Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim Samsung Tab S10 FE 128gb Gümüş Tablet 14.999 tl

Aylardır tablet bakıyorum gözüme xiaomi pad 7 kestirdim ama şimdi bunu görünce kafam karıştı hangisini almak daha mantıklı ki
  2. G

❌İndirim Bitti! Havit - 24/06 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2002D 699TL / TW947 TWS 299TL / H630BT 499TL

Hoparlör alınırmıki 700 liraya 2x10 bilemedim sesi nasıl acaba
  3. G

Ekrandaki klavye izleri nasıl çıkartacağım?

Teşekkür ederim hocam denedikten sonra bilgi geçeceğim
  4. G

Böyle olmasını engellemenin bir yolu var mı
  5. G

Yok hocam zaten tuş kenarlarının izleri 1731564289 Bir deneyeyim hocam 1731564341 Bilmiyorum ama ekranda tırnağıma geçiyor
  6. G

Yok hocam çıkmıyor
  7. G

Ekrandaki şu şekil klavye izleri var ıslak mendil ile sildim çıkmadı ben bunları nasıl çıkarabilirim nasıl temizleyebilirim çok sinir bozucu duruyor ekranımın yarısını kaplıyor neredeyse ve tam ortasında
  8. G

🔥İndirim Mizar mz60 luna sarı switch kargo dahil 811 tl (%25 indirim)

Geçen switchleri çok övdüler bende deneme için aldım bilmiyorum kalitesini 1721547413 Birisi kırmızı yazıyor ama sarı geldi demiş bende hangisi gelicek bilmiyorum
  9. G

🔥İndirim Mizar mz60 luna sarı switch kargo dahil 811 tl (%25 indirim)

Mizar MZ60 LUNA Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Tuşlu ISO UK Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Anti Ghosting NKRO | Programlanabilir Makro Tuşları | Hotswap Gateron Optik Sarı Anahtarlar, Siyah https://amzn.eu/d/04uki7Vh Ben aldım geçenlerde kahverengi switch bu fiyattaydı şimdi...
  10. G

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Z11 mi yoksa akko 680 mi daha iyi?
  11. G

🔥İndirim Mizar MZ60 LUNA - Gateron Optical Brown Switch - RGB - ISO UK - 874,99 TL

Sanırım benim kodum doldu yanlış kart kullandım ondan sanırım
  12. G

🔥İndirim Mizar MZ60 LUNA - Gateron Optical Brown Switch - RGB - ISO UK - 874,99 TL

Bu klavye çok ses çıkarır mı bide yqzma klavyesi diye gösteriyor oyunlarda herhangi bir saçmalık yaparmı 600 liraya Bunu alayım düşünüyordum çünkü çok fazlada bütçe çıkmak istemiyorum maks 1k falan, daha fazla çıkarım ama ne bileyim nasıl sizce hangisini alayım
  13. G

🔥İndirim Xpg summoner mini blue/red switch 599₺

Sevinmiştim la üzdü bu beni ucuz klavye bulursanız beni etiketlermisnisz?
  14. G

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam razer tkl mi steelsires tkl mi hangisi alınır veya yerine önerebileceğiniz küçük klavye var mı?
  15. G

🔥İndirim Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil 2400 TL iyi mi?

bence fiyat güzel lakin ziraat hata veriyor alamıyorum , düzelene kadar indirim biterse üzücü olacak
  16. G

Logitech F710 2024 de hala alınır mı?

Bende araştırıyorum f710 eski geliyor bana ben ikicinci el 1350ye xbox 8 buldum ama onu mu alsam yoksa msi gc20 v2 mi alsam kararsızım msi sıfır ve 1600 tl
  17. G

2. el xbox 8.nesil mi yoksa msi gc30 v2 mi?

bir tane 2. el xbox one kolu var 2 yıllık nisan 2022 de alınmış 1350 diyor bide 1600 e msi gc20 v2 var itopyada indirimde diyor sizce xbox mu daha iyi msi mı? msi gc20 v2 (2700 e xbox almak pahalı geliyor , başka önerileriniz varsa çok iyi olur 2000 lira civarı bütçede kredi kullanacağım)
Geri