Arama sonuçları: *

1. AsabiHoroz

🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

2 gün daha uzatmışlar indirimi, 28 i son gün olmuş
  2. AsabiHoroz

Değer, motordan önce ekipman almak lazım ve bütçe el verdikçe iyisini almak lazım. Kutu içeriğinde yazar dostum. Pinlock zaten ayrı plastik benzeri bir şey, çoğu kaskın yanında gelir, sende vizöre takarsın, sadece kutu içeriğine dikkat et yeter.Renk tamamen senin seçimin, ama güncel...
  3. AsabiHoroz

Var, dün geldi kargo 70 pinlock var içinde
  4. AsabiHoroz

Korur korur 😂
  5. AsabiHoroz

Ufaktan sende başla, sürüş eğitimi al, tadını aldın mı daha inmezsin 😂😂
  6. AsabiHoroz

Güvenli sürüşler, tekerinize taş değmesin :)
  7. AsabiHoroz

Güzel ürünler başlangıç için, ilerde durum elverirse bi ceket pantolon alırsın olur gider 1790157164 DOğrudur bilgim yok, benim dün verdiğim kask ve tıkaç bugün geldi. Diğer kargom ise yolda hocam. Stok bitince iptal çekiyorlardır. Muhtemelen yüksek fiyatlı ürünlerde yapmışlardır.
  8. AsabiHoroz

Kredi kartına taksit istenmesi hâlinde vade farkı uygulanacaktır. Yazmışlar ondan öyle yazdım hacı. dostum eski kaskım nexx y100'dü. 62 cm civarında xl geliyor. Scorpion modelleri de nexx tarzı kafa yapısına uygun ürünler üretiyormuş. Yapay zeka öyle söyledi. O sebeptir xl aldım. Normal kafa...
  9. AsabiHoroz

Ben https://www.motomax.com.tr/alpinestars-wr-x-goretex-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah bunu aldım dostum. Yapay zekaya yaşadığın şehri ve kısa mı uzun mu yol gittiğini filan yazıp eşleştirt. 1790075732 Hacı moderatörlere mesaj atsana Teknoloji dışı paylaşım yapanları banlasınlar.
  10. AsabiHoroz

Dostum çok her şeyden anlamam, ufak hızlı bir araştırma yapıp senin bütçene göre en güvenli ekipman hangisi ise hemen almanı tavsiye ederim.
  11. AsabiHoroz

https://www.motomax.com.tr/ Beyler koşun koşun, ben https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-530-air-theras-kapali-motosiklet-kaski-metalik-siyah-/-kirmizi Ben bunu 2 aydır takipliyordum %41 indirime girmiş. Hemde bindirmesiz indirim. Bir çok üründe de gerçek indirim var. Satışlar sadece online...
  12. AsabiHoroz

🔥İndirim Havit Okula Geri Dönüş İndirimleri 17-18 Eylül

https://www.havitstore.com.tr/havit-m9030-ultra-amoled-hd-46mm-akilli-saat-siyah-metal-kordon Bu alınır mı arkadaşlar ?
  13. AsabiHoroz

🔥İndirim Dündar Çorap Erkek Bambu Patik Çorap 12 Adet - 621 TL

Çok rahat, yumuşacık muhteşem çorap
  14. AsabiHoroz

Yeni Aldığım Sisteme W11 Home/Pro Mu ve Kod Almalı Mıyım?

Al dostum ya da izleyerek üstte arkadaşın önerdiği ltsc yi kur. Yok yapamam dersen, site adı vermek serbest mi bilmiyorum ama güvenilir sitelerden home sürüm al geç
  15. AsabiHoroz

Yeni Aldığım Sisteme W11 Home/Pro Mu ve Kod Almalı Mıyım?

Home iyidir, az ram yer, arka plan daha az çalışır.
  16. AsabiHoroz

❌İndirim Bitti! Puma Up Siyah Erkek Sneaker 1424 TL

Aynı, bende 44 giyiyorum 45 aldım inanılmaz sıkıyordu. 3 yıl yattı sonra birine verdim
  17. AsabiHoroz

2026 Nk250 165k Alınır mı

Dostum fanatikliğe gerek yok, eğer nk alacaksan 3 4 yıl kullanmayı düşünmelisin. Taksitle satıldığı için 2.eli düşük fiyata gider, zarara sayarsın. Çin motorun servisleri bulunduğun yere göre değişiyor. Güzel ustalı servis bulursan, bakımları güzel yapar, motoru azıtmadan sürersen, bu motor seni...
  18. AsabiHoroz

Klima Tavsiyesi Lazım

HB ye bakmadım, ben 9 btu kaira kullanıyorum çok iyi. 18 likleri daha da fenadır
  19. AsabiHoroz

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 7500f - AMD R7 7800x3d mi ?

Müsait bi anda bi ekran görüntüsü atabilir misin ? Özelden ya da buradan
  20. AsabiHoroz

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 7500f - AMD R7 7800x3d mi ?

Dostum ayarların nedir ? İmzamdaki sistemle 440 filan alıyorum, arada 340 a düşüyor. 2k monitör fakat 1080p de oynuyorum. Cs 2 için
Geri