Arama sonuçları: *

1. M

Snapdragon 732g işlemcinin çöplüğü

poco x3 nfc almadan önce önce inceledim. bütün videolarda şöyle uçuyor böyle uçuyor deniyordu. fakat gerçekler farklı çıktı. cpu throtting testi bile cpu aniden frekans düşürüp geri yükseliyor. stabil değil 1638179291 custom rom da bile stabil değil. veya custom rom yapanlar beceremiyor.
  2. M

mi 9 da snapdrogan 855 var. 200 TL fark ile anca bununla takas ediyorlar
  3. M

3 aydır uğraşıyorum. custom rom biraz daha iyi ama oda stabil değil. başka sıkıntıları var. bugün telefonu değiştirip mi 9 alacağım.
  4. M

Bilgisayara format attım klavye mouse gözükmüyor

Klavye ve mouse usb den bağlı ise bios'dan kontrol et. usb çıkışlarını kapatmış olabilirsin
  5. M

2.el 0 karışık 3900tl pc toplama önerisi yardım!

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx1050ti-4gb-oc-907458461/detay
  6. M

ryzen sisteme geçiş için en uygun parçaları arıyorum

Ryzen 3600 ve Gigabyte b450m s2h alabilirsin. Veya elindeki anakarta uygun ikinci elden İ7 7700K alabilirsin. performansları birbirine yakın...
  7. M

Bios güncellemesi yaptım PC bidaha açılmadı

O zaman yeniden bios yazılması gerekli. Ya servise gönderceksiniz yada bios yazabilen bilgisayarcılar var. Onlar halledecek.
  8. M

Anakartının internetten kullanma klavuzuna bak orda yazıyor 1612534380 https://www.biostar.com.tw/upload/Manual/AB45A-I4S_200813(EN+KR+TC).pdf
  9. M

BİOS güncellemesini düzgün bir şekilde bitirdi ise açılması lazım. Yoksa clear cmos deneyin
  10. M

RX 570 li sistem 2600 TL eder mi? ?

Öncelik ile bu anakart ile oc yapılmaz. Zaten işlemcide oc olmaz. parçaları tek tek toplasanız daha ucuza denk gelir.
  11. M

XFX AMD Radeon RX580 8GB ısınıyor

Kart ile uzun süre bilinçsiz mining yapılmadıysa macun değişiminden sonra sıcaklık düşecektir. İstediğin derecelere inmez ise UV yapmalısın. Performans kaybın olmaz. Daha önce 4 defa mining çıkması rx570 ve rx 470 kullandım hepsinde de macun değişimini kendim yaptım. Hiç biri bana sıcaklık...
  12. M

XFX AMD Radeon RX580 8GB ısınıyor

Yüksek ihtimal ile mining kartı olduğu için macun yenilemesi bile yapılmamıştır. Kaliteli bir macun ile yenilerseniz sıcaklık değerleri düşer. Olmadı UV'de sıcaklığı düşürüyor.
  13. M

Harddisk gözükmüyor.

BİOS ekranında görünüyor mu?
  14. M

Harddisk gözükmüyor.

yok kardeşim format ile alakası yok. görülmeyen diskini disk yöneticisinden görebilirsen gpt olarak secip harf atayıp görebilirsin. 1611135408 google'ye yazarsan ayrıntılı anlatımlar var.
  15. M

Ekran Kartı Piyasası Nasıl

1- 2 ay sonra fiyatlar düşen diyen arkadaşlar müneccim galiba dolar ve eureo'nun düşeceği kesin ise yatırım yapmak için bekleyelim.
  16. M

Harddisk gözükmüyor.

Ekranın en sol altına sağ tıklayın ve Disk Yönetimi'ni açın. Burayı açar açmaz zaten karşınıza bir pencere çıkmalı, üzerinde GPT ve MBR ibaresi olan. GPT'yi seçip tamam deyin. Sonrasında burada kapasitelere bakıp sabit diskinizi bulun. Sağ tıklayıp Yeni Birim deyin. Bütün adımları İleri diyerek...
  17. M

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran kartı ısınması

Macun değişimi gerekli. ekstra alta fan alsan bile çok bir sıcaklık düşüşü olmaz
  18. M

Termal macun surulmeli mi

Sürmene gerek yok bırak yansın işlemci
  19. M

Ryzen 5 1400 ve RX 5500 XT Darboğaz problemi

Anakartın en azından b350 olsaydı oc ile darboğazı biraz azaltırdın. önce işlemcini ikinci el sitelerden sat ve ryzen 3100 e geç daha sonrada rx 5500xt alıp yola devam edebilirsin.
  20. M

Yardım Rx 570 düşük frekans sorunu

sıcaklı durumu nasıl. Birde kartın hangi marka ve model. Eski gigabyte rx 570 gaming ekran kartımda dediğin gibi bazı oyunlarda frekans düşük çalışıyordu.
Geri