Arama sonuçları: *

1. M

Klavye Bilek Desteği Önerisi

Merhabalar Resimdeki klavye kullanım sağlıyorum Logi G pro x tkl 2 modeli her şey güzel fakat bilek desteksiz alışması zor bu modele göre bir bilek desteği varmı bilgisi olan varsa yorumda iletebilir misiniz?
  2. M

Logitech g pro süperlight 2 şarj ve bağlantı sorunu

Merhabalar arkadaşlar media market üzerinden logitech g pro süperlight 2 mouse aldım aldığımda şöyle bir sorun yaşadım ama takıntı yapmadım örnek şarj kablosu takılı kablosuza geçmek istediğimde masaüstünde olmam gerekiyor yani oyun esnasında şarj bitti takıyım veya doldu çıkarmak istediğimde...
  3. M

HyperX QuadCast Mikrofon Standı aparatı

Merhabalar arkadaşlar HyperX QuadCast Mikrofon kullanıyorum stant bağlantısı yapacağım ama bir somunu var altıgen kafası mevcut kaybolmuş bulamıyorum hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz böyle yedek parçacı bir yer varmıdır yardımcı olabilir misiniz?
  4. M

Merhaba Arkadaşlar Ekledim cihaz almayı düşünüyorum sizce nasıl

Arkadaşlar Yukarıdaki cihaz topladım almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir alınır mı? eksiklerim varmı bilgi verirmisiniz? 2. el düşünmüyorum sıfır alıcam başka cihaz varsa tavsiye alabilirim
  5. M

30 bin tl adar laptop önerisi alabilirmiyim

30 bin tl adar laptop önerisi alabilirmiyim
  6. M

İşlemci 100 derece görüyor i7-10700F

reis malesef yok stok fan takmıstık
  7. M

İşlemci 100 derece görüyor i7-10700F

aynı durum benim bi abimde denk geldi gittim yanımda bir stok soğutucu vardı sıvı soğutucu çıkarıp stok soğutucu ile kontrol ettim normaldi sonradan farkettik sııvı soğutucunun iç kısımdaki motor bölümü çalışmıyomus buyüzden sıcaksu radyatörde devir daim yapmayınca ısı artısına neden oluyor...
  8. M

arkadaşlar bir bilgisayarım var satacam nekadar fiyat eder acaba

KASA : Rampage Hero 4 ARGB Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasas İşlemci : AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Anakart : MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakar Ekran Kartı : Asus RTX 2070S ROG-STRIX-RTX2070S-A8G-GAMING 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Ram: XPG Gammix D30 16 GB...
  9. M

20 K masaüstü pc önerisi

20k kadar güzel bir pc önerebilir misiniz?
  10. M

Yardım Acillllll HYPERX Quadcast stock mount

MERHABALAR ARKDASLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR TENİ MİKROFON ALDIM ARKDAŞTAN SİMDİ STAND ALICAM FAKAT MİKRFON İÇERİSİNDEN CIKMASI GEREKN STAND BAĞLANTI APARATI MEVCUT DEİL NERDEN BULABİLİRM ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN ACİL BİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇEBİLİR Mİ?
  11. M

19 k Bütcem Mevcuttur laptop tavsiyesi alabilir miyim?

aga senin attın link şöyle sorun var ama garantisi başlamıs ürün veriyolar bu daha sıkıntı deilmi
  12. M

13. M

Thermal Macun Önerisi

Merhabalar Arkadaşlar mevcut kasamda R7 3700X model bir işlemci kullanmaktayım işlemci için kaliteli bir macun arıyorum öneride bulunabilir misiniz?
  14. M

Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar arkadaşlar kablosuz mouse almayı düşünüyorum oyun için kullanıcam sorun yaşamıyacağım en iyi performans ürünü sizce hangisidir
  15. M

SteelSeries Aerox 9 Wireless mi yoksa Logitech G Pro X Superlight mı

Merhabalar Arkadaşlar başlıkta eklediğim 2 maouse arasında kaldım daha önce kullanan arkadaşlar vardır mouse konusunda sizde hangisini seçmeliyim SteelSeries Aerox 9 Wireless Logitech G Pro X Superlight
Top Bottom