Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ 1Tb ssd önerisi yapar mısınız (m2 olmasın)

ssd markalarından pek anlamıyorum güvenilir mi beni uzun süre götürür mü sorunsuz
  2. W

Çözüldü✓ 1Tb ssd önerisi yapar mısınız (m2 olmasın)

Merhabalar pc ye 3. disk olarak sata ssd yada taşınabilir ssd almam gerekiyor. 1 tane hdd ve 1 tane m2 var (anakartta tek slot m2 yuvası var bu yüzden m2 istemiyorum) hdd bozulmaya başladığı için ssd alıcam uygun fiyatlı ve okuma yazması iyi olan bildiğiniz ssd var mı? Mümkün olduğunca fiyatı...
  3. W

Iphone 11 ios 17.1 şarj sorunu

Ios 17 ilk çıktığında indirmiştim ve şarj olmama gibi sorunlar oluyordur sürüm düşürdüm ve yeni sürümün gelmesini bekledim bu gün de direk ekranda ios 17.1 e geçmek ister misin diye bir soru geldi bende böyle ekrana geliyorsa düzelmiştir uyumludur dedim ve yükledim ancak hala şarj olmuyor ne...
  4. W

Çözüldü✓ acer nitro 5 amd ve intel modellerinden hangisini tercih etmeliyim

güzele benziyor biraz bakayım teşekkürler :))
  5. W

18k, üstünü veremiyorum maalesef 1663013191 18k
  6. W

Yanlış bakmadıysam bir tanesinde i5 11400H diğer modelde ise r5 5600H var yanlış bilmiyorsam multi core da amd nin bu işlemcisi 11400H'ı geçiyor ama anlamadığım şey amd daha ucuz, laptoplarda bir farklılık mı var çözemedim yardımcı olur musunuz. Linkler aşağıdadır. -INTEL MODEL...
  7. W

Yeni ram aldım ve pc kendini yeniden başlatıyor

ram geldiği gün onu da denemiştim sorun devam ediyor
  8. W

Yeni ram aldım ve pc kendini yeniden başlatıyor

Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu ve ben bir 8gb ram daha eklemek istedim. Bende olan ramin aynısından aldım kasaya bağladım ve bilgisayar kendini arada bir yeniden başlatmaya başladı, çok fazla değil ancak oyundayken veya normal bir şekilde chrome da iken bir anda donuyor ve yeniden başlıyor...
Top Bottom