Arama sonuçları: *

1. Z

2. EL Ekran kartı önerisi vol 3

6800xt tam modeli nedir? Güzel fiyat , 12.750 ye 6900xt düşüyor bazen .
  2. Z

Ekran karti onerisi ryzen 5 3600 icin

Darbogazin bir zararı yok , 3600 çok zayıf bir işlemci değil 6600xt yi besler en kotu ufak ufak oyunu etkilemeyecek darboğaz yapar , 5500 ayarında bir işlemci işin ucunda.
  3. Z

sorduğun kişiler sallıyor , o anakartta 4090 da takatsın gts250 de takarsın , pcı-express x16 yuvası olsun yeter
  4. Z

5-5.5 arası 6600XT al geç
  5. Z

Bu PC ne kadar eder monitör dahil

en tepe 25 o da en tepe fiyatı , 20 den fazla vermem
  6. Z

Öneri SIFIR RX580 4GB ALINIR MI??

aero bilgisayar 🤡 google da araştır anlarsın
  7. Z

Bim'de kablolar %50 indirime girmiş, 30 Tl

En son böyle 3 harfli bir marketten kablo aldığım zaman çok ısınıp şarjı kesmisti , PC de ki eski anakartin 1 USB portu da bozulmuştu sağolsun .
  8. Z

Ekran kartı pinleri yandı

Gpu değilde gpu nun beslemesi yanmış olabilir , kabloyu tam oturtmayinca böyle olduğuna dair haberleri görmüştüm 30xx serilerinin yüksek güç çeken modellerinde . 1732532788 Modeline göre değişir , founders edition modeli 1x12 , rog modeli 3x8 istiyor mesela.
  9. Z

🔥İndirim Claw's Spectrum K1 700TL

mekanik olsun 300-400 fazla olsun direk alırdım ama membran klavye hiç sarmıyor
  10. Z

ŞU EKLENTİLER İLE HAZIR KASA NASIL? (BAZILARINI BEN EKLEDIM)

https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/pc-hocasi-gohot-v3-intel-sistem-onerisi-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060ti-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber kasayı 1k farkla msı , anakartı b serisi (arkadaşlar daha net önerir anakartı)...
  11. Z

ŞU EKLENTİLER İLE HAZIR KASA NASIL? (BAZILARINI BEN EKLEDIM)

34k mı bu ? sata ssd olmasını geçtim hi level ssd var 2. disk olsa bile , anakart çok giriş seviye , psu zaten ortada , 4060 desen 34k bütçede yüzüne baklılmaz.
  12. Z

En iyi retro el konsolu hangisidir?

tam anlamıyla bir emulator makinesi , yanlış değilsem ps1 bazı ps2 oyunları , eskli nintendo konsolları v e psp emulatoru olması laızm
  13. Z

Anakart şu halde çalışır mı?

foto?
  14. Z

❌İndirim Bitti! 🔥 Anker Liberty 4 kuponla beraber 2800 TL

nc ile bunun farkı nedir ?
  15. Z

Yardım Ankart işlemci pinleri yamuldu montaj yaparken

bu şekilde de kullanıcı hatası zaten ya soket değişimi için para isterler ya da direk geri yollarlar muhtemelen
  16. Z

İnternet sorununu nasıl çözerim

benzer bir durumda bir süre https://www.hizlisepetim.com/tp-link-tl-wr840n-300-mbps-kablosuz-4-portlu-menzil-genisleticiaccess-pointrouter-4 buna benzer bir tp link menzil genişletici kullandım , kablolu ve kablosuz olarak bağlanıp menzil genişletiyordu bendeki modeli , xiaomi mi pro modeli...
  17. Z

Yardım Ankart işlemci pinleri yamuldu montaj yaparken

internette soket satılıyor , kaliteli-profosyonel bir bilgisayarcı değişimini yapabilir en kötü ihtimal
  18. Z

Asus Dual Rx 580 8 GB furmak testi

Sıcaklıklarda sorun yokta fiyatı fazla
  19. Z

8 bin tl 0 ekran kartı önerisi

https://www.hepsiburada.com/xfx-speedster-qick-308-rx-7600-black-8gb-gddr6-128bit-rx-76pqickby-p-HBCV0000557586?magaza=SKYTEK&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey...
  20. Z

Çözüldü✓ RYZEN5 3600 İLE ÇALIŞABİLECEK RAM VAR MI ?

benzer bir sorunu b450m gaming plus anakartımda yaşadım sistem kapalıyken j_bat 1 pinlerine tornavida ile kısa devre yaptırıp sistemi açınca düzelmişti
Top Bottom