Sıfır 2 adet 256 gb wd530 550 TL'ye alınır mı sadece Windows kuracağım nasıl bi üründür dram yok galiba üründe pekte anlamıyorum yardımcı olur iseniz sevinirim
Asus rog strix b250h gaming anakart i5 7400 işlemci 8gb 2400 mhz ram bir pc kuruyorum ekran kartı olmicak bu sistem için jac watt bir psu lazım ve işlemciden görüntü alabilir miyim yardım eder iseniz sevinirim
Asus rog strix b250h gaming anakart i5 7400 işlemci 8 gb 2400 mhz ram 500 gb kioxia m2 ssd ekran kartı kullanmayacagim kac watt güç kaynağı gerekli ve işlemciden görüntü alabilir miyim ekran karti olmadan
net framework 3.5 hatası alıyorum uygulama açamıyorum izlediğim yöntemleride denedim ama yinede düzelmedi şimdi sıfırdan 8.1 kurulumu yapıcam sizce napmaliyim nasıl düzeltebilirim
Biostar n68s ver 6.2 anakart 150 TL ye buldum temiz islemcide var üstünde athlon ama ne olduğu belli değil ram destegi ekran karti desteği falan nedir böyle hem ödev faln için hemde eski uyg için bi yardım ederseniz sevinirim :)
Bütçe işte oldukta malzemeleri alıp toplicam acelesi olmadığı için
1643961763
O islemcileride pek bulamıyorum 2. El
1643961812
8 gb ram desteği var diye bu anakarti seçtim ama pek işlemci taraflı değil galiba
Ucuz olsun iş görsün mantıklı çok beklenti yok zaten dediğim gibi iyi bi dizüstü alacağım sadece işte evde is görsün nete girsin ufak oyunları oynatsin diye dedim 8 gb ram ile işlemci yeterli bence ekran kartı bilmiyorum yardımcı olursanız iyi olur
asus p5g41t-m lx anakart ve core2 duo e8400 işlemci +8 gb ram bir pc toplayayım diyorum ufak tefek işler ufak oyunlar için sizce toplamalimiyim zaten dizüstü pc alicam iyi bi tane bu sadece evde herkesin işini görsün ufak oyun oynatsin diye toplamalimiyim nasıl
Nasıl bir pc alınır mı?
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g713ie-hx001-amd-ryzen-7-4800h-16gb-1tb-ssd-rtx3050ti-freedos-173-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000H2CUY?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail