Arama sonuçları: *

1. thepublicman

❌İndirim Bitti! 26.000 TL GIGABYTE MONİTÖR 27" OLED DÜZ MO27Q28G 280HZ

asustan çok memnunum o yüzden iptal etme kararı aldım ben de alanlara hayırlı olsun 4. nesil oledler piyasaya iyice bir gelsin fiyatlar oturur rayına belki samsungtan yine iyi bir kampanya çıkar
  2. thepublicman

iyi kampanyaymış hayırlı olsun
  3. thepublicman

Hangi banka hocam garanti 500 + 150 veriyor şuan
  4. thepublicman

Teşekkürler ASUS 27'' XG27ACDNG kullanıyorum aslında memnunum ama amazon depodan almıştım garanti mevzusu sıkıntı çıkarır mı diye bu modele geçmeyi düşünmedim değil 6 taksit +500 bonus puanıyla 25.500 e geldi gigabyte 1770222955 geldiği gibi bitiyor konusunu açmıştım güzel fiyattı
  5. thepublicman

bu fiyat bandında 4 nesil daha iyi oled gelir mi sizce başka ben 30 altına geleceğini sanmıyorum artık
  6. thepublicman

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

amazon 26k stok geldi koş giganyte olan
  7. thepublicman

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FSDC2S6B?psc=1 4 nesil olan oled diye hatırlıyorum bir ara çok paylaşılıyordu amazon 6 taksit bence iyi fiyat nesil bilgisine bir bakın @Tayfunns hocanın monitörle ilgili konuları vardı
  8. thepublicman

❌İndirim Bitti! 2347 TL MSI GG FORGE TKL Kablosuz MLG Edition Mekanik Klavye

Bu ürünün teknik özellikleri için değil edition olduğu için fiyatının bedava olduğunu düşünüyorum. Zamanında asusun evangelion mouse için benzer yorum yapan arkadaşlar olmuştu bir süre sonra baya arayan oluyor bunun 5070ti ekran kartı var çok pahalı 45-47 civarına düşse de alsak
  9. thepublicman

https://www.msi.com/Landing/mlg-edition-04-gaming-pc Özel seri
  10. thepublicman

Bence neden bedava; Bu tip özel seri ürünlerin stoğu sınırlı mlg edition olduğu için piyasası bir hayli yükselecek değeri önemsiz dahi olsa bence keycapsleri çok güzel her türlü mouse rengiyle uyumlu olur ben sırf mlg edition olduğu için aldım MLG edition olmayan dahi 3300 TL gördüğü en düşük...
  11. thepublicman

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GJDVHZFF bence bedava
  12. thepublicman

❌İndirim Bitti! Acer ACER NITRO V 15 ANV15-51-74KE INTEL I7-1 (OUTLET) i7-4060 32.399,40 TL

teknosadan outlet alırken mutlaka açıklamaya bakın
  13. thepublicman

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

mcquenn görmesin
  14. thepublicman

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Panel kalitesi önemli 34 inc o fiyatlara kalmadı
  15. thepublicman

sapphire öyle bir şey yaparsa adamın dibidir
  16. thepublicman

Bütçen sadece 17.1 ise mecbur pulse alırdım ama bütçem1000 TL daha varsa ki bence verilmeli bir şekilde sıfır kapalı kutu her zaman daha mantıklı bir tercihtir
  17. thepublicman

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

benim thh sürecim davaya dönüştü bilirkişi belirli konularda beni belirli konularda hb yi haklı buldu ama sonunda ürün o fiyata satılmalıdır dedi. hakim son karar olarak mahkeme masraflarını hb nin karşılamasına karar verdi ancak fiyat farkından kaynaklı telefonun satış kararını veren thh...
Geri