Benim Disney plus üyeliğm bitti iptal etmek istiyorum ama hesaba giremiyorum ve sürekli papara hesabıma böyle mesaj geliyor. Hem uygulamaya giremediğm için üyeliği iptal edemiyorum hem de kartıma para yatıramiyorum yardım ederseniz mutlu oluru.
Dediğim gibi warehouse mal teslimatı yaparken uçak yere çakıldı ve malım yok oldu. Geri getirebilir miyim yoksa o mal artık yok mu? Bir de uçakla teslimatı nasıl yapabilirim warehouse mal satışında? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Öncelikle merhaba. Bilgisayarımda (gaming laptop) 256 GB bir M2 SSD var ve oyunlar için yetmiyor açıkçası. Ben de ek bir depolama birimi almak istiyorum ama kararsızım. SSD mi almalıyım yoksa HDD mi fiyat dolayısıyla hdd almayı düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz bildiğiniz bir indirim falan varsa...
Öncelikle merhaba ben gamepass aldım ve Minecraft yükleyecetim ama açılmadı ben de bunn üzerine bir çözüm videosu izledim ve videoda oyun servislerini kaldirmaniz gerekiyor diyordu ben de kaldırdım ve yeniden başlattım bilgisayarı onda sonra böyle olmaya başladı yardım eder misiniz
Öncelikle merhaba ben bilgisayarımı sıfırladım ve dosya görünümü değişti normalde yanda da dosyalar oluyordu ama sıfırladıktan sonra bu değişti yardım ederseniz sevinirim
Öncelikle merhaba fortnite'da kreatif veya battle royale farketmez yapı inşa edeceğim zaman olmuyor karakterin elinde kağıdı tuttuğu şekilde kalıyor lütfen yardım edin oyunum zehir olmuş durumda
Öncelikle merhaba Valorant'a girmeye çalıştığımda bu ekranda olay butonuna basıyorum daha sonra beni masaüstüne atıyor tekrar girmeye çalıştıgimda yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle merhaba ben GTA 5 online'a girdiğim zaman bir süre loading ekranında kalıyor ardından beni masaüstüne atıyor. Önce story mode'a girip daha sonra online'a girsem de aynı şey oluyor (Not:Epic games üzerinden oynuyorum.)
Merhaba ben Steam'de boacompra aracılığıyla forza horizon 4 aldım boacompra'nin tam en sonuna geldim bana hata verdi. Hesabımdan para çekti ancak Steam kütüphanemde yok nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız çok sevinirim
Fortnite'da battle royale maça girdiğimde kamera açılıyor ve sağ altta kamera görüntüsü oluyor hem envanteri görmeme engel oluyor hem rahatsız edici bir şekilde kapatmanın yolu var mı