Arama sonuçları: *

1. F

9070xt Yardim lazim

Yeni 9070 xt ekran karti 1 kere normal taktim. Sonra kartla birlikte destegi geldigi icin destegi takmak icin tekrar actim. Destegi takarken acaba icine ekran kartinin vida dusmesindenmidir(sorun olmadan cikardim) veya destegi cok sikmamdanmidir kart acilmadi. Anakartin isigi yandi. Bende...
  2. F

Çözüldü✓ Turktelekom 1000mbs paket gecisinde hata aliyorum

Sorunu telefondan internet yükseltme talebinde bulunarak çözdüm. Nedense uygulama ve internetten yükseltme secenegi bulunqn paketlere uygun degilmisim sanirim. Telefondan arayinca 100 tl aylik daha fazla bir fiyata yükseletebildim. Kampanya sordugum zaman yok dediler anlamadim birsey. Aylik 100...
  3. F

Çözüldü✓ Turktelekom 1000mbs paket gecisinde hata aliyorum

Geçenlerde türktelekom altyapisi geldi. Turktelekomu arayip sordugumda 1000mbs destekliyor dediler. Bende o paketi aldim ama paket tanimlanamamistir gibi bir hata aldim. Sonra internetten almayi denedim yine ayni hata. Turktelekomu geri arayip altyapi aslinda 1000 desteklemiyor diye olabilir mi...
  4. F

2.el s24 ultra mı 0 s24 plus mı

2.ele bi önyargım var hocam zaten o köseli tasarim benim cokta hosuma gitmiyor. Ben sağlam bi fark var saniyordum ama olmadigini görünce plusa karar verdim. 1751025075 Pazartesi alıcam telefonu indirim gorupte atarsaniz cok yardimci olursunuz
  5. F

Plus a karar verdim hocam bende islemcisi kotu saniyordum ama degilmis. Saol cevap icin bugun alicam telefonu.
  6. F

Yeni telefon almak istiyorum. S24 ultra 2. el ve 0 s24+ arasında kaldım. 2. El ultrayı amcam sattigi için güvenilir ama hiç 2.el telefon almadigim icin emin degilim. Gün icinde telefonu baya kullaniyorum. Fiyatlarinin yakin oldunu varsayiyorum sormadim daha 2. Ultranin fiyatini. Öneriniz nedir...
  7. F

Çözüldü✓ Bu tarz perdelerden Türkiyede var mı?

Birini buldum instagramda sinpercaglayan diye bir adam arayan olursa iletisime geciyorum
  8. F

https://vt.tiktok.com/ZSr1oasUR/ böyle hocam
  9. F

https://guardblinds.com/products/guard-total-blackout-blinds?variant=49597376627029 Pencereme karartma perdesi alirken tiktokta bunları gördüm ve bayıldım 0 ışık geciriyorlar ama Türkiye satıcılarını bulamadım. Yurtdisindan siparis verirsemde baya pahali geliyor. Türkiyede satan var mı...
  10. F

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Günde 3 4 saat süre kullaniyorsam monitoru 10 12 saat kullanandan uzun olur mu ömrü?
  11. F

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Ürünu satin almadigim halde bana bu üründen sadece bir tane satın alabilirsiniz uyarısı veriyor.
  12. F

Anakartımdaki usb bağlantısı yavaş

Anakartıma kablosuz klavye mouse kulaklik donglelarini takinca hep baglanti kesilmesi sorunu oluyor. Kopup duruyor. Dobgle i kasanin üstünde açma kapama tusunun yanindaki usbye takınca kopmalar tamamen kesiliyor(kasanın usbleri daha uzakta kalıyor klavyeye ona ragmen daha iyi cekiyor). Sebebi...
  13. F

İş eldiveni önerisi lazım

Yağ geçirmez, kesilmeye karşı dayanıklı bir iş eldiveni bilen varsa tavdiye edebilir mi?
  14. F

Askerlik erteleme acil yardim lazım

Gidicem ozaman sagol.
  15. F

Askerlik erteleme acil yardim lazım

Yoklama işlemlerimi acilen yapmam icin e devletten mesaj geldi. Ben de ozaman ögrendim öyle bir şey oldugunu. İnternetten askerlik nasıl ertelenir diye yazdigimda askerligim bolumune girip assagi kaydirinca ertele secenegi cikiyor ama bende öyle bir seçenek yok. Ne yapmalıyım?
  16. F

Siteler google tarafından otomatik çeviriliyor.

İnternet ne kadar araştırsamda kapatmanın yolunu bulamadım. Ayarlar dil seçeneğinden çeviriyi kapatsamda bu çıkıyor ve gerçekten bi zamandan sonra çok can sıkıcı oluyor. Bilen varsa çözüm sunarsa sevinirim.
  17. F

Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir?

Ne oluyor tam olarak öğrenci sitesi
  18. F

Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir?

Üniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).
  19. F

🔥İndirim SteelSeries Arctis 7P+ Beyaz Renk 4.499₺

Ucuz ama sadece ps5 için.
  20. F

Açık ögretim yardim lazim

mesaj attım döndüler her dersin yarısı çıkıcakmış.
Geri