Arama sonuçları: *

• Users: Drex
  • Order by date
  1. D

Koşu ayakkabısı önerisi

Selamlar koşu yapıyorum ama amatör şekilde kendi halimde takılıyorum, şuan kullandığım ayakkabıyı flodan ucuza almıştım ama tabii ki çokta kaliteli bir şey değildi. Şuan daha kaliteli bir şey almak istiyorum. Karbon taban vs varmış çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 1500-2000...
  2. D

30bin tl civarında telefon önerisi

Eğer dediğiniz gibi 35bin tl civarlarına düşerse kaçırmam s24+'ı ama s24fe de aklımda bulunsun.
  3. D

Sıfırları aradında fiyat farkı çok az o yüzden s24+ almayı düşünüyorum
  4. D

Yazınız için teşekkür ederim. Ben daha almadım telefon. Biraz daha koyup s24+ almayı düşünüyorum. Birde kasım indirimlerinde fiyat düşer diye düşünüyorum.
  5. D

evet 2. el olarak düşündüm ama biraz sıkıntılı iş sanki. S24 aklımda bulunsun teşekkür ederim. 1726154552 hmm anladım teşekkür ederim 1726154612 performans olarak nasıl uzun kullanımdan sonra ısınma, kasma vs oluyor mu?
  6. D

aslında s23 plus'a baktım ama sıfırı yok sanırım 1726154040 yurt dışından alınca gümrükte sorun olmaz mı veya alabileceğim bir site var mı?
  7. D

onu nasıl yapıcam birde imei sıkıntı olmaz mı
  8. D

internetten baktım nothing phone 2, s23 gibi telefonları buldum. Sizler neler önerirsiniz? Telefondan beklentim uzun batarya süresi, güzel kamera.
  9. D

Üniye gideceğim laptop önerileri 35-40bin arası

anladım çok teşekkür ederim
  10. D

intel veya amd olması çok farkettiriyor mu
  11. D

Bu yıl üniye gideceğim bu sebeple laptop almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım dell g15 5530, acer nitro16 gibi modeller var. Benim bütçem de max 35-40bin tl civarında. Hem oyun oynayacağım hemde dersler için kullanacağım.
  12. D

amazon japonya ödemeniz reddedildi sorunu alıyorum.

Kartımda ürüne yetecek hatta artıcak kadar param var ama ödeme reddiliyor kart bilgilerim doğru olduğu halde. Ürün linki budur...
  13. D

Akıllı saat önerisi spor için İOS

kanka spor modu falan varmı o kısımları nasıl
  14. D

şuan biraz pahalanmış 2. el almayı düşünüyorum bir önerin falan varmıdır
  15. D

Spor yapıyorum(dağcılık, fitness ve yüzme) ve akıllı saat almak istiyorum. Güzel, kullanışlı bir saat arıyorum. Bütçem 2000-3000tl Spor modu (kalori sayma, kandaki O2 miktarı, yağ oranı) olursa daha iyi olur.
  16. D

Telefon almayı düşünüyorum

Selamları ben elimdeki laptobumu var telefonumu satıp yeni telefon almayı düşünüyorum eğer satarsam elimde 10-12k arası para olur öneriniz nedir?
  17. D

mma kursuna yazıldım önerileriniz nedir

Öncelikle merhaba hazır yaz gelmişken sağlıklı fit olayım diye mma kursuna yazıldım ve dövüş sanatlarıda hoşuma gidiyor. Nasıl daha başarılı olurum bu sporda nasıl bir antreman yapmalıyım evimde 5 kglık bir çift dumbell var ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir?
  18. D

Redmi Note 10S vs Oppo Reno 4 Lite vs Realme 8 Pro vs Samsung A31 vs Poco X3

3500 tl falan 1632582022 kanka poco serisinin ekran renklerini çok iyi vermiyor falan demişler bi bilgin varsa söyleyebilirmisin?
  19. D

Redmi Note 10S vs Oppo Reno 4 Lite vs Realme 8 Pro vs Samsung A31 vs Poco X3

Yeni telefon alacağım ve şunların arsında kaldım. Redmi Note 10S Oppo reno 4lite realme 8 pro samsung a31 Poco x3 Nfc Poco x3 pro Foto çekmeyi seviyorum arada oyun oynuyorum ve film izliyorum hangisinde en iyi performansı alırım ?
  20. D

3000-3300 TL bandında telefon

evet kanka yanlış yazmışım 1631942890 düzelttim
Geri