Arama sonuçları: *

1. B

GENİŞ KASA ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM

1719255496 Açıkcası bu kasaya bu fiyat yerine yukarda ki asus tercih edilir diye düşünüyorum
  2. B

yok dostum rastgele bütçe istiyor diye yazdım 1719247681 Önerin için teşekkür ederim fakat kasa içi yeteri kadar geniş gelmedi
  3. B

........xd
  4. B

Merhaba arkadaşlar hava akışı iyi olan içi geniş ve büyük kasa önerisi alabilir miyim bütçe sorun değil düzgün hava akışı olan 240 mm artıc sıvı soğutmanın sığacağı bir kasa olsa yeterli olur
  5. B

Yardım Ryzen 7 5800x SICAKLIK SORUNU

soğutucu resimleri 1685563362 .
  6. B

atıcam ama soğutucuyu yeni almadım bu soğutucu ile 3600x kullanıyordum sorun yokdu
  7. B

Merhaba Ryzen 7 5800x işlemcim var soğutucu Snowman MT6S Kule tipi soğutucu fakat sıcaklık berbat bi durumda resimde gördüğünüz gibi sadece pubg mobile açıkken o şekilde sıcaklığa ulaştım oyuna girdiğim zaman 85 - 88 i bile buluyor ghz yi düşürmeden bu sıcaklığı nasıl ayarlayabilirim bi...
  8. B

Ryzen 5 5800x için sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar konu başlığındada yazdığı gibi 5800x i.in en iyi 240 mm lik sıvı soğutma sizce hangisidir o işlemciyi soğutabilen bi sıvı soğutma öneriniz bütçe önemli değil
  9. B

İşlemci soğutucu takmam gerek ama kasa sıkıntılı

bu resimde ki 240 mı yoksa 280 olur mu sence
  10. B

bilgisi olan varmı egzoz fanı yerine sıvı soğutma taksam bişey olurmu
  11. B

5800x işlemci aldım hava soğutma var ama yeterli değil 75- 80 dereceleri buluyor güzel bi sıvı soğutma almam lazım ama kasam sıkıntılı Lunatic Orkinos Mesh Panel kasasını kullanıyorum tek çarem egzoz fanını sökmek oraya takmam orayıda sökersem eğer dışarıya hava çıkışı olmucak nasıl yapabilirim...
  12. B

Çözüldü✓ Yeni işlemci aldım taktım çalıştırdım ekranda n ye basın diye bi uyarı veriyor

Eyvallah sorunum Y basarak çözüldümüştür
  13. B

Çözüldü✓ Yeni işlemci aldım taktım çalıştırdım ekranda n ye basın diye bi uyarı veriyor

Arkadaşlar 3600x olan işlemcimi değiştirip 5800x işlemcisini aldım güzelce taktım çalıştırdım ve ekranda bu hatayı veriyor n ye basıyorum pc açılıyor ama tekrar kapatıp açtığım zaman tekrar aynı hatayı alıyorum sizce bunun nedeni nedir? 1684862532 Anakart ASRock B550M Pro4.
  14. B

Çözüldü✓ AMD İşlemci Tavsiyesi

5800x aldım arkadaşlar
  15. B

Çözüldü✓ AMD İşlemci Tavsiyesi

darboğaz hesapalamalarına baktığımda oluyordu 5600 tl ye 5800x aldım
  16. B

Çözüldü✓ ekran kartında fabrika çıkışlı port eksik olur mu ?

mümküm değil fabrika çıkışlı ne parçası varsa öyle olması lazım yoksa piyasaya sürmezler zaten
  17. B

2.El GTX 1660Tİ alınır mı?

hocam sana tek kelime ile ALMA diyecem nedenini sorarsan satıcının daha önce saattığı ürünler hakkında yorumları okudum pek güvenilir gelmedi bu satıcıdan param güvende ile alınmaz
  18. B

Sisteme bu anakart uyar mı

uyumlumudur derken uyumlu olmasa zaten anakartı sisteme hazır sistem olarak ekleemzlerdi
  19. B

2. TUR da kim OY VERECEKSİNİZ

kimin alacağı önemli değil senin kimi destekliyeceğin önemli :D
Geri