Arama sonuçları: *

1. Kanye West

Laptop fanımın bir tanesi tak tak ses çıkarıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar Lenovo LOQ 15IRH8 model bir laptop kullanıyorum. Fanlardan birinde tak tak ses yapma sorunu var muhtemelen bir şey takıldı. Ben de o fanın bağlantısını çıkardım. Fanları bilgisayar kapalıyken elimle döndürdüm normal çalışan uzun uzun döndü durması baya sürdü ama bahsettiğim fan kısaca...
  2. Kanye West

O kişiyi unutamıyorum.

Beyler klişe gelecek ama gerçekten unutamıyorum rüyalarıma giren bi kız bu 9. sınıfım.. hocanın bi konuda bana çamur atması ve beni millete haksız göstermesi yüzünden aramız bozuldu unfladı her yerden üzerinden 2 3 ay geçti ama hazmedemiyorum durumu. banyoda falan ağlamışlığım var bu konu...
  3. Kanye West

En iyi Hip-Hop albümü sizce nedir?

Siz de sırayla yazın. Bana göre en iyi Hip-Hop albümü : Donda ( Kanye West )
  4. Kanye West

Yardım LENOVO LOQ 15IRH8 KLAVYE RGB'Sİ İLE ALAKALI SORUM VAR.

Merhaba arkadaşlar. LENOVO LOQ 15IRH8 modelini kullanıyorum. Tek renk beyaz aydınlatma mevcut Lenovo Vantage'de Multicolor RGB yapmak için gerekli olan Lenovo Spectrum kısmı bulunmamakta. Klavyem desteklemiyor mu yoksa bunu yapmanın bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Kanye West

Android HUAWEI P40 lite EMUI 12'nin üstünde bir yazılım alabilir mi?

başkan emui 9 üstüne flash yardımıyla google servisi atabiliyosun diye biliyorum ya da basidinden gbox falan. yt de videoları olması lazım ben uğraşmadım gbox tan hallediyorum
  6. Kanye West

Android HUAWEI P40 lite EMUI 12'nin üstünde bir yazılım alabilir mi?

merhaba arkadaşlar. telefonum p40 lite ve maximum emui 12ye güncelleyebiliyorum 1,5 yıldır 12de kullandım birkaç aydır da 10'da kullanıyorum ama emui 12 üstü bir sistem yükleyebilir miyim herhangi bir yerden bilgisayar ortamında telefonuma bunun bir yolu var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Kanye West

Sene sonu okul birincisi nasıl belirlenir?

eyvallah kral.
  8. Kanye West

Sene sonu okul birincisi nasıl belirlenir?

Merhaba arkadaşlar , bir 9.sınıf öğrencisi olarak yazıyorum bu yazıyı. Bizim okulda her dönem birinci belirleniyor. 1. dönem okul birinciliği sırf 1. dönem baz alınarak hesaplandı. Acaba 2. dönem iki dönemin ortalaması şeklinde mi hesaplanıyor? Sizin okulda nasıldı biraz yardımcı olursanız...
  9. Kanye West

Klavyenin RGB renkini değiştirmek mümkün mü?

işte öyle bir özellik yok bende. lenovo vantagede gözükmüyor. diyorum ki bir uygulama sayesinde bunu değiştirmek mümkün mü?
  10. Kanye West

Klavyenin RGB renkini değiştirmek mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar. Lenovo LOQ 15IRH8 modelini kullanıyorum. Klavyenin RGB rengi normalde renk değiştirme özelliğine sahip değil sadece beyaz. Bu tabii ki bir sorun değil ama yazılım vs. ile farklı renkler atamak mümkün mü? Cevaplarsanız sevinirim.
  11. Kanye West

Yardım HUAWEI P40 lite oyuna girince ekran dokunmatiği gidiyor!!

merhaba arkadaşlar. uzun yıllardır p40 lite kullanıyorum. geçen iç ekran kırıldı tamire verdim bugün de aldım. telefon instagram tiktok gibi dikey kullanılan uygulamalarda hiçbir sıkıntı yok dokunmatikte ama oyuna girince ekran donmuyor ama ekran tepki vermiyor. sorun nedir telefon kendini...
  12. Kanye West

Kanye West'in yeni albümü : Vultures

Sizce nasıl olur? Bence Donda kadar filler'lı ve ye , jesus is king kadar boş olmayacak.
  13. Kanye West

Yardım GTA 4 ile ilgili ciddi bir sıkıntım var!

Merhaba. Orijinal GTA 4'üme giriş yapamamam ile ilgili Rockstar Support'a yazdım. Hesabım hacklenmiş muhtemelen mail değişim talebi attım. Oyunun bende olduğunu doğruladım ve kabul ettiler mail değişimini. Şu an orijinal oynuyorum. Sorun sende de böyleyse Support ile iletişim kur.
  14. Kanye West

Başlangıç elektro gitar önerisi?

jackson'un genel kalitesine lafım yok hatta o v kasa gitarları ... mükemmeldir , fakat ucuz fiyat bandında ibanez'in daha iyi iş çıkardığını düşünüyorum yanlışım varsa affola.
  15. Kanye West

Başlangıç elektro gitar önerisi?

biraz daha bütçe artırıp ibanez grg131dx modeline bakabilirsin. kendim çalıyorum çok kaliteli bir gitar. ha bu 6 7k bandında jacksonlar da var ama ibanez kalitesini vermiyor. midex falan onlara sakın bulaşma zaten.
  16. Kanye West

sağ olun. razor1911 torrentini indiriyorum şimdi. virustotalde bir şey gözükmedi. umarım sıkıntı çıkmaz.
  17. Kanye West

Hocam internet archive hiç kullanmadım sitede nereye nasıl ne yazmam lazım biraz daha açarsanız sevinirim.
  18. Kanye West

Merhaba arkadaşlar. Şükür ki yeni bir bilgisayar aldım. Eski bilgisayarımla GTA 4'e girebiliyordum. Yeni bilgisayarımda bu olmuyor. Rockstar Games Launcher orijinal olan (STEAM) GTA 4'ümü bir türlü oynattırmadı çünkü başka bir mail ile giriş yapmam gerektiği gözüküyor ve ben bu maili...
Geri