Arama sonuçları: *

1. MasterRei

Modding Vestel Venus 5000/Go Cihazına Windows 10 Kurayım Mı?

Hocam bi' kaynak atabilirmisiniz rica etsem.
  2. MasterRei

Modding Vestel Venus 5000/Go Cihazına Windows 10 Kurayım Mı?

Denenebilir, en azından can sıkıntını alır.
  3. MasterRei

Android Custom ROM kurmalı miyim?

O tip kontrol merkezi Android 10 dan sonra stok tabanın hepsine var. CorvusOS güzeldir, çoğu aynı taban oluyor zaten performans olarak farkları 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır. GCAM uyumluluğu hakkında bir bilgim yok.
  4. MasterRei

Fark göremiyorum ben zaten NGK kernel kullanıyorum özelleştirme konusu da o kadar önemli bulmuyorum ama denerim bir gün
  5. MasterRei

Gerçekten fark ediyor bende Pixel kullanıyorum Pocophone F1 de
  6. MasterRei

AOSP taban bir ROM ve Gcam ile güzel ve verimli olabilir.
  7. MasterRei

Yukarıda basit bir açıklama yaptım ve ayrıca evet sizde kullanabilirsiniz.
  8. MasterRei

Cihazın stok sisteminde stabilite sorunları oluyorsa kullanılabilir, Android sürümü yükseltmek, bloadware uygulamalardan kurtulamak ve cihazi hafifletmek için de kullanılır, 3.parti bir geliştirici ekibinin cihaza özel çıkardığı ROM'lardır.
  9. MasterRei

Modding Tablet/Telefona Windows Kurma

W11 ile fark edilebilir bir fark oluşuyor. Dokunmatik kalitesi olarak hala aynı ama en azından bu şekilde öncekine kıyasla daha iyi olduğu aşikar. W11 + Android 12 dual boot ile farklı bir deneyim olucak
  10. MasterRei

Telefonu VGA Projeksiyona bağlama

Type-C 2.0 kullanıyor, görüntü verebilmesi için 3.0 olması lazım.
  11. MasterRei

Hafta sonu Windows 11'ide bir deneyeyim o zaman, teşekkür ederim.
  12. MasterRei

WOA-Drivers dışında ekstra bir sürücü kurmadım. Ekran kartımı tanıyordu ama o konuda bir sıkıntım yoktu. Siz sanırım KVM etkinleştirerek kurdunuz, onuda denedim ama kerneli yeniden derlerken makefile hatalarını bir türlü geçemiyorum.
  13. MasterRei

Şuanlık sadece belirli cihazlara oluyor. Renegade gibi bir projenin Kirin işlemciler için çıkması oldukça zor olur. https://renegade-project.org/#/en/windows/state-frame.html
  14. MasterRei

POCO F1'e kurmayı başardım lakin beklentimin oldukça alınta bir performansa sahip. Dokunmatik ekranda Windows oldukça kullanışsız oluyor yada çentik ve kavisli köşeler deneyimi oldukça düşürüyor.
Top Bottom