Arama sonuçları: *

1. A

Evde fitness (body building değil) hakkında yardım

Şuan boyun kaç?
  2. A

Spor da tekrar sayısı

Eskiden kısa bir geçmişim vardı.
  3. A

Spor da tekrar sayısı

15 KG 20 tekrar yapabilirim vücudum da ki kaslar vesaire belirgin belirgin olmasına da düşünce sormak amaçlı böyle girdim. Teşekkür ederim 1640275545 Tükenmeyeceğiz ya, 5 gün bodyye bölündü diğer 2 gün de karın yapıp devam edeceğim.
  4. A

Spor da tekrar sayısı

Teşekkür ederim, programı Shredded Brothers'dan satın aldım, soru hakkını bunlarla yemeyelim başka önemli sorular gelir.
  5. A

Spor da tekrar sayısı

Bir soru daha sorayım :d HAFTADA 4-5 GÜN SABAH AÇ KARNINA 25 DK LİSS SABİT (130-135) NABIZ CARDİO Bunun internet de hiç bir videosu da yok programa da koyulmamış bu hareket sanırım kardiyo oluyor, nasıl yapabilirim?
  6. A

Spor da tekrar sayısı

Her bir kol için 20 tekrar sizce yeni başlayan biri için fazla mı?
  7. A

Spor da tekrar sayısı

Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
  8. A

Biliyorum, ama shredded brothers hakkında da bilgi toplamak istiyorum, prof. insanlar değiller ama iyiler, yurt dışına baktığımız da görüyoruz ki 120 kilo 2 metre adamlar bizimkilere göre iyi de 182 85 kilo adamlar onlar da ilaç alıyor bunlar da, ilaç farkı da var tabii
  9. A

Biliyorum ki evde 45 cm 50 cm kol yapılmaz, yapılsa zaten spor salonuna gidilmez. 15 yaşındayım doğuştan omuzlarım geniş, ortalama 1-2 sene spor yapmış kişiler ile aynı omuz genişliğine sahibim, ve kaslarım zayıflıktan değil kilolu bir insanım belirgin. Az buçuk göbek var, diğer insanların...
Top Bottom