Arama sonuçları: *

1. thepublicman

❌İndirim Bitti! Galaxy Buds Fe sepette 950 TL

Yok hocam klasik HB önce fiyatı indirdi sonra saçma sapan bir şey yaptı şimdi komple kaldırdılar ürünü :kekw:
  2. thepublicman

Yok ben 950 TL'ye alabiliyordum bizzat denedim almadım
  3. thepublicman

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-fe-beyaz-bluetooth-kulaklik-samsung-turkiye-garantili-sm-r400nzwatur-p-HBCV00004ZCMCO?magaza=Hepsiburada Fiyat hatalı sanırım daha da bozuldu :kekw:
  4. thepublicman

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 6.239,98 TL- Oldu ONS - 4363.37 -🔥🔥🔥

Nereye kadar gider bilmiyorum ama bu işin sonu iyi değil
  5. thepublicman

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

daha da ucuza geldi yine iyi fiyat
  6. thepublicman

Linç yemeyeceksem buraya da yazayım G65B bana göre overrated bir monitör niye bu kadar soruluyor hiç anlamadım çok daha iyi monitörler var
  7. thepublicman

forumdan 2-3 kişiye aldığın fiyattan ver de robin hood ol yoksa mcquenn yakalar bak
  8. thepublicman

sanırım yine stok girişi başladı ama bir garip amazon nasıl bir ciro kaldırdıysa sıfır üründen çok ikinci ele abanmaya başladı
  9. thepublicman

aaa gelen fiyata bakın bu arada botçular alamıyor bunları paylaşım yapmıyorlar şuan botları gg herhalde :kekw:
  10. thepublicman

7800 e hiç gelmedi 1 ekimden itibaren en düşük 9 a geldi 1760651036 Monitör stoklarını kimin yediği belli oldu :kekw: iki arkadaş 2K Monitör arıyordu aldığın fiyata onlara verebilirsin bu arada halen bulamadılar
  11. thepublicman

hayırlı olsun geldiğinde mutlaka testlerini yapın 1760648632 kurallar gereği yazamıyorum 1760648790 normal şartlarda iyi fiyat değil derdim ama bunun paneli baya iyi ihtiyacı olan ve sıfırı pek fazla kalmadığı için bir bakın derim @OrkunJJ senin aradığın geldi bir bak
  12. thepublicman

fena değildi fiyatı durumuna bakamadan gitti yeni gelmedi bu arada biri arayıp bulup aldı 1760643980 çok fena alasım var güzel indirim ilgilenen varsa bir baksın uzay fotoğrafçılğı için çok iyi ürün 1760644018
  13. thepublicman

ne kadara aldın 1760630576 kim aldı bunu ben alacaktım ya :D
  14. thepublicman

Sıfırdı bizden biri mi aldı :kekw:
  15. thepublicman

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

Altın her zaman altın ama savaşlardan sonra ciddi düşebileceğini unutmamak lazım korkutucu bir grafiği oldu hep (dolar bazında bakmak lazım ayrıca)
  16. thepublicman

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

5950 ye satan bulursanız uyguna satıyor demektir harem bile 6050 ye çekti bugün %3 yükselmiş oldu işin kötüsü buralardan düşerse pis düşer yükselirse pis yükselir ortası yok kimse ne aradan girebiliyor ne de satabiliyor
Geri