Arama sonuçları: *

1. Z

Çok bütçem yok telefon lazım

2. el s10+ , s21fe 2. nesil , mi12t oalbilr
  2. Z

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Servise gönderin onlar rapor verirse iade/değişim olur ve ya direkt satıcıya sorun almazsa kusurlu ürün diye thh ye basvurursunuz.
  3. Z

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Thh ye falan gerek yok asusun garanti sitesini biraz kurcalayin faturanın yüklendiği bir bölüm bulacaksınız oraya fatura yüklüyorsunuz 2-3 gün sonra garanti süreniz düzeltiliyor . Çoğu marka ve üründe bu yaşanıyor gayet doğal bir durum bende monitorum için bu durumu yaşadım 2 hafta erken...
  4. Z

Yardım - Nothing CMF Phone 1 Kılıf Sorunu -

Tam aksine oralarda olur , oneplus9 için adam akıllı kilit bulamamıştım telefoncu önüme çeşit çeşit serdi
  5. Z

40K bütçe ile ne almalıyım ?

40k bütçem var , 20k peşin vericem geri kalanı taksit ile düşünüyorum . İlk önce yılbaşı sonrası üniversite öğrencilerine marka ve fiyat sınırlamasız vergi indirimli telefon olayını bekleyeceğim eğer olmazsa seçeneklerim şunlar ; 0 Honor 400 Pro 33500TL 2. El magic 7 Pro TR 39000TL 2. El 18 ay...
  6. Z

Maximum 2.3m SUV- Sedane önerisi

Super vallaha Allah kaza bela vermesin , bende basamak yok aracı alcaltiyormus gibi hissediyorum ama güzel duruyo
  7. Z

Benimki gt de olsa elektrikli bagaj ve kablosuz şarj yok garip şekilde , araç anlatya da makam aracı olarak kullanılmış sanırım tam bilmiyorum o kısımları net anlatmadılar satarken. Gece görüşü olayını çok istemiştim , birtane ilan vardı kırmızı full deri koltuk , alcantara olan yerlerin ahşap...
  8. Z

rsa yyazılım g20 süperde işte şartlar el vermiyor o tarz araçlara , 5008 e zorladı şartlar beni. ds gurubu citroen peugeot ortak üretimi diye hatırlıyorum yanlış değilsem , psa gurubunun zirvesi . motor şanzıman zaten peugeot . Benim aklım kaldı vallaha sonraki hedefim 1.6 e-tense 4x4 300hp olanı.
  9. Z

Arkaya pek lafım yok ben nötr düşüncedeyim. Ds7 nin her açıdan tasarımına bayılıyorum muhteşem duruyor 2 seneye imkanlar el verirse geçmek istiyorum . Arkadaş için yeterli bir aracsa net öneririm .
  10. Z

Güzel be hocam heybetli yeter .
  11. Z

Ds7 de isteklerinizi karsiliyor yine aynı sekil 1.6 puretech eat8 kombosu var 508 gibi o da süper araçtır , 5008 gibi büyük araç bakmasam ilk tercihimde aklımda kaldı .
  12. Z

Büyük araç istiyorsanız 5008 gönül rahatlığıyla öneririm bizzat kullanıyorum. 1.5bluehdi eat8 2022 GT paket kullanıyorum hem çok konforlu hem çok geniş .ön koltuk %70 kadar gerideyken arka koltuğu en geriye yaslayıp hafif yatırıp bacak bacak üstüne atıp konforlu bir yolculuk yaşayabiliyorum...
  13. Z

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Lite cihazlar hariç magic serisi gerçekten muhtesem ama lite cihazlar...
  14. Z

PS4 ALINIR MI SİZCE ?

15. Z

PS4 ALINIR MI SİZCE ?

Kırık versiyonu 11 düz versiyonu 7k piyasası 15 e hayatta alınmaz . Kırık versiyonu süper bir şey bende kırdım cihazı ps1-2, nes gibi bir çok konsol oyununu çalıştırır hale geliyor ek olarak linux kurup bilgisayar gibi kullanılabiliyor ve bazı PC oyunlarını açabiliyor .
  16. Z

PS4 jailbreak nasıl oyun yüklenir ?

Konusu mu yasak ?
  17. Z

PS4 jailbreak nasıl oyun yüklenir ?

PS4 üm için jb diski aldım ancak oyun yükleme kısmını bilmiyorum , örnek olarak şöyle bir durumda ; doğal olarak önce game dosyasını indiriyorum peki update dosyaları ? sırasıyla hepsini mi yoksa son update dosyasını mı ? package installer ile oyunu kurduğum şekilde mi kuruyorum update dosyasını ?
  18. Z

🔥İndirim Claw's Rajin Strike Kablosuz-Kablolu Gaming Mouse 799 TL

Katar pro wirelles yerine alınır mı ?
  19. Z

Bilgisayarınız Günde Kaç Saat Açık?

Güncellemelerde kapanmadığı sürece hep açık .
  20. Z

PEUGEOT 508 1.6 puretech GT vs Alfa Romeo Tonale 1.5 hybrid Veloce

Oncelikle piyasa olarak alfa Romeo piyasası pek canlı değil , tonale zamaninda baktığım bir araç . Tonale için alfa Romeo ruhunu yansitmadigi da söyleniyor . 508 segment olarak tonale den üst segment , konfor olarak vs kuşkunuz olmasın . 1763753841 O yapışma her araç için normal , 6 yıl...
Geri