Arama sonuçları: *

1. acerhizm

Monster ve Clevo Cihazlar İçin Gelişmiş Klavye RGB Kontrolcüsü

Herkese selamlar, Biliyorsunuz Monster ve Clevo altyapılı cihazların (Casper Excalibur vb.) stok "Control Center" yazılımları bazen hantal çalışabiliyor, bazen de bilgisayarı yeniden başlatınca ayarladığımız renkleri unutabiliyor. Bu durumlar canımı sıktığı için oturdum, .NET tabanlı, sistemi...
  2. acerhizm

2 farklı ARGB kablosu tek girişe nasıl çevirilebilir?

Kasa olarak Corsair 3000D ve sıvı soğutma olarak Thermaltake water 3.0 ARGB kullanıyorum. Ancak, bunların bağlantıları farklı şekilde yapılmış. Kasayı topladığımda fazla dikkat etmemiştim, ta ki geçen güne kadar. O gün kasayı söküp, teker teker bağlantıları kendim yaparken fark ettim ki, kasada...
  3. acerhizm

Sound Blaster Live 5.1 Digital (SB 0220) sürücüsü nasıl kurulur?

Bu kart eski kasada var ve XP'yi çoktan kökten kazadığım için normal anakart yerine mevcut ses kartını kullanmak istiyorum fakat tam bulamadım. İnternette güzel bir indirme videosu var fakat o 5.1 Digital için değil. Sürücüler aynı ise deneyebilirim kX project olan sürücü uyumlu değil. Uyumlu...
  4. acerhizm

Eski sistemde görüntü gelmiyor

Söylemeyi unuttum kasa hep vga da kullanılmış. Şuan vgada yine ama görüntü yok. 1682341937 5 Dakika dışarı çıktım geldim mouse tepki veriyordu sanırım pc açılmış ama görüntü alamıyoruz.
  5. acerhizm

Eski sistemde görüntü gelmiyor

2005'ten kalma bir baba yadigarını aldık bugün arkadaşımla giriştik temizlemeye ve anca bitti 4'ten beri uğraşıyorduk her şeyini söküp detaylıca temizledik. Kasayı ilk getirdiğimde açılış vermiyordu her şey açılıyor USB'lere güç gidiyor fanlar açık vs. fakat görüntü yoktu arkadaşımda BIOS pili...
  6. acerhizm

Arch Linux'ta İnternet Hızlı Olmasına Rağmen Yanıtlar Yavaş

Arch Linux ve diğer Linux distrolarını denedim. En son Mint denemiştim onda hızım iyiydi. Arch'a geçmek bana daha cazip geldi (kullanış açışından vs..), ondanda Arch distrosuna geçtim ama tek bir sorun var. İnternet hızım testlerde yüksek çıksa da browser çok yavaş yüklüyor siteleri. Discord'da...
  7. acerhizm

YouTube'daki slowed şarkıları Spotify'da yayınlayabilir miyim?

YouTube'da "really Slow Motion - deadwood (slowed + reverb)" adlı müziğin slowed hali Spotify'da bulunmuyor haliyle YouTube'da hem stock hem de slowed hali bulunuyor ben bunu indirip bir site aracılığı ile spotifya yüklesem telif hakkına girer miyim nasıl olsa YouTube'da normal şarkı kullanarak...
  8. acerhizm

Yardım Asetto Corsa tam ekran olmuyor

500 için olan İntel driverını indirip intel denetim masasından aynı şeyi gerçekleştirebilirsiniz.
  9. acerhizm

Yardım Asetto Corsa tam ekran olmuyor

Eğer ekran kartınız nvidia ise nvidia denetim masasından ekran ayarlarından tam ekranı seçin o siyahlıklar gidecektir.
  10. acerhizm

Bilgisayarımı Windows 10'ya yükseltmek istiyorum

Tam bir performans istiyor iseniz Windows 10 Ghost spectre versiyonuna temiz kurulum ve dosya yedeği ile geçebilirsiniz normal windows a kıyasla daha hızlı ve birçok ayar seçeneği bulunuyor.
  11. acerhizm

Mount & Blade: Warband Fps Sorunu

Hocam windows 11 çok güzel gözüküyor hele birde ghost spectre olunca eski bir ihtiyarı bile zorlamıyor. Acaba farklı bir şeymi var ?
  12. acerhizm

Mount & Blade: Warband Fps Sorunu

Merhabalar. İyi forumlar. Warband oyununu çok severek oynarım tam da sistemimi kastırmayan bir baş yapıtlardan birisi bana göre, fakat 3 hafta önce Windows 10 ghost spectre Edition'dan Windows 11 haline geçiş yaptım tüm oyunlarım ve dosyalarım D diskinde yedekteydi. Windows 11 kurulduktan sonra...
Geri