Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Dell G2524h vs asus vg279qm vs asus rog xg259cms

dell g2524h kullanıyorum leş monitör ele gitsin bana sorarsan 310 hz lik asus monitörü al
  2. A

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Kabloluyla arasında çok performans farkı var mıdır arkadaşlar ya
  3. A

RDR2 nin kötü olması

Hayırdır attan tekme mi yedin oyunda
  4. A

Gamepass Hesap Satın Alımı Tehlikeli mi?

Bende şöyle bir sıkıntı olmuştu hesap almıştım ondan yanlışlıkla sea of thivese girmiştim ve kendi gamepass hesabımdaki sea of thives hesap paylaşımından ban yemişti buna dikkat edin dfkgdfk
  5. A

AULA F75 temu dan kaldırılmış

bu indirimler bizi bitirecek ya klavye dükkanı falan açıcak millet
  6. A

O kadar mı iyi klavye beyler yoosee mi ne o klavyeden almıştım bunu da alayım mı kaçmaz fırsat ise
  7. A

Yo bende gözüküyor emin misin
  8. A

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Hepsini yaptım çözemedim kankam sonra iade ettim
  9. A

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Ben bunun kablolusunu almıştım ve acayip bir karşıya ses sekme problemi vardı bunu alsam aynı şeyi yaşar mıyım acaba ya?
  10. A

240Hz önerebileceğiniz monitör var mı?

o model 6k dan satılıyor da bununla bir de tutamayız fast ips bir de bu bu konularda açıkcası pek bilgim yok biliyormuş gibi konuşmak istemem ama 7 aydır kullanıyorum yani bezdirdi beni monitör açıkcası iyi bir tarafını kullandığım için asla göremiyorum ya
  11. A

Kanka memnun kalanlarıda anlamıyorum başka monitör mü kullanmamışlar bak 7 aydır bende iade etmediğim güne lanet olsun öyle leş monitör 8.299 a viewsonic xg2431 almak var iken gidip bunu aldım millet övüyor öneriyor diye keşke almasaydım 1731078601
  12. A

ms si düşük falan değil önermeyin şunu ya adamın 6-7 k sını yazık edeceksin
  13. A

Dell G2524H alınır mı??

tarzı farklı kanka da ne odaklı kullanıyorsun mesela rekabetci için mi aldın bende öyle ama valorant oynuyorum 5 para etmez 165 hz lik aoc monitörde daha iyi oynuyordum hadi film video dizi falan izliyorsun desek görüntüsü zaten çöp yani o kadar pişmanım ki şöyle yorumlar yapmam normalde...
  14. A

Dell G2524H alınır mı??

Şu yazdığıma birileri karşı çıkacak ama 7 aydır şu monitörü kullanan biri olarak ve kafama sokayım diyip iade etmediğim bu monitörü almayın arkadaşlar aoc asus veya viewsonic monitörlere bakın aşırı kötü bu monitör yani benim kullandığım öyle
  15. A

Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü 6799 TL

konu açmıştım zaten kankam kimse o zaman cevap vermedi aoc monitörde 1920-1080 idi ama böyle çamur gibi bir görüntüsü yoktu bazı oyunlarda falan ekran aşırı bulanıklaşıyor böyle çamur gibi oluyor yinede ben bu monitörü kimseye önermiyorum fps oyunu için alacaklarsa dediğin gibi XG2431 alsalar...
  16. A

kankam görüntü çamur gibi bundan önce aocun bir monitörünü kullanıyordum dandiriklerden o bile bundan daha iyiydi ms de çok fazla 1730040137 Görüntüsü çamur gibi kanka belki sorun benimkindedir bilmiyorum ama 1080p videoyu bile 720p gibi izliyorum ms değerleri gerçekten fazla 280hz si böyle...
  17. A

Arkadaşlar bu monitörden aldım ve aşırı ama aşırı pişmanım o kadar çöp bir monitör ki dell kötü monitör yapmaz dediler diye gittim bunu aldım almak isteyenlere bir şey demiyorum da hayatımda aldığım en kötü teknoloji aleti bu monitör o kadar çöp bir şey yani 1730038518 keşke bu uyarıyı...
  18. A

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

kanka siz valla her şeyi hakediyorsunuz bu ülkede ciddiyim bak umarım senin şu 7/24 girdiğin uygulamalarda kapanırda evinin duvarını ağlama duvarı yaparsın
  19. A

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Belki insanlar birbirine numarasını vermek istemiyor kardeşim bu nasıl bir mantık nasıl bir çözüm ya
  20. A

ASUS VG249Q1A monitörün alt kısmında çizgi var

garanti kapsamına giriyor kendin bir darbe falan yapmadıysan tabi
Top Bottom