oluştu

İyi akşamlar herkese. ASUS marka monitörüm var. Kendisine hep iyi baktım, benden yana hiçbir sıkıntısı yok. Zaten ana yüzünü de sileli uzun zaman oldu ama daha dün sağ üst tarafına baktığımda fotoğraftaki gibi simsiyah bir çizgi gördüm. Monitörün kapalı halinde veya Windows'un açılmasını...
  2. YağızYılmaz

Fivem oynarken pc kitleniyor, kapatmak sorunda kalıyorum

xigmatek xpower 500w var. Ram ile yarın deneyeceğim.
  3. YağızYılmaz

Fivem oynarken pc kitleniyor, kapatmak sorunda kalıyorum

Dosrlar obs den yayınım açık mis gibi her şey 20 dk sonra pc kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum. Tuştan kapatıyorum mecburi. R5 5600 , RX 6600, 8x2ram 3200mhz, a320m-e anakart vs. var. Isınma sorunum yok 70 dereceyi görmedim hiçbir oyunda gpu ve cpu için. Yardım edermisiniz? Sorun nedir? Çözelim.
  4. YağızYılmaz

Epic games hesabıma giriş sağlanmıyor.

Arkadaşlar normalde giriş yaparken kendi logosunun olduğu yeri seçip girerdim fakat kaldırılmış herhalde. Satın alımlarımın olduğu e postayı girince ise hesap kurtramaya yönlendiriyor. Kurtarma için başvuru yaptım fakat başka şekilde nasıl girebilirim veya olumsuz yanıt alırsam ne yapmalıyım?
  5. YağızYılmaz

Ekran kartı %100 fan dönmesi

Konu yanlış yere evrildi sonuçta böyle bir sorunum oluştu yardım edermisiniz ? Aktif olarak bu sıkıntıyı yaşıyorum. 1724082944 Nasıl Stabilize ediceğiz sistemi acaba ?
  6. YağızYılmaz

Ekran kartı olduğu gibi çalışmıyor.

2-3 kere farming 22 ye girdim ve ekran gitti ardından ekran kartı fanları fullde çalıştı ses var ama görüntü yok 1724081949 Daha sonra bir iki yeri kurcaladaım ve düzeltemedim. Daha öncesinde 1 el valorant attığımda sorun olmamıştı.
  7. YağızYılmaz

Ekran kartı olduğu gibi çalışmıyor.

Sebebi nedir ve nasıl çözerim yardımınız lazım. Sağolun. 1724081627 Ekran kartını sıfırlama gibi bir şey varmı? Eski haline getirmek istiyorum.
  8. YağızYılmaz

Monitör için HDMI kablo

Arkadaşlar merhaba 1080p 165 Hz monitöre sahibim bu kablo165 Hz verirmi? Eğer vermezse en kaliteli 165 Hz veren HDMI kablo hangisi link atarmısınız. Bütçe Maks. 500
  9. YağızYılmaz

Ram kontrol ve yükseltme

Merhaba. A320m-e anakartım var arkadaşımdan ram satın aldım ve kullanıyorum ve bugün bu uygulamada buna denk geldim. Normalde kaç mhz ram olması lazım benimkiler kaç olmuş? Sıkıntı var ise yeni ram lazım. 2x8 ram var şuan yine çift slot lazım.
  10. YağızYılmaz

Windows virüs olabilir mi ?

Arkadaşlar çok sağ olun format işleminden sonra bir sıkıntı veya anormal duruma rastlamadım. İyi forumlar herkese. (Nasıl çözüldü diye işaretlicem)
  11. YağızYılmaz

Allahın izniyle yarın deniyeceğim geri dönüş sağlıcam Çok sağolun yardımlarınız için.
  12. YağızYılmaz

Format atmak düzeltir mi kesin? Kafam iyi çalışmıyor bu aralar.
  13. YağızYılmaz

Arkadaşlar normalde yapmam ama deneyim dedim ve keşke denemeseydim. Bu linkteki videoyu izleyip hepsini uyguladım. Pc nin yavaşladığını hissediyorum valorantta iken %100 gpu kullanımları %70-80 cpu gördüm. Windows güvenlik taramasını açarken beyaz kalıp açtırmıyor hiç. Malwarebytes tan kontrol...
  14. YağızYılmaz

PC kapatmak zorunda kalıyorum

ses gelmiyor hiçbir şekilde xmp kapattım deniyorum şimdi
  15. YağızYılmaz

xmp açık
  16. YağızYılmaz

SICAKLIKLAR MAKS 70 derece hatta onu bile görmedim pin derken kablosu mu ? denicem
  17. YağızYılmaz

Öncelikle merhabalar sorunumu yazmadan önce sistem bilgisi vereyim; Rx6600 Ekran Kartı R5 5600 İşlemci A320m-e Anakart Xigmatek 500w Psu 8*2 3200mhz T-force Nighthawk Ram Rampage Spectra Kasa Thermalright Phantom Spirit 120 se Soğutucu Monitör Lenovo G24-20 Sorunum ise bilgisayarı açıp...
  18. YağızYılmaz

Sistem uyumum nasıl ?

b450 anakart önerisi yaparmısınız
  19. YağızYılmaz

Sistem uyumum nasıl ?

Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Razer Deathadder V2 Mouse Razer Blackshark V2 Kulaklık
  20. YağızYılmaz

Sistem uyumum nasıl ?

R5 5600 ,RX6600 ,a320m-e anakart , 500w xigmatek psu , Teamgroup T-Force Night Hawk Rgb 16gb 2x8 3600mhz Ddr4 ram rampage spectra kasa Ayrıca upgrade olarak ne yapabilirim.
Geri