Arama sonuçları: *

1. TheHub

24.137TL HARCADIĞIM UPGRADE NASIL OLMUŞ?

çok güzel omuş reis bişey sorucam aj159prodan memnunmusun?
  2. TheHub

TEKRAR - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

hpcam krediyi kullanırsam yüksek ihtimalle 100 200 tl gibi bi fiyat ödemişi olucam gayet iyi.
  3. TheHub

TEKRAR - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Selamlar yüksek ihtimalle yazdınız ama bu indirimden yararlanmak istiyoırum hatta önceden aula falan aldığımdan kredide verdi bana 92 sayfayıda okuyamam nasıl yapabilirim kredim de var benim.
  4. TheHub

12TLYE AJAZZ AJ159P (Al sata gider mi?)

Reis neden bu kadar ucuz bizde yapalım yav
  5. TheHub

HP Victus 16 S0024NT 4060 80W çekiyor

Selam. Geçen yıl almıştım, 120W yazıyordu her yerde. OCCT indirip stres testine sokayim dedim 80W çıktı. furmarkt ta yaptım. Sebebi nedir? Kandırıldık mı acaba 80W çok kötü.
  6. TheHub

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

HJocam fotoğrafa patladım hocam:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  7. TheHub

Evet evet valla ne dir bu vergiyle iş anlamadım gitti çok vergi ya.
  8. TheHub

vergiyle 4000 falan.
  9. TheHub

Temudan ne alınır 850tl

biraz erken yazmışım yeni fark ettim yapacak bişey yok güzel klavye ama ilk defa klavye kullanıyor8um ama alıştım sayılır 10/10 yani.
  10. TheHub

Temudan ne alınır 850tl

Almama gerek yoık şuanda ondan yazıyorum hahaha.
  11. TheHub

Temudan ne alınır 850tl

Yeni gördüm geri gelmiş yoktu bitmişti.
  12. TheHub

Temudan ne alınır 850tl

Kalmadı aula
  13. TheHub

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

tamadır hocam banada garip durur gibi geldi ama biraz daha düşününce güzel durur ya olmadı iade ederim beklerim sorun yok.
  14. TheHub

beyler bu arada bi tane tuş buldum...
  15. TheHub

Tekrardan çok sağolun uzun uzun yazdıp uğraştınız mousem,kulaklığım,siyah laptop siyaha yakin bi lacivert gibi bi rengi var, beyaz klavye güzel olurmu sizce?
  16. TheHub

Kusura bakma biraz dengesiz yazmışım yeni fark ettim. (Siyah Aula F75'te ilerde modlamak yani Switch değişikliği falan yapabiliyormuşuz öyle durdum. Bi video vardı 3 Aula F75'te vardı siyah 2'nden farklıydı biraz , şimdi aralarında en iyisi siyah'mı?)
  17. TheHub

Evet blue switch gereksiz sesli bildiğin bazı hapörlerler varya tızdan ibaret aynısı ondan o ses nası geliyo anlaşılmaz red switch hemen tıklandığı gibi veriyi yolluyomuş siyaf aula f75 te 15 tl nin yanında sanırım ilerde modlamak istersek switch değişebilirmişiz siyahın sesi pek hoşuma gitmedi...
  18. TheHub

Selam elinize sağlık güzel inceleme olmuş ben klavye işinden anlamam ilk defa klavye alacam hep laptop kullandım en güzle switchler blue en seslisi red falan var bunda ne vardır acaba fps oyuncusuyum benim işimi görürmü northfacing led - bi durum demişsiniz bu nedir ışık sanırım gayet güzel...
  19. TheHub

HP victus laptop alınır mı??

Hp tabii ki acer nitro 5 öneriyolar sonra aldırtıyolar 5 6 ay sonra ısınma sorunu diye konu açılıyo acer nitro 16 olsa o güzeldir onu alabilirsiniz mesela ama kısaca halen hp victus.
Top Bottom