Arama sonuçları: *

• Users: MeGlr
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ bilgisayar f2 ekraninda donuyor

bilgisayari yeni topladim pc ilk basta acilip biosa giriyodu windows kurarken boot ekraninda donma sorunu yasadim biosu default ayarlara alayim dedim ve bu seferde pc acilirken f2 yazisi geliyor ve orda donuyor biosa giremiyorum. anakartta dram ledi sari yaniyor ve boot ledi de yesil yaniyor...
  2. M

asus tuf rtx 3080 oc alinir mi

RTX 3080 msi gaming x trio almayi dusunuyorum fakat stok sıkıntısı var. Asus tuf oc arada bir stoklarda oluyor. Asus tuf alınır mı ilerde ısı veya ses sorunu olur mu. Sizce beklemeli miyim yoksa denk gelirse alayım mı
  3. M

8+4 pin CPU girisine 8+8 CPU kablosu takilir mi

hic dikkat etmemisim cok tesekkurler
  4. M

8+4 pin CPU girisine 8+8 CPU kablosu takilir mi

Asus rog strix x570-e gaming anakartim var 8+4 pinli cpu girisi var. Corsair rm850 psu var ondada 2 tane 8 pinli cpu kablosu var. Bu 2 kabloyu taksam birisinin 4 pini disarda kalicak bunu takarsam bi sikinti yasarmiyim.
  5. M

Samsung UR550 alinir mi

sizce bu monitor nasil alinir mi https://www.amazon.com.tr/dp/B085891JNB/?coliid=I334GUTD3H51IB&colid=260GBNC2ZN5OL&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
  6. M

27k butcem var bu sistem iyi mi

27k butcem var ve bu sistemi toplamayi dusunuyorum sizce iyi mi. Sistemi genel olarak oyun gelistirmek ve oyun oynamak icin kullanicam. CPU - RYZEN 7 5800X Anakart - ASUS ROG STRIX X570-E GAMING Ram - GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 Sogutucu - CORSAIR Hydro Serisi H100i RGB...
  7. M

3000 Euro butceyle pc toplama

Evet turkiyede yasiyorum. Butcemin yaklasik 2500 tl si masa, sandalye, klavye ye falan gidicek geri kalan parayla kasa ve monitor toplucam. Onerebilecegin bi sistem varsa sevinirim.
  8. M

Cevaplar icin tesekkurler. islemci konusunda 4k serisi bekleme karari aldim intel biraz fazla pahali geliyo bana o yuzden intele yonelmek istemedim cok. MSI B550-A PRO Bu anakart iyi midir yoksa tavsiye ettiginiz baska bir kart var mi. Yurt disindan kargoyla soyleyebilir fakat garanti falan...
  9. M

3000 euro butcem var ve rtx 3080 li bi sistem toplamayi dusunuyorum. CPU - RYZEN 7 3700X Anakart - MSI X570-A PRO Ram - GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 Sogutucu - Corsair Hydro Serisi H100i PRO RGB 240mm PSU - CORSAIR RM850 850W 80+ Gold SSD - XPG 1TB GAMMIX S50 GPU - MSI...
  10. M

16k bütçeli pc toplama

https://www.itopya.com/VGtSbmVVNTZTVEZPYWxWNU1qQTMxMDY=.share Almak istediğim pc bu donanım konusunda cok fazla bilgim yok su parca bu sisteme uyumlu degil bu parcayı alırsan bu sisteme daha iyi olur dediğiniz bi parça var mı yada bu sistem güzel mi? Su sıralar yeni parçalar falan cıkıyor biraz...
Top Bottom