Arama sonuçları: *

1. A

S25 Ultra Aramalarda Veri Gidiyor

Merhaba arkadaşlar s25 ultra aldım fakat aramalarda mobil veriyi kapatıyor bunun çözümü varmı ayarları kurcaladım fakat bulamadım hattım vodofone ordada bi ayar uok
  2. A

7000-8000 Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba arkadaşlar 7000 - 8000 arası oyuncu koltuğu arıyorum tavsiye edeceğiniz model varmıdır. İlk defa oyuncu koltuğu kullanıcam hangisi iyidir bilmiyorum. benim baktığım bir model bu...
  3. A

İzinli Günüme Rapor Denk Gelirse Ne olur ?

Anladım hocam saolun
  4. A

Salı günü ztn haftalık iznim var izin araya mı kaynıyor pazartesi salı çarşamba 3 günlük rapor alsam
  5. A

2 3 Senedir çalışıyorum fakat daha hiç rapor almadım. Salı günü izinliyim . 30 Aralıkta hastaneye randevum var ve rapor almak istiyorum . Pazartesi salı çarşamba rapor alırsam salı günü ne olur beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
  6. A

Motorsiklet Dizlik Önerisi

Arkadaşlar motorsiklet dizliği arıyorum varsa kullanıpta memnun olan link atabailir .Venom Vn-07 modelini denedim hareket anlamında çok iyi fakat motoru bakacaklarımla sıktığımda sert plastik olmasından dolayı motoru çiziyor. Motoruda çizmicek dizlik arıyorum
  7. A

Instagram Hesabın Bir Başkasının Eline Geçti

Öncelikle merhaba 2 gündür başıma gelen ve kafayı yemek üzere olduğum bir sorunla karşı karşıkarşıyayım . İki gün önce instagramda gezerken böyle bir sorun ile karşılaştım ve sıkıntı var sandım instagramda çünkü benim instagram şifrem baya güçlü neyse değiştirdim şifteyi 5 dk sonra yine aynı...
Geri