Arama sonuçları: *

1. H

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Comnet mağdurlarındanım, netspeed uygun görünüyor 7/24 müşteri hiz ve fiyatı iyi gibi duruyor başka alternatifler varsa hemen bakalım hızlıca geçiş yapmam gerekiyor 1733943331 Yeni başvuru için mh bağlamıyor yoğunluktan mı acaba
  2. H

ModArt Joker V4 & EG-4060&4070 Hazır Sistem Çıkmış

Arkadaşlar yeni DDR5 sistem toplamak istiyorum, bu hazır sistemlerden hangisi daha mantıklı f/p olur sizce? EG4070 ModArt Joker V4
  3. H

1500 TL Bütçe ile f/p Mouse Önerisi

Dostlar merhaba, bu bütçe hangi mouse alınabilir? Deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim
  4. H

2000 TL bütçe ile kasa ve psu önerisi

bahsettiğin kasa şuanda akakçe en ucuz 1500 tl maalesef bana güncel fiyatlara göre öneriler gerekiyor ama fikir için teşekkürler
  5. H

2000 TL bütçe ile kasa ve psu önerisi

Resimdeki kasayı örnek olarak sunmak istedim, buna benzer f/p kasa önerilerini paylaşırsanız 1-2 gün içinde almam gerekiyor. Tavsiyeleriniz için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkürler
  6. H

Öneri DA Sistem 4 Upgrade

amd ekran kartı istemiyorum artık 1671906024 2. el tercih etmek istemiyorum çünkü mining patlayınca eldekileri çıkarmaya çalıştıkları için fiyatları düşük tutup iteklemeye çalıştıklarını düşünüyorum
  7. H

Çözüldü✓ Rtx 2060 için r5 5500 iyi midir?

r5 5500 gayet yeterlidir am4 soket anakartın için uygundur
  8. H

🔥İndirim XFX RX 6650XT 6650 LİRA! PNY 3060Tİ 9199 LİRA!

rtx 3060 12gb vardı 7449tl bence bu üründe gayet iyiydi gaming gecesinde, itopyada yıl sonu indiriminde bile aynı kart 7650tl idi bence yılbaşı gelmeden daha fazla düşeceğini sanmıyorum fiyatların.
  9. H

Öneri DA Sistem 4 Upgrade

Dostlar imzada yazılı olan DA sistemimi upgrade etmek için gaming gecesi ile ekran kartı ve işlemci aldım. Sizce iyi midir yoksa iptal mi etmeliyim ?
  10. H

Fiber İnternet 1000mbs TTNET

kablonet ve superonline yok maalesef, taşınmadan evvel eğey araştırmıştım tt mecbur kaldık ilk bağlantı ve tek altyapısı olduğu için 1661163126 Aslında okuyup düşündüğümde hak vermedim değil, ama işte imkan varken almak ve sabit fiyat garantisi ile kafam rahat olsun istiyorum. 1661163394 tt...
  11. H

Fiber İnternet 1000mbs TTNET

Dostlar uzun süredir internet altyapı sıkınıtısı yaşıyordum nihayet çabalarımız sonucu fiber altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise yüksek hızlı paketlere bakıyorum sürekli mh bilgi edinmeye çalışıyorum ancak bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor o yüzden sizlere danışmak istedim, Resimdeki...
  12. H

İnternet sağlayıcı önerisi

aynen altyapı çözülsün kesinlikle türknet istiyorum bu şartlarda en mantıklı seçim olacak gibi
  13. H

çok teşekkür ederim tt mh onuda sorgulattım sinyal olarak uyumlu değil o yüzden hiç bahsetmedim dedi, karşı apt vdsl 75 mbs varmış sanırım ona göre altyapı için ön başvuru açtırttım şimdi türknet arayıp şansımı deneyeceğim hangisi hızlı açarsa ona göre paket alacağım
  14. H

Magnet nedir tam olarak
  15. H

superbox konuştum, mh arkadaş sağolsun çok samimiydi bende gamerim dedi o şekilde önermem dedi, bende dürüstlüğünüz için teşekkür ederim dedim :D
  16. H

Arkadaşlar merhabalar, yeni atandım, atandığım yerdeki çevrede kiralik ev oldukça kısıtlı ve zamanımda oldukça dardı (bayram öncesi) güç bela bir ev tuttuk lakin hangi firmadan altyapı sorgulama yapsam müşteri hizmetlerine bağlansam altyapı yok cevabı ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam bayram...
  17. H

2000 TL bütçe ile 144hz monitör tavsiyesi

teşekkür ederim en hızlı şekilde alacağız 1648748116 inşallah pişman olmayız hızlıca sipariş verdik
  18. H

2000 TL bütçe ile 144hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar mümkünse aktif olarak kullandığınız monitörlerden 2000TL bütçe ile alınabilecek 144 hz f/p monitör tavsiyeleri alabilir miyim?
  19. H

Öneri Düşük Sistem MMORPG Oyun Önerir misiniz?

lost ark deneyebilirsin
  20. H

Instagram İnstagram gizli hesap gösteren uygulama/site

postegro mu neydi mobil uygulama sanırım ama detaylı bilgiye hakim değilim
Top Bottom