Arama sonuçları: *

1. S Emirhan

Ekran gelmiyor. Sorun PSU'mu ?

İyi günler forumdaşlar. Şöyle bir problem yaşıyorum: 2 gün önce monitöre görüntü gelmedi. DisplayPort kablosunu çıkarıp HDMI taktığımda sorun düzelmişti. Bugün aynı problem tekrar yaşandı, Ben de sistemdeki Palit RTX 3050 ekran kartını çıkarıp yerine AMD Radeon R7 240’ı taktım. R7 240 ilk...
  2. S Emirhan

İŞLEMCİ KULLANIMINI KISITLAYAN NEDİR

İyi günler. İşlemci kullanımım stres testi yapmama rağmen %30 kullanımı geçmiyor sebebi ne olabilir? işlemciyi kısıtlayan nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. S Emirhan

İŞLEMCİ KULLANIMI %30U GEÇMİYOR

Hayır. Ramdan kaynaklı nasıl bir sıkıntı olabilir. Dual channel çalışıyor ramler kontrol ettim
  4. S Emirhan

Samsung 970 evo plus 500gb
  5. S Emirhan

İyi akşamlar forumdaşlar. Benim şöyle bir problemim var herhangi bir oyun açınca işlemci kullanımı yüzde otuzu geçmiyor bundan dolayı işlemci 0.78ghz de çalışıyor bu da oyunlarda kasmalara sebep oluyor. Format attım driver güncelledim güç ayarlarını yaptım windowsu 10dan 11e bile geçirdim bios...
  6. S Emirhan

İŞLEMCİM 0.78 GHZ DE ÇALIŞIYOR

Boşta 31 derece şuanda ama clock değeri 800mhz bundan oluyor galiba bunu nasıl arttırabilirm
  7. S Emirhan

Neden
  8. S Emirhan

İyi günler arkadaşlar işlemci 0.78 de çalışıyor. Format attım güncelleştirme yaptım güç ayarlarını yaptım ama düzelmedi. Pc yi yeniden başlatınca 4ghz ye çıkıyor sonra kendiliğinden gene düşüyor yine yeniden başlatıyorum bu sefer 4ghz de çalışıyor. Yani sürekli yeniden başlatmam gerekiyor 4ghz...
  9. S Emirhan

RAZER KULAKLIK CIZIRTI SORUNU

Arkadaşlar selam. Razer Barracuda x 2022 kulaklığını satın aldım. Kulaklığın sesini kulaklığın kendi ses tekerinden son ses açınca cızırtı geliyor ama ses seviyesini biraz düşürünce cızırtı kayboluyor. Çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  10. S Emirhan

3D Secure Olayı Amazon

hangisinde yok aga mesela
  11. S Emirhan

3D Secure Olayı Amazon

ödeme seçeneklerinde düzenleme yapılması gerekiyor diyor amazon. banka ödemeyi kabul etmiyor 3d secure olmadığı için
  12. S Emirhan

3D Secure Olayı Amazon

alınmıyor aga ziraat 500 tl üstü için 3d secure istiyor
  13. S Emirhan

3D Secure Olayı Amazon

https://www.amazon.com.tr/dp/B08KHMQBR6/ref=asc_df_B08KHMQBR61653285600000/?creative=380333&creativeASIN=B08KHMQBR6&linkCode=asn&tag=cimritr-21
  14. S Emirhan

3D Secure Olayı Amazon

Selamlar beyler. Ben amazondan sipariş verecektim. Lakin benim banka kartım 500 tl ve üstü için 3d secure istiyor ama amazonda 3d secure yok. Hangi kartla veya yöntemle ben bu ürünü 3d secure gerek kalmadan alabilirim.
  15. S Emirhan

SSD hızım normal mi?

İyi günler. Ben bu ssd'yi satın aldım https://www.trendyol.com/samsung/970-evo-plus-nvme-500gb-3500mb-s-3300mb-s-m-2-ssd-mz-v7s500bw-p-4643202. crystal diskmark testlerini de yaptım. Ama değerlerin doğruluğu hakkında teknik bir bilgiye sahip değilim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  16. S Emirhan

Anakart lan drıverını kurma

bu eski bilgisayarımdan burda dosyayı indirdim. yeni pcye atacağım
  17. S Emirhan

Anakart lan drıverını kurma

İyi akşamlar ben anakartıma ait lan driverını yükledim Dosyayı açtığımda içinde bir sürü şey olduğunu gördüm. Bundan sonra nasıl yol izlemeliyim? Anakart Msi H510M-A PRO
  18. S Emirhan

144Hz - 165Hz Oyuncu Monitör Tavsiyesi 2022

Knk 165 Hz yi o fiyata almaktansa 500 daha ekler bunu alırım https://www.amazon.com.tr/dp/B084GPSV47/ref=asc_df_B084GPSV471638806580000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B084GPSV47&linkCode=asn
  19. S Emirhan

İnternet download hızının son 5 gündür düşük olması

Modeminde sıkıntı olma ihtimali var mı yoksa müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı oluştursunlar
  20. S Emirhan

3060 mi almaliyim apple m1 mi

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rtx3060/ al hacı harddisk i yok onu da eklersin istersen 15.080 tl oluyor
Geri