Arama sonuçları: *

1. Mustafaİren

cfgmgr32.dll değiştiremiyorum!

başlıktada yazıldığı gibi, satın aldığım bir uygulama çalışmak için o dosyayı değişmeme ihtiyaç duyuyor, fakat takeownership veyahut unlocker dosyaları bile bu DLL'yi silmeme izin vermiyor, son derece sinirlendim çözülmesi gerekiyor, çünkü sinamatik bir oyun sahnesi hazırladım, onu yapmam...
  2. Mustafaİren

Youtube Dishonored videolarım'daki sinamatik görüntüleri nasıl daha iyi hale getiririm?

Bide sinamatik sahnelerin hepsi 16k görüntü kalitesiyle çekildiğinden C diskini resmen sömürdü, videoları editleyip yayınladıktan sonra iyi bir temizlik yapma zamanım geldi sistemde :D 1640722586 Ama işlemcinin/ekran kartın fan hızını duysan acırdın vallaha, 3 dakikalik bir sinamatik sahne...
  3. Mustafaİren

tanımadığım kızın storysine böyle cevap versem nolur?

Allah razı olsun, sana işim düştü o zaman 🤗
  4. Mustafaİren

tanımadığım kızın storysine böyle cevap versem nolur?

o kızın kendi sevgilisi varsa, güzel bir dayak yersin yani ha :p
  5. Mustafaİren

Bilgisayarımı ne kadar fiyata satabilirim ?

pardon 1 sıfır daha eklemeyi unutmuşum kusuruma bakmayın :D 1640719328 Hocam, farkındaysanız bu forumda troll yapmak cezalandırma sebebi, ve yalan meşaj yazmak, lütfen öyle bir şey aklınıza bile getirmeyin, birtane 0 eksik yazdım sadece. 10.250 12.600 demek istedim.
  6. Mustafaİren

not: piyasayı bende pek bilmiyorum, donanımların şu anki piyasasını google'dan aratarak fiyat biçtim.
  7. Mustafaİren

Doların yükselmesini bekle, şu anda satarsan çok az para eder. 1640718454 Şu an satacak olursan en fazla 1250 2600 Tl arası eder.
  8. Mustafaİren

Youtube Dishonored videolarım'daki sinamatik görüntüleri nasıl daha iyi hale getiririm?

Görüntü çatlağı dediğim şu havadaki çatlaklar, sweetFX ve balanced mode'i birleştirince böyle bir sorun oluyor. 1640718123 Hocam, desteklese eyvallah'da, desteklemiyor :(
  9. Mustafaİren

Dur ya bir mod ilgimi çekti, indirip bakayım :D 1640713511 @Eyisha bu modu indirsem, görüntü çatlakları iyice artar mı? acaba :unsure: https://www.nexusmods.com/dishonored/mods/36
  10. Mustafaİren

moddb güvenilir site olduğu için kullanıyorum, lakin oyun yapımcılarıda moddb dışındaki sitelere çok fazla güvenmeyin diye bir açıklamada bulunmuştu, 2015 zamanlarında.
  11. Mustafaİren

Balanced mode kesinlikle tavsiye etmiyorum, görüntü çatlaklarına sebep oluyor, o bug videosunda ilerleri izlediğinde fark edeceksin.
  12. Mustafaİren

https://www.moddb.com/games/dishonored/downloads 1640712828 tabii ki modlar var, buyurun. (sadece oyun yapımcılarının verdiği tool'a sahip olanlar mod yapabiliyor.)
  13. Mustafaİren

Amin, ayrıca ben normalde Dishonored üzerinde mod yapımcısıydım, benim 2018'deki sistemim Dishonored üzerinde yapmaya çalıştığım bir mod, Ultra girafikler, gerçekçi fizik, ve karadelik modu sebebi ile yandı, şimdiki sistemimde ise o modları yapacak gram güç yok zaten, uneral engine bile...
  14. Mustafaİren

2'ci oyununda arayüzde 10 fps oyun içinde 3 ila 4 fps alıyorum :D
  15. Mustafaİren

not: bilgisayarı 1.5 gündür dinlendirmiyorum, o gösterdiğim videonun yayınlanması 1.5 gün sürdü, 30 fps olması normaldir.
  16. Mustafaİren

Bandicam kullanıyorum, oyun içerisinde video dışı 70 fps video içi 40 30 fps, aynı zamanda canlı yayında 20 25 fps, en yüksek ayarları kullanıyorum.
  17. Mustafaİren

Mesela 720p60fps video olmasına rağamen kalitesi bu halde, bakın isterseniz.
Top Bottom