Arama sonuçları: *

1. Mazekieen

Dahili hdd takınca bilgisarım donuyor

Merhabalar , geçenlerde dahili hard diskim bozulduğu için Western Digital marka 3.5 inç bir hdd satın aldım(Çalışma süresi ve bad sector kontrolü yaptım disk sıfır ürün ) İlk başta hdd takılıyken pc açılış ekranında takılı kalıp açılmıyordu . Daha sonra SSD'nin bağlı olduğu elektrik ve data...
  2. Mazekieen

Yardım Steam veya Steam oyunlarına girince internetim gidiyor

Merhabalar, steam'e veya Steam platformunda bulunan bir oyuna gidince internetim yaklaşık 30-40 saniye içinde gidiyor ve daha sonra dakika başı kopmaya başlıyor. İnternette gezinirken veya başka bir şey yaparken saatlerce kopmayan internet , steam'e girince kopuyor. 1 haftadır aynı wifi...
  3. Mazekieen

Harici wifi anteni mobil erişim noktalarını görmüyor.

Merhaba arkadaşlar, Ralink Technology, Corp. 802.11n USB Wireless LAN Card ürünü kasada harici wifi anteni olarak kullanıyorum(sürücü sürümü 5.1.22.0 ).Telefonumdan internet paylaşımı yaptığım zaman bilgisayarım diğer dsl bağlantılı ağları görürken telefonumun ağını görmüyor ( telefonum redmi...
  4. Mazekieen

Ram takviyesi için yardım...

Bu tek kanal muhabbeti için sormuştum bi ilgisi var mı diye. Teşekkürler
  5. Mazekieen

Bir sorum daha var, bunlar tek kanal ramler . Çift kanal olunca 2 ve 4.slotlara takiyorduk şimdi 1 ve 3 e mi takacağım? 1613206861 Bir sorum daha var, bunlar tek kanal ramler . Çift kanal olunca 2 ve 4.slotlara takiyorduk şimdi 1 ve 3 e mi takacağım?
  6. Mazekieen

elimde bulanan ram ; https://www.itopya.com/adata-8gb-xpg-gammix-d10-ddr4-3000mhz-cl16-single-kit-ram/ 8 gb daha ram eklemek istiyorum ancak aynı modelin stoğu hiçbir yerde yok. Dual Channel yapabilmek için bu modelin yanına ne önerirsiniz ?
  7. Mazekieen

Ram uyumu için yardım.

Maalesef kit olarak bütçe yetersizliği sebebiyle alamıyorum. Teşekkürler
  8. Mazekieen

Ram uyumu için yardım.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda şuan Adata XPG marka 3000 MHz CL16 bir ram bulunuyor bkz ; https://www.incehesap.com/adata-xpg-gammix-d10-8gb-1x8gb-ddr4-3000mhz-cl16-kirmizi-gaming-bellek-ram-ax4u300038g16a-sr10-fiyati-44277/ ikinci bir ram takip dual channel olarak çalıştırmak istiyorum...
  9. Mazekieen

Görev yöneticisinde bulanan "GitHub" nedir ?

Merhaba arkadaşlar, az önce görev yöneticisinde "GitHub" yayıncı imzalı bir update.exe buldum. Ancak kaynağına ulaşamadım. İnternette vs arayınca bir sonuç çıkmıyor . Sizce bu nedir ?
  10. Mazekieen

Ekran da kırmızı benekler çıktı

%99 dönüştürücü kaynaklı. Daha önce başıma gelmişti ve %1 ihtimal tutturarak ekran kartının transistörlerinin yandığını öğrendim :)
  11. Mazekieen

Televizyondaki kanalı nasıl bozabilirim ?

Eğer TV8 in eski frekansını bulursan onu ekleyip şuan bulunan kanalı silebilirsin. Telefon , tablet veya bilgisayardan izleme ihtimaline karşı modem arayüzünden TV8 sitesine erişim engeli getirerek izlemesini engelleyebilirsin.
  12. Mazekieen

Sizce bu wtcn nuke oyun bilgisayarı nasıl

Çünkü fiyatı güncel piyasaya göre bile çok pahalı ve bileşenler yetersiz.
  13. Mazekieen

Çözüldü✓ Hard disk almam lazım mı ?

Yine bir yayıncı kazığı vakası :) o para o sisteme verilemez. Daha iyilerini alırsın
  14. Mazekieen

Durduk yere bilgisayar kasması

Yardım çabanız için teşekkür ederim. Temiz bir windows kurulumu yaparak deneyeceğim.
  15. Mazekieen

Herkes Bulunduğu Bölgedeki Corona Risk Rengini Söyleyebilir mi?

İzmir ,Buca ilçenin tamamı kırmızı.
  16. Mazekieen

SSD .
  17. Mazekieen

Hemen yapıyorum. 1605440030 Sonuç bu hocam.
  18. Mazekieen

Bakıyorum. 1605438862 Çözüm ssd değişimi değil mi ? 1605439023 Bir de bilgisayarıma eski bir harddisk bağlı ( sağlık %22) işetim sistemin SSD üzerine kurulu ancak bu böyle bir probleme yol açabilir mi ?
  19. Mazekieen

Merhaba , normalde kasmayan bilgisayarım masaüstünde boşta dururken arada bir kasıyor . GTA 5 RDR2 AC Odyssey gibi oyunları ultra ayarlarda oynarken sorun yok ama bazen başlat tuşunu basınca donuyor veya klasör açmıyor sebebi ne olabilir ? Sistem bilgileri ; Anakart : Asrock B450M-HDV R4.0 AMD...
  20. Mazekieen

GTA Vice City ile ilgili yardım istiyorum

Driver güncel hocam. Harddisk değil SSD kullanıyorum . Win10 uyumluluk sorunu olabilceğini düşünüp neredeyse bütün service packler ile denedim ama sorun devam ediyor . GTA 5 , AC Odyssey , RDR2 gibi oyunları ultra ayarlarda sorunsuz oynarken GTA Vice City'nin sorun çıkarması çok şaşırttı :)
Geri